Άρβυλα ( Αγορά )

Τελικά είπα να κάνω μια δοκιμή και να πάρω τα haix ΑΑ κατάσταση σα καινουργία είναι με 110ευρω συν μεταφορικά θα τα ζυγίσω κιολας με τη πρώτη ευκαιρία και όταν τα φορεσψ θα γράψω κι εντυπώσεις, μου κάναν κάπως τα 370 των crispi και κάποια meindl που κοίταξα στ 300

Κλάσεις ανώτερο από lutos και δεμένους....grispot και πράσινα άλογα.....

Τελικά είπα να κάνω μια δοκιμή και να πάρω τα haix ΑΑ κατάσταση σα καινουργία είναι με 110ευρω συν μεταφορικά θα τα ζυγίσω κιολας με τη πρώτη ευκαιρία και όταν τα φορεσψ θα γράψω κι εντυπώσεις, μου κάναν κάπως τα 370 των crispi και κάποια meindl που κοίταξα στ 300

Καλοφορετα με Υγεια! Αν επιτρεπεται απο πογ τα πηρες?

Ζήτω τα πράσινα άλογα ! Καλά , οι συνάδελφοι που προτιμούν τα lytos και τα grisport και μένουν ευχαριστημένοι γιατί τους καλύπτουν τις ανάγκες χωρίς να ξεπαραδιάζονται μήπως να το ξανασκεφτούν , μήπως δεν ξέρουν τι τους γίνεται και πρέπει να τους ανοίξουμε τα μάτια ;

Ζήτω τα πράσινα άλογα ! Καλά , οι συνάδελφοι που προτιμούν τα lytos και τα grisport και μένουν ευχαριστημένοι γιατί τους καλύπτουν τις ανάγκες χωρίς να ξεπαραδιάζονται μήπως να το ξανασκεφτούν , μήπως δεν ξέρουν τι τους γίνεται και πρέπει να τους ανοίξουμε τα μάτια ;
Εν το μεταξύ Grisport φοράνε και χιλιάδες επαγγελματίες δεν ξέρουν όλοι αυτοί ξέρει ένας τυχαίος τύπος που βγήκε απλά να κατηγορήσει εμείς μια οικονομική πρόταση ρίξαμε τι να πω για κάτι τέτοιους?

Παναγιώτη καλοφόρετα.
Να ξέρεις πως τα μεταχειρισμένα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και εκποιουνται από άλλες χώρες ή στρατούς έχουν λήξη η πιστοποίηση ή η αδιαβροχοποιηση ή η σολα.
Να το έχεις στα υπόψιν. Γι αυτο το αναφερω.

Έχω πάρει κι εγώ απο εκεί και έμεινα ικανοποιημένος. Είναι τίμια και για την δουλειά που τα πήρα είναι πυ καλά και προπαντός οικονομικά.
Το μονο που θα χρειαστείς και καλό είναι να το κάνεις τώρα που τα πήρες είναι μια νέα φωτογραφία σόλα βιμπραμ και είσαι κομπλέ.
Για να μην σε αφήσει ξαφνικά σε κανέναν κυνήγι.
Και πάλι καλοφόρετα.

Καλοπάτητα.Ελπίζω να μην σε κόψουν στη γάμπα.

Στα ίδια λεφτά το μειτλ είναι ποιο σκληρό παπουτσι αλλά πρέπει να μπορείς και να το πας .sarcastic.

Γιατί πολύ απλά συμβιβάζονται..... όπως ακριβώς το είπες.... καλύπτουν τις ανάγκες τους.... παραβλέπουν ότι τραβούν υγρασία, ταλαιπωρούν τα πόδια τους..... για να μην ξεπαραδιαστουν....ο λαός όμως λέει....το φθηνό είναι ακριβό...

Εν το μεταξύ Grisport φοράνε και χιλιάδες επαγγελματίες δεν ξέρουν όλοι αυτοί ξέρει ένας τυχαίος τύπος που βγήκε απλά να κατηγορήσει εμείς μια οικονομική πρόταση ρίξαμε τι να πω για κάτι τέτοιους?
Ο τυχαίος αυτός τύπος που λες μεγάλωσε μέσα στην κατασκευή παπουτσιών..... γράφει χιλιόμετρα που κάποιοι τα γράφουν στα όνειρα τους και έχει δοκιμάσει πολύ παλιά grispot..... καινούργια φορεμένα δύο φορές πήραν νερά από την πρωινή υγρασία..... Αυτό για μένα λέει κάτι.....αν για τους υπόλοιπους δεν είναι σημαντικό να έχουν στεγνά πόδια.... δικαίωμα τους και επιλογή τους.....

