Άρβυλα ( Αγορά )

Τελικα αγορασα τα AKU ZENITH II GTX σε νουμερο 46 στα 169 ευρω απο καρασαββιδη. Δοκιμασα ταυτοχρονα και τα Superalp της ιδιας μαρκας αλλα τα zenith μου αρεσαν περισσοτερο σαν υλικο και ηταν και 50 ευρω φτηνοτερα.Μαζι μ ενα ζευγαρι γκετες δεν φοβαμαι πλεον τιποτα!!
Με το καλο καλοφορετα Δημητρη πολυ καλη επιλογη μεγεια

Τελικα αγορασα τα AKU ZENITH II GTX σε νουμερο 46 στα 169 ευρω απο καρασαββιδη. Δοκιμασα ταυτοχρονα και τα Superalp της ιδιας μαρκας αλλα τα zenith μου αρεσαν περισσοτερο σαν υλικο και ηταν και 50 ευρω φτηνοτερα.Μαζι μ ενα ζευγαρι γκετες δεν φοβαμαι πλεον τιποτα!!
καλοφορετα

Θυμήθηκα που πέρυσι στο περπατητο μετά τα 5χλμ μου τσακιζαν τα γόνατα τα σκληρά αρβυλα. Με τα Salomon παλιότερα περπατούσα όλη μέρα χωρίς πρόβλημα.
Παρήγγειλα λοιπόν αυτά που τα βρήκα σε προσφορά και όσο κρατήσουν. Για στεγνό τα θέλω έτσι κι αλλιώς. Ελπίζω να μου κάνει το 46.
http://www.intersport.gr/pd/mc-kinl...129014.htm?lang=el&path=-200780887&color=2627

Θυμήθηκα που πέρυσι στο περπατητο μετά τα 5χλμ μου τσακιζαν τα γόνατα τα σκληρά αρβυλα. Με τα Salomon παλιότερα περπατούσα όλη μέρα χωρίς πρόβλημα.
Παρήγγειλα λοιπόν αυτά που τα βρήκα σε προσφορά και όσο κρατήσουν. Για στεγνό τα θέλω έτσι κι αλλιώς. Ελπίζω να μου κάνει το 46.
http://www.intersport.gr/pd/mc-kinl...129014.htm?lang=el&path=-200780887&color=2627

Απλά πόσο θα σου προστατεύσει το πόδι; Εννοείται ότι είναι πανάλαφρο και αναλόγως του πόσο καλά σου κάθεται δεν θα σε κουράζει κιόλας.

Απλά πόσο θα σου προστατεύσει το πόδι; Εννοείται ότι είναι πανάλαφρο και αναλόγως του πόσο καλά σου κάθεται δεν θα σε κουράζει κιόλας.
Στα μέρη που περπατάω δεν έχω τόσο θέμα προστασίας όσο άνεσης. Για πιο απαιτητικές επιφάνειες έχω καλά αρβυλα. Το αν θα αντέξουν μένει να αποδειχτεί. Στην τελική 30€ θα δώσω.

Στα μέρη που περπατάω δεν έχω τόσο θέμα προστασίας όσο άνεσης. Για πιο απαιτητικές επιφάνειες έχω καλά αρβυλα. Το αν θα αντέξουν μένει να αποδειχτεί. Στην τελική 30€ θα δώσω.
Εδώ που τα λέμε και γιατί όχι και κάτι φθηνότερο και ελαφρύτερο για μέρες στεγνές ,χωρίς περπάτημα και ιδιαίτερες απαιτήσεις ;
Ας πούμε Στέφανε στα καρτέρια τα δικά σας η προς τα μέρη μου.Εκεί οτι και να έχεις αν δεν βρέχει μια χαρά είναι.Τα πουλιά που ειναι ομως εκει ......

Της ιδιας γνωμης ημουν και γω καποτε. Ωσπου πηρα το πρωτο ζευγαρι AKU και συνειδητοποιησα τι σημαινει στεγνο ποδι και ζεστο. Οποτε δεν το διακινδυνευω πλεον, γιατι μπορει να ξεκινησεις με καλοκαιρια αλλα να βρεις λασπουρια εκει που παμε, ή υγρασια και κρυο το βραδι.

Ελπιζω παρολα αυτα, να τα ευχαριστηθεις, και να ειναι οπως τα θες

Aν το θες και για καθημερινη χρηση, αλλα και ηπια δραστηριοτητα κυνηγετικη, χωρις λασπες και τα σχετικα, τσεκαρε και τα Karrimor που βγαζει προσφορα καθε τοσο το Sportsdirect.

Aν το θες και για καθημερινη χρηση, αλλα και ηπια δραστηριοτητα κυνηγετικη, χωρις λασπες και τα σχετικα, τσεκαρε και τα Karrimor που βγαζει προσφορα καθε τοσο το Sportsdirect.
Πολύ καλές τιμές. Είχα καιρό να τσεκάρω το sportsdirect. Έχουμε κάποια ιδέα για τιμή μεταφορικών;

Κανα 10αρικο με τον κλασσικο τροπο αποστολης. Εναλλακτικα δοκιμασε το woomie,gr νομιζω ομως οτι εχει λιγο πιο τσιμπημενες τιμες, κανει ομως αντικαταβολες αν δεν θες να δωσεις καρτα.

Το ΠΣΚ 14-16 βρισκομαι στη Βραυρωνα Αττικης για ενα συνεδριο.
Το θετικο ειναι οτι πηγα στο καταστημα survival.gr , στο Μοναστηρακι, και πηρα μποτακια AKU ZENITH II ,με 153€. :)
Το αρνητικο ειναι οτι γινεται χαμος απο περασματα σε Ξανθη-Κομοτηνη .buy buy.
κι εγω ειμαι κλεισμενος στο ξενοδοχειο και φοραω τα μποτακια για να "στρωσουν" και να παρουν φορμα στο ποδι μου...:p
image hosting 10mb limit

Back