Άρβυλα ( Αγορά )

Έχω πάρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια κυρίως meindl Burma την αλλαγή την εκαν απροπερσι με τα crispi που είμαι πολύ ευχαριστημένος στο ενδιάμεσο είχα πάρει και 2 ζευγάρια raichle από το κόμινη ρε παιδιά πολύ και αυτά αλλά δε τα ξαναβρήκα τότε

Έχω πάρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια κυρίως meindl Burma την αλλαγή την εκαν απροπερσι με τα crispi που είμαι πολύ ευχαριστημένος στο ενδιάμεσο είχα πάρει και 2 ζευγάρια raichle από το κόμινη ρε παιδιά πολύ και αυτά αλλά δε τα ξαναβρήκα τότε
Είχα πάρει κι εγώ, απ' τον Κομίνη .
Καλά άρβυλα.Πρέπει να έκλεισε πια.

Καλησπέρα
Τα crispi Nevada που έχω βλέπω να βγάζουν δεν τη βγάζουν στην περδικα σκέφτομαι να κοιτάξω για τα επόμενα έλεγα να πάω σε κάτι πιο ελαφρύ το ένα που σκέφτομαι και από όσα έχω διαβάσει εδώ είναι το aku zenith το άλλο που κοιτάω είναι το meindl island light το χει κάποιος να.μας πει εντυπωσεις;
https://www.skroutz.gr/s/15809488/Meindl-Island-Light-MFS-GTX-2928-46-Ανδρικά-Ορειβατικά-Μποτάκια-Αδιάβροχα-με-Μεμβράνη-Gore-Tex-Μαύρα.html

Κρατήσου την άνοιξη θα στα στείλω να τα έχεις για του χρόνου .very funny.

καλησπερα.θελω την γνωμη σας για τα COLUMBIA NEWTON RIDGE PLUS II.αν τα εχει καποιος η αν εχει ακουσει γενικως γνωμες για τα συγκεκριμενα μποτακια.για περπατητο κυνηγι τα θελω για τον χειμωνα οποτε με ενδιαφερει να ειναι καπως ζεστο αλλα κυριως αδιαβροχο γιατι με οτι μποτακια ειχα στο παρελθον βαζανε νερα.Επισης να τονισω οτι δεν εχω πολλες επιλογες για αγορα παπουτσιων μιας και φοραω 49 νουμερο οποτε ειναι απτα ελαχιστα π βρηκα τα συγκεκριμενα

καλησπερα.θελω την γνωμη σας για τα COLUMBIA NEWTON RIDGE PLUS II.αν τα εχει καποιος η αν εχει ακουσει γενικως γνωμες για τα συγκεκριμενα μποτακια.για περπατητο κυνηγι τα θελω για τον χειμωνα οποτε με ενδιαφερει να ειναι καπως ζεστο αλλα κυριως αδιαβροχο γιατι με οτι μποτακια ειχα στο παρελθον βαζανε νερα.Επισης να τονισω οτι δεν εχω πολλες επιλογες για αγορα παπουτσιων μιας και φοραω 49 νουμερο οποτε ειναι απτα ελαχιστα π βρηκα τα συγκεκριμενα
Συνάδελφε ούτε αυτά είναι αδιάβροχα..... για να είναι ένα άρβυλο αδιάβροχο θα πρέπει να διαθέτει μεμβράνη... Gore Tex,symbatex, e vent κτλ.... αυτά γράφουν αδιάβροχη κατασκευή..... κοίταξε κάτι άλλο.... Aku zenith, meindl, Beretta,Haix,la sportiva, Crispi,Salomon,la scarpa,salewa ......

θα σου περνουν νερα.

Συνάδελφε ούτε αυτά είναι αδιάβροχα..... για να είναι ένα άρβυλο αδιάβροχο θα πρέπει να διαθέτει μεμβράνη... Gore Tex,symbatex, e vent κτλ.... αυτά γράφουν αδιάβροχη κατασκευή..... κοίταξε κάτι άλλο.... Aku zenith, meindl, Beretta,Haix,la sportiva, Crispi,Salomon,la scarpa,salewa ......
τα μοναδικα που υπαρχουν στο νουμερο μου ειναι τα συγκεκριμενα τα columbia,τα aku pilgrim που δεν ειναι ομως με δερμα που ηθελα και μετα τα meidl burma που ανεβαινει πολυ η τιμη

Αφήστε τις μάρκες και ασχοληθείτε με τα πρωτεύοντα.
Το κόλπο είναι στα ...κορδόνια.
Σας τα σιδερώνουν πριν φορέσετε τα άρβυλα ???
ΟΧΙ??? Τότε που πάτε ρεεεεε???
Ο άλλος με μόνη αυτή την έννοια στο κεφάλι του από τα 16 είχε μισθό και καμήλα απέκτησε και στα 73 έγινε βασιλιάς!!!

Αφήστε τις μάρκες και ασχοληθείτε με τα πρωτεύοντα.
Το κόλπο είναι στα ...κορδόνια.
Σας τα σιδερώνουν πριν φορέσετε τα άρβυλα ???
ΟΧΙ??? Τότε που πάτε ρεεεεε???
Ο άλλος με μόνη αυτή την έννοια στο κεφάλι του από τα 16 είχε μισθό και καμήλα απέκτησε και στα 73 έγινε βασιλιάς!!!
'Το σιδερώνεις το κορδόνι;'
Σαν να λες
'το γυαλίζεις το πόμολο;'
.big smile.

Τα χετε δοοιμασει;
Πάντως και για τα zenith που μιλησα εδω με.ενα παιδι καμιά σχέση με.αυτα πολύ γράφονται η άποψη του συμφωνεί με αυτή του Άρη δεν κάνουν για το νησί πολύ απλά...
Το είχα γράψει και εγώ Παναγιώτη ότι τα Zenith είναι μαλακά και δεν κάνουν για τέτοια μέρη. Δυστυχώς κάποιοι χωρίς να έχουν εμπειρία λένε απόψεις και επηρεάζουν παιδιά που δίνουν ένα κάρο λεφτά. Μακάρι να βγω λάθος...

Το είχα γράψει και εγώ Παναγιώτη ότι τα Zenith είναι μαλακά και δεν κάνουν για τέτοια μέρη. Δυστυχώς κάποιοι χωρίς να έχουν εμπειρία λένε απόψεις και επηρεάζουν παιδιά που δίνουν ένα κάρο λεφτά. Μακάρι να βγω λάθος...
Ο καθένας διαβάζει και κρίνει μόνος του, τώρα άμα κρίνει λάθος από αυτά που διαβάζει και επηρεάζεται και κάνει λάθος επιλογή είναι λάθος δικό του, ο καθένας λέει της εμπειρίες του άλλος έχει πολλές άλλος λίγες το τι θα πράξει και ποιόν θα συμβουλευτεί είναι στην δικιά του κρίση. (Γενικά το λέω)

να ταν μόνο στ' άρβυλαααααα .no.

Άμα ακούει ο άλλος 4 σεζόν 5σεζον δεν διαφωνώ στα χωράφια και στα λειβαδεια και στα μαλακα μπορεί στα νησιά με τη κοφτερη πέτρα άστο...δεν είμαστε από άλλο πλανήτη

Back