Άρβυλα ( Αγορά )

Με τόσα λεφτά περνεις σομπα υγραεριου και τα ζεστενεις τα ποδια σου γ τρις χρονιες
Άμα βρεις αντίστοιχο αρβυλο εδώ πες μου πόσο θα το βρεις......για εμένα ένδυση και υπόδηση είναι το κυριότερο στο καρτέρι πρέπει να νιώθεις άνετα να μην σε αναγκάζει το κρύο να φύγεις!!!

Με τόσα λεφτά περνεις σομπα υγραεριου και τα ζεστενεις τα πίδια σου γ τρις χρινιες
Τολη μιλάμε για τέτοιο κρύο που δεν φαντάζεσαι , να κρυώνουν τα ποδια στη συνέχεια να πονάνε και στο τέλος να χάνεις την αίσθηση στα δάχτυλα ποδιών .... μόνο δυο μάτια βλέπεις , όλο το υπόλοιπο σώμα καλυμμένο ...και να σου περνάει το που...κο το ελάφι στα διακόσια μετρά και να φεύγει.... και εσυ να είσαι με την βαλλίστρα στο χέρι .....hair..sarcastic.

Πολύ βαριά αν δεν περπατάς πολύ καλά είναι γιατί είναι και ψηλά καληβουν καλά το πόδι απλά δεν είναι για να περπατήσεις πολυ.....
Επειδή είναι πολύ ψηλά , δωδεκαριά , θα κουράζουν το πόδι στο περπάτημα λες ;

Επειδή είναι πολύ ψηλά , δωδεκαριά , θα κουράζουν το πόδι στο περπάτημα λες ;
Αρκετά συν ότι έχουν και 2000gr μόνωση πιστεύω στα 800gr με μια καλή καλτσουλα είσαι κομπλέ......από θέμα ανθεκτικότητας πάντως θα πήγαινα στο Cabela's meindl Denali( τωρινό meindl vacuum στην Αμερική) πιο καλά σχόλια για άρβυλα δεν έχω διαβάσει απλά δεν έχουν μόνωση

Τολη μιλάμε για τέτοιο κρύο που δεν φαντάζεσαι , να κρυώνουν τα ποδια στη συνέχεια να πονάνε και στο τέλος να χάνεις την αίσθηση στα δάχτυλα ποδιών .... μόνο δυο μάτια βλέπεις , όλο το υπόλοιπο σώμα καλυμμένο ...και να σου περνάει το που...κο το ελάφι στα διακόσια μετρά και να φεύγει.... και εσυ να είσαι με την βαλλίστρα στο χέρι .....hair..sarcastic.
Εδώ φιλαρακι στον καναδα και μου τα έχει πει

Άμα βρεις αντίστοιχο αρβυλο εδώ πες μου πόσο θα το βρεις......για εμένα ένδυση και υπόδηση είναι το κυριότερο στο καρτέρι πρέπει να νιώθεις άνετα να μην σε αναγκάζει το κρύο να φύγεις!!!
Στα παππια νέοπρεν δε φοράς ρε άλλου που πας

https://zarimex.eu/shoes/harkila-shoes
Δείτε τιμές να πάθετε ζημιά βέβαια δεν έχει πολλά νούμερα αλλά όποιος θέλει και βρει θα είναι κομπλέ!!!!!
Στην Ελλάδα ΟΛΑ είναι υπερτιμημένα! Θες ο ΦΠΑ; Θες η φορολογία για τους ελεύθερους επαγγελματίες; Θες ότι όλοι πάνε να βγάλουν 100% κέρδος;

Back