Κλάσεις ανώτερο από lutos και δεμένους....grispot και πράσινα άλογα.....
Κλάσεις ανώτερο από lutos και δεμένους....grispot και πράσινα άλογα.....
Καλοφορετα με Υγεια! Αν επιτρεπεται απο πογ τα πηρες?
Εν το μεταξύ Grisport φοράνε και χιλιάδες επαγγελματίες δεν ξέρουν όλοι αυτοί ξέρει ένας τυχαίος τύπος που βγήκε απλά να κατηγορήσει εμείς μια οικονομική πρόταση ρίξαμε τι να πω για κάτι τέτοιους?Ζήτω τα πράσινα άλογα ! Καλά , οι συνάδελφοι που προτιμούν τα lytos και τα grisport και μένουν ευχαριστημένοι γιατί τους καλύπτουν τις ανάγκες χωρίς να ξεπαραδιάζονται μήπως να το ξανασκεφτούν , μήπως δεν ξέρουν τι τους γίνεται και πρέπει να τους ανοίξουμε τα μάτια ;
Παναγιώτη καλοφόρετα.
Καλοπάτητα.Ελπίζω να μην σε κόψουν στη γάμπα.
Στα ίδια λεφτά το μειτλ είναι ποιο σκληρό παπουτσι αλλά πρέπει να μπορείς και να το πας
Γιατί πολύ απλά συμβιβάζονται..... όπως ακριβώς το είπες.... καλύπτουν τις ανάγκες τους.... παραβλέπουν ότι τραβούν υγρασία, ταλαιπωρούν τα πόδια τους..... για να μην ξεπαραδιαστουν....ο λαός όμως λέει....το φθηνό είναι ακριβό...Ζήτω τα πράσινα άλογα ! Καλά , οι συνάδελφοι που προτιμούν τα lytos και τα grisport και μένουν ευχαριστημένοι γιατί τους καλύπτουν τις ανάγκες χωρίς να ξεπαραδιάζονται μήπως να το ξανασκεφτούν , μήπως δεν ξέρουν τι τους γίνεται και πρέπει να τους ανοίξουμε τα μάτια ;
Ο τυχαίος αυτός τύπος που λες μεγάλωσε μέσα στην κατασκευή παπουτσιών..... γράφει χιλιόμετρα που κάποιοι τα γράφουν στα όνειρα τους και έχει δοκιμάσει πολύ παλιά grispot..... καινούργια φορεμένα δύο φορές πήραν νερά από την πρωινή υγρασία..... Αυτό για μένα λέει κάτι.....αν για τους υπόλοιπους δεν είναι σημαντικό να έχουν στεγνά πόδια.... δικαίωμα τους και επιλογή τους.....Εν το μεταξύ Grisport φοράνε και χιλιάδες επαγγελματίες δεν ξέρουν όλοι αυτοί ξέρει ένας τυχαίος τύπος που βγήκε απλά να κατηγορήσει εμείς μια οικονομική πρόταση ρίξαμε τι να πω για κάτι τέτοιους?
Βασίλη , δεν αναφέρθηκα σε απαιτητικά κυνήγια αλλά για τους κυνηγούς της τσίχλας , είναι σαφές. Καρτέρι , που μπορείς να πας και με τα μποτάκια σου που φοράς κάθε μέρα αν όλα δεν είναι βρεγμένα , περπατητό σε ημιορεινές περιοχές αν δεν έχει βρέξει για μέρες να γίνουν όλα λάσπη , όχι σε παραποτάμιες περιοχές , σε μπαξέδες που το χορτάρι φτάνει στο γόνατο και θα πάρεις νερό από τα μπατζάκια , εκεί μόνο οι γαλότσες όπως ειπώθηκε προσφέρουν στεγανότητα . Στην πρωινή δροσιά δεν έχεις πρόβλημα με τα προαναφερθέντα .Γιατί πολύ απλά συμβιβάζονται..... όπως ακριβώς το είπες.... καλύπτουν τις ανάγκες τους.... παραβλέπουν ότι τραβούν υγρασία, ταλαιπωρούν τα πόδια τους..... για να μην ξεπαραδιαστουν....ο λαός όμως λέει....το φθηνό είναι ακριβό...
Μπορείς να το πεις πιο όμορφα δεν έχουν oλοι την οικονομική δυνατότητα να δίνουν 300 άρες όσο για τα χιλιόμετρα άστο δεν έχεις να μου πεις κάτι σε αυτό και εγώ τα κάνω με αυτά τα ταπεινά grisport και με τις ΕΣΟ τυχαίος αυτός τύπος που λες μεγάλωσε μέσα στην κατασκευή παπουτσιών..... γράφει χιλιόμετρα που κάποιοι τα γράφουν στα όνειρα τους και έχει δοκιμάσει πολύ παλιά grispot..... καινούργια φορεμένα δύο φορές πήραν νερά από την πρωινή υγρασία..... Αυτό για μένα λέει κάτι.....αν για τους υπόλοιπους δεν είναι σημαντικό να έχουν στεγνά πόδια.... δικαίωμα τους και επιλογή τους.....
Δεν είναι μόνο οι Γαλοτσες ..Τα έχουμε πει πολλές φορές. Στεγανή είναι μόνο η γαλότσα.
Και σε αυτή γίνεσαι μούσκεμα από τον ιδρώτα.
Ρε συ μη το παίρνεις προσωπικά και γω στην οικοδομή έχω πάρει πολλές φορές grisport αλλά για βουκο που τα χω δοκιμάσει δε κάνουν η πέτρα τα ξεσκίζει μπαμ μπαμ άμα πας για τσιχλες η σε μαλακα μερη οκ πάω πασοΕν το μεταξύ Grisport φοράνε και χιλιάδες επαγγελματίες δεν ξέρουν όλοι αυτοί ξέρει ένας τυχαίος τύπος που βγήκε απλά να κατηγορήσει εμείς μια οικονομική πρόταση ρίξαμε τι να πω για κάτι τέτοιους?
Να είσαι γερός και να κάνεις τα πενταπλάσια σου εύχομαι.... απλά να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μας χωρίζουν 15 χρόνια ηλικιακά..... οπότε κάτι περισσότερο μπορεί να γνωρίζει ο μεγαλύτερος..... επίσης θα ήθελα να μας δωθεί η ευκαιρία να απαντήσουμε στο ίδιο ερώτημα 15-20 χρόνια μετά...... όταν θα έχουν περάσει μερικά χρόνια με αυτά τα παπούτσια. Και κάτι τελευταίο που το έχω ξαναπεί.... δεν είναι τυχαίο ότι κανένα από τα στελέχη των ειδικών δυνάμεων της Ελλάδας δεν φοράει αρβύλα του ελληνικού στρατού.... αυτά.... εντελώς φιλικά και δεν πρόκειται να απαντήσω περαιτέρω....όσο για τα χιλιόμετρα άστο δεν έχεις να μου πεις κάτι σε αυτό και εγώ τα κάνω με αυτά τα ταπεινά grisport και με τις ΕΣ
Ήταν μάχιμος ο ΟλλανδόςΤα ζυγίσω είναι 820γρ απλά.οπως τα φόρεσα μου φάνηκε λίγο πιο μεγάλο θα τα βάλω δοκιμαστικά.να τα στρώσω γιατί φαίνονται πολύ σφικτά πάντως δεν ξέρουν αν έχουν άλλους πάτους αλλά είναι σαν αφορετα