Γιατί πολύ απλά συμβιβάζονται..... όπως ακριβώς το είπες.... καλύπτουν τις ανάγκες τους.... παραβλέπουν ότι τραβούν υγρασία, ταλαιπωρούν τα πόδια τους..... για να μην ξεπαραδιαστουν....ο λαός όμως λέει....το φθηνό είναι ακριβό...
Βασίλη , δεν αναφέρθηκα σε απαιτητικά κυνήγια αλλά για τους κυνηγούς της τσίχλας , είναι σαφές. Καρτέρι , που μπορείς να πας και με τα μποτάκια σου που φοράς κάθε μέρα αν όλα δεν είναι βρεγμένα , περπατητό σε ημιορεινές περιοχές αν δεν έχει βρέξει για μέρες να γίνουν όλα λάσπη , όχι σε παραποτάμιες περιοχές , σε μπαξέδες που το χορτάρι φτάνει στο γόνατο και θα πάρεις νερό από τα μπατζάκια , εκεί μόνο οι γαλότσες όπως ειπώθηκε προσφέρουν στεγανότητα . Στην πρωινή δροσιά δεν έχεις πρόβλημα με τα προαναφερθέντα .

Ο τυχαίος αυτός τύπος που λες μεγάλωσε μέσα στην κατασκευή παπουτσιών..... γράφει χιλιόμετρα που κάποιοι τα γράφουν στα όνειρα τους και έχει δοκιμάσει πολύ παλιά grispot..... καινούργια φορεμένα δύο φορές πήραν νερά από την πρωινή υγρασία..... Αυτό για μένα λέει κάτι.....αν για τους υπόλοιπους δεν είναι σημαντικό να έχουν στεγνά πόδια.... δικαίωμα τους και επιλογή τους.....
Μπορείς να το πεις πιο όμορφα δεν έχουν oλοι την οικονομική δυνατότητα να δίνουν 300 άρες όσο για τα χιλιόμετρα άστο δεν έχεις να μου πεις κάτι σε αυτό και εγώ τα κάνω με αυτά τα ταπεινά grisport και με τις ΕΣ

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Στεγανή είναι μόνο η γαλότσα.
Και σε αυτή γίνεσαι μούσκεμα από τον ιδρώτα.
Δεν είναι μόνο οι Γαλοτσες ..
Και σε τιμές χαμηλές σχετικα..

Attachments

• us-army-bates-αρβυλο.jpg
    us-army-bates-αρβυλο.jpg
    23,3 KB · Προβολές: 47
Ρε συ μη το παίρνεις προσωπικά και γω στην οικοδομή έχω πάρει πολλές φορές grisport αλλά για βουκο που τα χω δοκιμάσει δε κάνουν η πέτρα τα ξεσκίζει μπαμ μπαμ άμα πας για τσιχλες η σε μαλακα μερη οκ πάω πασο

Ούτε εγώ ούτε πολλοί συνάδελφοι εδώ μέσα έχουν την δυνατότητα ή την ευχαρίστηση να δίνουν 300 ευρώ για άρβυλα..... όλοι μας έχουμε φίλους και γνωστούς και αυτά τα παπούτσια θα τα πάρουμε σε καλύτερη τιμή.... από εκεί και πέρα όμως να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.... για τσίχλες και στα γουρούνια ακόμη κάποιος ο οποίος θα κατέβει από το αυτοκίνητο και θα κάτσει καρτέρι στα 50 -100 μέτρα μπορεί να πάει και με αθλητικά και με γαλοτσα των 10 ευρώ.....ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του με τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχουν αυτές..... νομίζω ότι το έγραψα όμορφα.....

όσο για τα χιλιόμετρα άστο δεν έχεις να μου πεις κάτι σε αυτό και εγώ τα κάνω με αυτά τα ταπεινά grisport και με τις ΕΣ
Να είσαι γερός και να κάνεις τα πενταπλάσια σου εύχομαι.... απλά να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μας χωρίζουν 15 χρόνια ηλικιακά..... οπότε κάτι περισσότερο μπορεί να γνωρίζει ο μεγαλύτερος..... επίσης θα ήθελα να μας δωθεί η ευκαιρία να απαντήσουμε στο ίδιο ερώτημα 15-20 χρόνια μετά...... όταν θα έχουν περάσει μερικά χρόνια με αυτά τα παπούτσια. Και κάτι τελευταίο που το έχω ξαναπεί.... δεν είναι τυχαίο ότι κανένα από τα στελέχη των ειδικών δυνάμεων της Ελλάδας δεν φοράει αρβύλα του ελληνικού στρατού.... αυτά.... εντελώς φιλικά και δεν πρόκειται να απαντήσω περαιτέρω....

Τα ζυγίσω είναι 820γρ απλά.οπως τα φόρεσα μου φάνηκε λίγο πιο μεγάλο θα τα βάλω δοκιμαστικά.να τα στρώσω γιατί φαίνονται πολύ σφικτά πάντως δεν ξέρουν αν έχουν άλλους πάτους αλλά είναι σαν αφορετα
Ήταν μάχιμος ο Ολλανδός .sarcastic..very funny.

Back