Άρβυλα ( Αγορά )

Ενα οικονομικο αρβυλο μεχρι τα 50 ευρω καλοκαιρινο οχι απαραιτητα αδιαβροχο αλλα να τουλαχιστον να απωθει καπως το νερο

Σκοπος οι αγροτικες εργασιες χωρις καθολου συντηρηση, θελω να του πινω το αιμα χωρις να πρεπει να το προσεχω

Προτιμω σε μπεζ δερμα για να αποφυγω την αναγκη βαψιματος

Δεν με νοιαζει αν ειναι στρατιωτικου τυπου το αντιθετο ισως ειναι και ενδυκνειωμενο για αυτο το σκοπο

Ουτε και αν δεν ειναι πολυ ελαφρυ, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα

Με απλα λογια να ειναι σκυλι :)

Εχει καποιος φιλος μα προτεινει κατι;
Ειδικα εαν ειναι στρατιωτικος με χρηση στο τεραιν και δοκιμασμενο;

Δεν με νοιαζει αν αντεξει 1χρονο μονο εφοσον δεν θα ξεπερασω τα 50 ευρω και θα του πιω το αιμα

Ευχαριστω
Grisport 4 άτομα το φοράμε στα χωράφια και έναρξη κυνηγιού για 51€ που τα πήραμε είναι τίμια .....νερό μετα το 6 μηνό κάποια βάλανε κάποια μέτα απο 1+ χρόνο ακόμα είναι αδιάβροχα....

Ενα οικονομικο αρβυλο μεχρι τα 50 ευρω καλοκαιρινο οχι απαραιτητα αδιαβροχο αλλα να τουλαχιστον να απωθει καπως το νερο

Σκοπος οι αγροτικες εργασιες χωρις καθολου συντηρηση, θελω να του πινω το αιμα χωρις να πρεπει να το προσεχω

Δεν με νοιαζει αν ειναι στρατιωτικου τυπου το αντιθετο ισως ειναι και ενδυκνειωμενο για αυτο το σκοπο

Δεν με νοιαζει αν αντεξει 1χρονο μονο εφοσον δεν θα ξεπερασω τα 50 ευρω και θα του πιω το αιμα

Ευχαριστω

Grisport 4 άτομα το φοράμε στα χωράφια και έναρξη κυνηγιού για 51€ που τα πήραμε είναι τίμια .....νερό μετα το 6 μηνό κάποια βάλανε κάποια μέτα απο 1+ χρόνο ακόμα είναι αδιάβροχα....
Grisport αδιάβροχο από αυτά των 50€ δεν υπάρχει κανένα και στο λέω από πρώτο χέρι γιατί έχω αλλάξει 3 ζευγάρια

Grisport αδιάβροχο από αυτά των 50€ δεν υπάρχει κανένα και στο λέω από πρώτο χέρι γιατί έχω αλλάξει 3 ζευγάρια
Στα ποτισματα που πηγαίναμε κανένα δεν περνούσε νερό......
Το αρβυλο είναι αυτό οποίος το έχει πάρει τα καλύτερα έχει μόνο να πει....για κυνήγι όμως δεν το συνιστώ
https://www.skroutz.gr/s/12913339/G...ικά-Μποτάκια-Αδιάβροχα-Καφέ.html?from=catspan

Το αρβυλο είναι αυτό οποίος το έχει πάρει τα καλύτερα έχει μόνο να πει....για κυνήγι όμως δεν το συνιστώ
https://www.skroutz.gr/s/12913339/Grisport-10242-Ανδρικά-Ορειβατικά-Μποτάκια-Αδιάβροχα-Καφέ.html?from=catspan
Κατευθείαν παιρνει νερό και αυτό, μόλις ποτίσει, κάνε αυτό που σού λέω, περπατα μέσα στης δροσιες από τα τρυφιλλια και χόρτα. το είχα και αυτό το μοντέλο.

Παιδια για τις αγροτικες δουλεεις καλοκαιρι τα θελω!
Και νερο να μην βαζει κατεβαζουν τα ποδια απο μονα του νερο!
Ας παρει και νερο καλοκαιρι ειναι!
Ανθεκτικο στα σκισιματα το θέλω και να μην ξεκολλαει,

Αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο
Ευχαριστω ολα τα παιδια που απαντησαν!!!

