Βρήκα σε προσφορά Aku conero nbk 170 ευρώ στο νούμερο μου. Τα χτυπάω λέτε; Ή να περιμένω να φέρει νούμερο σε domolite;
Χτυπα τα χθες
Βρήκα σε προσφορά Aku conero nbk 170 ευρώ στο νούμερο μου. Τα χτυπάω λέτε; Ή να περιμένω να φέρει νούμερο σε domolite;
Το ποδι πρήζεται όταν φοράς πολλές ώρες το αρβυλο βάλε και τις χοντρές κάλτσες τον χειμώνα ,θα έλεγα να μην πάρεις μικρότερο νούμερο.Κάθε μάρκα έχει τα δικά της νούμερα. Για να γίνει η σωστή ταύτιση πρέπει να κοιτάμε τα εκατοστά που γράφει η κάθε εταιρεία. Στη nike φοράω 44 που είναι 28εκ., για αυτό και πήρα και τα dolomite σε αυτό το μέγεθος. Ωστόσο το dolomite σε 44 είναι 28,6 , όσο είναι δλδ το 45 της nike. Την αντιστοίχηση την κάνω από πίνακες με τα μεγέθη του υπάρχουν στο e-papoutsia . Δυστυχώς έπρεπε να πάθω για να μάθω. Έτσι κι εσύ θα πρέπει να δεις πόσα σε εκατοστά αντιστοιχεί το νούμερο του παπουτσιού σου για να κάνεις την ανάλογη αντιστοίχηση σε άλλη μάρκα.
Χτυπησε τα αμεσωςΒρήκα σε προσφορά Aku conero nbk 170 ευρώ στο νούμερο μου. Τα χτυπάω λέτε; Ή να περιμένω να φέρει νούμερο σε domolite;
Τα βλέπω μια χαρά ,για εμένα πρέπει να υπάρχει αυτή η απόσταση στα δάχτυλα μπροστά.Αν η απόσταση είναι μικρή μπορεί στο περπάτημα να χτυπάνε τα δάχτυλα μπροστά,ότι χειρότερο.Φορας και λεπτές κάλτσες .
Όχι ρε , ο φίλος φοράει κάλτσα και είναι indoors. Εγώ γυμνό ποδαράκι μέσα στο χιονακι....Ωχ @DimDre εσύ;;;
Εάν κατεβάσεις στο κινητό σου την εφαρμογή e papoutsia και κάνεις από εκεί την παραγγελία σου έχει επιπλέον έκπτωση 10%. Εδώ βρήκα κι εγώ τα aku conero nbk στα 170€.καλημέρα, μου το πεταξε προσφορα χθες μαλλον αξιζει
View attachment 50506
Μόνο να είναι φρέσκα.Το καλύτερο είναι να τα έχεις δοκιμάσει σε κάποιο κατάστημα για να ξέρεις ακριβώς το νούμερο.Εάν κατεβάσεις στο κινητό σου την εφαρμογή e papoutsia και κάνεις από εκεί την παραγγελία σου έχει επιπλέον έκπτωση 10%. Εδώ βρήκα κι εγώ τα aku conero nbk στα 170€.
Το έκανα αυτή τη φορά για να είμαι σίγουρος.Μόνο να είναι φρέσκα.Το καλύτερο είναι να τα έχεις δοκιμάσει σε κάποιο κατάστημα για να ξέρεις ακριβώς το νούμερο.
Τι είδες στα conero οτι αφορά το νούμερο ;Το έκανα αυτή τη φορά για να είμαι σίγουρος.
Παρομοίως . Από 44 το 43 μου ήταν ιδανικό. Όπως το λέει και στο πίνακα με τα νούμερα τα aku σε 43 είναι 28 εκατοστά.Τι είδες στα conero οτι αφορά το νούμερο ;
Εγω στα ZENITH αυτό που είδα είναι οτι ήμουν καλά σε ενα νούμερο μικρότερο.
Καλοφόρετα!Παρέλαβα τα aku conero. Στο σωστό νούμερο αυτή τη φορά. Πρώτη εντύπωση,πιο ποιοτική και στιβαρή κατασκευή σε σχέση με τα dolomite, πιο βαριά και άκαμπτα δε. Έχουν κοντά στα 100γρ διαφορά
Αν είναι μεγαλύτερα πάλι θα έχεις πρόβλημα,σε πολύωρο περπάτημα το πόδι τρίβεται μέσα στο παπούτσι και ίσως σου κάνει πληγή στο πέλμα.