Άρβυλα ( Αγορά )

Βλέπω μαζευτήκαμε όλοι οι ΑΚUοφιλοι εδώ. Ετσι όπως τα λες είναι dim63 όλα χρειάζονται την συντήρηση τους
Εγω φίλε το εχω ξαναπεί.Δεν πήγαινα γι αυτά τοτε που έψαχνα μποτάκια. Ειχα ακούσει όμως καλά λογια απο κάποιους φiλους και ήθελα να τα δω απο κοντα και να τα δοκιμάσω.
Όταν λοιπόν τα δοκίμασα έπαθα πλάκα με την εφαρμογή που είχαν στο πόδι μου και τα πήρα χωρίς σκέψη.Τότε 150 € .Πραγματικά ήταν λες και ηταν παραγγελία για το πόδι μου.Ειλικρινά τα κατ ευχαριστήθηκα.Ακομη και καλοκαίρι σε αναβάσεις αυτά φορούσα και φυσικα όταν έρθει η ωρα τους πάλι σ ατα ίδια θα πάω

Τα έχω εγώ αδερφέ δύο χρονιές και πάνε για τρίτη και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ελαφρύ σχετικά μαλακό πλήρως αδιάβροχο μέχρι στιγμής. Κυνηγάω πολύ περπατητο σε κάμπο και ημιορεινα και κάνω και μερικά εκπαιδευτικα σε πέτρα για πέρδικα ετησίως. Η σόλα από κάτω φθείρεται σχετικά εύκολα αλλά για τα κυνήγια που αναφέρεις θεωρώ πως για μια 3ετια θα σε βγάλει. Το αρβυλο ίσως και περισσότερο αν το προσέξεις. View attachment 2957
Αυτα τα φοράς δύο χρόνια !!!!!!

Και εγω meindl φοραω χρονια τωρα τα softlait 590 gram ελαφρα και αντεχουν 2-3 χρονια και σχεδον ολα τα κυνηγια στην περδικα και μπεκατσα αλλα ακριβα και προσοχη γιατι αν τα εχουν χρονια στο ραφι ληγουν

Θέλω κάτι πραγματικά ζεστό γιατί αν δεν προλάβω ελάφι έως μέσα Νοεμβρίου τότε πάμε για πολύ κρύο και χιόνι με θερμοκρασίες κάτω του -10 έως και -20 σε καρτέρι ....

Και εγω meindl φοραω χρονια τωρα τα softlait 590 gram ελαφρα και αντεχουν 2-3 χρονια και σχεδον ολα τα κυνηγια στην περδικα και μπεκατσα αλλα ακριβα και προσοχη γιατι αν τα εχουν χρονια στο ραφι ληγουν
Και εγω στο ψαξιμο ειμαι τωρα που εχω και προβλημα με το ποδι , Τα ημαλαια που εχω καλα ειναι αλλα μετα απο πολυωρο κυνηγι με κουραζουν ειναι σκληρα για πετρα και βραχια

Έχω διαβάσει καλά σχόλια για τα Rocky και από χαρακτηριστικά φαίνονται καλά......κοίτα λίγο τα danner high ground τα θεωρώ ένα σκαλί πάνω;)
Θα βγάλουν μέσα στο επόμενο μηνα πρόσφορες και ίσως βγει κάτι καλό , τσεκάρω τα φυλλάδια από 4 διαφορετικά μαγαζιά να βρω κάτι που να αξίζει .

Θέλω κάτι πραγματικά ζεστό γιατί αν δεν προλάβω ελάφι έως μέσα Νοεμβρίου τότε πάμε για πολύ κρύο και χιόνι με θερμοκρασίες κάτω του -10 έως και -20 σε καρτέρι ....
Η κορη μου πεταει σημερα για Καναδα για ενα μηνα της εχω δωσει λιστα

Θα βγάλουν μέσα στο επόμενο μηνα πρόσφορες και ίσως βγει κάτι καλό , τσεκάρω τα φυλλάδια από 4 διαφορετικά μαγαζιά να βρω κάτι που να αξίζει .
Εσύ θες κάτι με 800gr μόνωση οπότε δες για danner, Irish setter( αν και έχουν μαλακή σόλα- φθείρονται εύκολα), Browning πολύ τίμια......

Εδώ σε έχω για κάτι οικονομικό και καλό...
https://browninglifestyle.com/products/buck-shadow-800g-hunting-boot
Θα το ψάξω αν το έχουν εδώ Καναδά , οι απόσταση για την σκάλα και πίσω στο αυτοκίνητο είναι περίπου 3 με 4 χιλιόμετρα ανάμεσα από δυο φάρμες περνάμε , οπότε μικρο το κακό για την φθορά .

Η κορη μου πεταει σημερα για Καναδα για ενα μηνα της εχω δωσει λιστα
Κάτι που ίσως δεν γνωρίζεις , οι τιμές στα καναδέζικα σαιτ ( και στα ράφια των καταστημάτων )είναι χωρίς τον φόρο , αυτός προσθέτεται στο ταμείο και διαφέρει ανάλογα την επαρχεία / πολιτεία .

Κάτι που ίσως δεν γνωρίζεις , οι τιμές στα καναδέζικα σαιτ ( και στα ράφια των καταστημάτων )είναι χωρίς τον φόρο , αυτός προσθέτεται στο ταμείο και διαφέρει ανάλογα την επαρχεία / πολιτεία .
Δηλαδή η τιμές που βλέπουμε online στο Cabela's Canada είναι χωρίς τον φόρο????

Θα το ψάξω αν το έχουν εδώ Καναδά , οι απόσταση για την σκάλα και πίσω στο αυτοκίνητο είναι περίπου 3 με 4 χιλιόμετρα ανάμεσα από δυο φάρμες περνάμε , οπότε μικρο το κακό για την φθορά .
Εγώ στην θέση σου επειδή θες μέχρι 300 δολάρια θα πήγαινα στο meindl comfort fit Hunter χωρίς δεύτερη σκέψη είναι και καινούργια μοντέλα οπότε δεν έχεις θέμα με ληγμένα κτλπ.

Back