Παιδια για τις αγροτικες δουλεεις καλοκαιρι τα θελω!
Και νερο να μην βαζει κατεβαζουν τα ποδια απο μονα του νερο!
Ας παρει και νερο καλοκαιρι ειναι!
Ανθεκτικο στα σκισιματα το θέλω και να μην ξεκολλαει,

Αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο
Ευχαριστω ολα τα παιδια που απαντησαν!!!
Πάρε από τα intersport 20 € ορειβατικο αλλά είναι πολύ γερο για δουλειές το καλοκαίρι.

Ευχαριστω
https://www.skroutz.gr/s/12913339/G...ικά-Μποτάκια-Αδιάβροχα-Καφέ.html?from=catspan
Εγω το κυνηγάω τρία χρόνια, το κεροσα κ το περνάω τακτικά με λίπος, αργει πολυ να βάλει νερό κ είναι ξεκούραστο, το συνιστώ σε άτομα που έχουν έχουν πρόβλημα στην μέση! Για να πάρεις πολύ καλύτερο πρέπει να δώσεις γύρω στο 200αρι!

Πάρε από τα intersport 20 € ορειβατικο αλλά είναι πολύ γερο για δουλειές το καλοκαίρι.
Ποιο λες; Μου είχαν φέρει αυτό https://www.intersport.gr/el/andrik...outsia-oreivasias-toronto-mid-aquamax_627298/ και το φόραγα για δουλειές όπως λες.Άσε που τα κορδόνια δεν έκαναν καλή εφαρμογή-δέσιμο ψηλά πάνω στο πόδι και είχες την αίσθηση ότι θα σου φύγει.Εεε μετά από λίγες μέρες άνοιξαν....
Που να τα φόραγα πχ και στο κυνήγι.

Last edited:
Τα καλύτερα για δουλειές είναι να πας σε μαγαζί ειδικό για εργαλεία μαστόρων κτλ και να πάρεις με τόσα λέφτα ένα που θα σου βγει σκυλί.Είτε με σίδερο είτε χωρίς.

Ποιο λες; Μου είχαν φέρει αυτό https://www.intersport.gr/el/andrik...outsia-oreivasias-toronto-mid-aquamax_627298/ και το φόραγα για δουλειές όπως λες.Άσε που τα κορδόνια δεν έκαναν καλή εφαρμογή-δέσιμο ψηλά πάνω στο πόδι και είχες την αίσθηση ότι θα σου φύγει.Εεε μετά από λίγες μέρες άνοιξαν....
Που να τα φόραγα πχ και στο κυνήγι.
Όχι δεν είναι αυτό φίλε.

Τα καλύτερα για δουλειές είναι να πας σε μαγαζί ειδικό για εργαλεία μαστόρων κτλ και να πάρεις με τόσα λέφτα ένα που θα σου βγει σκυλί.Είτε με σίδερο είτε χωρίς.
Καλό είναι αυτό αλλά το καλοκαίρι θα πάρει το πόδι σού φωτιά.

20220412145020_abde091f.jpeg

Aku Slope Max Suede GTX​

Γνώμες από κατόχους Aku για αντοχή-στεγανότητα-διαπνοή;;;

20220412145020_abde091f.jpeg

Aku Slope Max Suede GTX​

Γνώμες από κατόχους Aku για αντοχή-στεγανότητα-διαπνοή;;;
Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο... Γενικά όμως τα aku είναι εγγύηση. Απλά εγω προσωπικα το suede γενικά το αποφεύγω καθώς είναι πιο ευαίσθητο και πιο δύσκολο στη συντήρηση και τον καθαρισμό....

Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο... Γενικά όμως τα aku είναι εγγύηση. Απλά εγω προσωπικα το suede γενικά το αποφεύγω καθώς είναι πιο ευαίσθητο και πιο δύσκολο στη συντήρηση και τον καθαρισμό....
Αυτο ακριβως
Το full grain ειναι πιο ανθεκτικο
Το σουεντ εαν δεν το περιποιησε απλα θα σφιξει σε καποια φαση και ακολουθως θα φτιαξει ρωγμες στο σημειο που θα κανει διπλωμα το δερμα απο το περπατημα
Μην φανταστεις οτι ειναι κοπος ομως να το συντηρεις
Καποιος που θελει να ασχοληθει του περνει ενα δεκαλεπτο
Εαν δεν βρισκεις προσιτο μοντελο της εταιρειας σε full grain παρτο Βασιλη
Ειναι πολυ καλα τα aku

Back