Σε αυτά τα λεφτά εγώ θα πήγαινα σε crispi...Καλησπέρα παρέα!είχα πάρει πριν τέσσερα χρόνια ένα ζευγάρι karrimor αλλά πλέον άνοιξαν και θα ήθελα κάτι καινούργιο.τι θα προτείνατε με budget γύρω στα 200€?
Καλησπέρα παρέα!είχα πάρει πριν τέσσερα χρόνια ένα ζευγάρι karrimor αλλά πλέον άνοιξαν και θα ήθελα κάτι καινούργιο.τι θα προτείνατε με budget γύρω στα 200€?
Καρτέρι και ήπιο περπατητο...δεν πάω για πέρδικες!Ηλία με 200 ευρώ πραγματικά παίρνεις ότι καλύτερο, είναι πολλά τα χρήματα. Για τι χρήση το θες;καρτέρι, περπατητό;
Και τα meindl πάρα πολύ καλά! Με τα λεφτά αυτά παίρνεις ότι ακριβώς χρειάζεσαι φίλε!! Καλή επιλογή και μείνε σε γνωστές μάρκες! Εγώ τα crispi τα έχω από το 2005 και πέρυσι χάλασε η στεγανότητά τους!Καρτέρι και ήπιο περπατητο...δεν πάω για πέρδικες!
Καλησπέρα παρέα!είχα πάρει πριν τέσσερα χρόνια ένα ζευγάρι karrimor αλλά πλέον άνοιξαν και θα ήθελα κάτι καινούργιο.τι θα προτείνατε με budget γύρω στα 200€?
Δημήτρη κάτω από 175€ δεν τα είχα βρει πριν λίγο καιρό που τα κοιτούσα. Πού βρήκες αυτή την τιμή φίλε?Πήγαινε δοκίμασε και τα Aku zenith gtxii τα οποία μπορει να τα πάρεις γύρω στα 155
Τέταρτη χρονιά πλήρως ικανοποιημένος μεχρι τώρα.Στεγανότητα με την έννοια της λέξης .Και πιο οικονομικό.
Δημήτρη κάτω από 175€ δεν τα είχα βρει πριν λίγο καιρό που τα κοιτούσα. Πού βρήκες αυτή την τιμή φίλε?
Πολύ, κ πολύ ξεκουρασταΤι σκέφτομαι για τα aku βολικά στο περπάτημα?
Τα έχω πάρει πέρυσι και ειμαι υπευχαριστημένος...Αν παζαρέψεις λίγο το γνωστό κατάστημα στο Μοναστηράκι θα τα δώσει.Άλλωστε τόσο τα πουλούσε μέχρι πρόσφατα που υποτίθεται πως έκανε μεγαλύτερη έκπτωση.
Ο Παύλος νομίζω είναι ο τελευταίος που τα πήρε περίπου σε αυτή την τιμή που λέω .
https://www.survival.gr/arvyla-zenith-6361-p-1128#!prettyPhotoΠοιο είναι το μαγαζί στο Μοναστηράκι?
Θα φτιάξω ειδικό κουμπί ευχαριστώ μόνο για σέναΕυχαριστώ!
Κοροιδευε ρε,τι να σε κάνω?Θα φτιάξω ειδικό κουμπί ευχαριστώ μόνο για σένα
Έχει γεμίσει 19 σελίδες από το φόρουμ όλο ευχαριστίες που να πάρει κ κανένα τσοκ εδώ κοντά, θα έχουμε άλλες τόσεςΘα φτιάξω ειδικό κουμπί ευχαριστώ μόνο για σένα
Όχι δεν με ενδιαφέρει καθόλου η πέτρα αρι,θα τα δοκιμάσω και σίγουρα θα είναι μια από τις βασικές επιλογές μου!Έχει γεμίσει 19 σελίδες από το φόρουμ όλο ευχαριστίες που να πάρει κ κανένα τσοκ εδώ κοντά, θα έχουμε άλλες τόσες
Ηλία ο μόνος λόγος για να μην επιλέξεις τα zenith, το έχω ξαναγράψει κιόλας είναι αν σε ενδιαφέρει το κυνήγι σε πέτρα κ αυτό γιατί έχουν μαλακή σολα κ κόβεται... Την άλλαξα μετά τη Μάνη φέτος... Κατά τα άλλα δύο χρόνια με πολλά χιλιόμετρα απόλυτα ζεστά, στεγανά κ άνετα χειμώνα καλοκαίρι... Πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά τους...