Πολυ ωραίο το Μόντρεαλ ( να πάει και στην παλιά πόλη - λιμάνι και επάνω στο λόφο στο κέντρο της πόλης στη Νοτρντάμ ) , από φόρο εκεί είναι σχεδόν 15% αν θυμάμαι καλά .Μοντρεαλ περιοχη λα-βαλ
Τελικά η λίστα τι περιέχει ?
Πολυ ωραίο το Μόντρεαλ ( να πάει και στην παλιά πόλη - λιμάνι και επάνω στο λόφο στο κέντρο της πόλης στη Νοτρντάμ ) , από φόρο εκεί είναι σχεδόν 15% αν θυμάμαι καλά .Μοντρεαλ περιοχη λα-βαλ
Μπαρουτες χα χα πλακα κανω , Μποτακια φλις και βασικα ρουχα και συγκετρωτηρεςΠολυ ωραίο το Μόντρεαλ ( να πάει και στην παλιά πόλη - λιμάνι και επάνω στο λόφο στο κέντρο της πόλης στη Νοτρντάμ ) , από φόρο εκεί είναι σχεδόν 15% αν θυμάμαι καλά .
Ας πάει στον Cabela's να σε εφοδιάσει πλήρως χεχεΜπαρουτες χα χα πλακα κανω , Μποτακια φλις και βασικα ρουχα και συγκετρωτηρες
Θελω να μου φερει αν μπορεσει συγκετρωτηρες federal flight controlΠολυ ωραίο το Μόντρεαλ ( να πάει και στην παλιά πόλη - λιμάνι και επάνω στο λόφο στο κέντρο της πόλης στη Νοτρντάμ ) , από φόρο εκεί είναι σχεδόν 15% αν θυμάμαι καλά .
Συγκετρωτηρες federal flight control κυκλοφορουν στο εμποριοΠολυ ωραίο το Μόντρεαλ ( να πάει και στην παλιά πόλη - λιμάνι και επάνω στο λόφο στο κέντρο της πόλης στη Νοτρντάμ ) , από φόρο εκεί είναι σχεδόν 15% αν θυμάμαι καλά .
Με τι εταιρία πετάει ? απευθείας η' με ενδιάμεση πτήση σε ευρωπαϊκή χωρά ? Γιατί δεν ξέρω ποια είναι η νομοθεσία για αυτά τα υλικά ( συγκεντρωτηρες) και μην έχει πρόβλημα , αν πετάει απευθείας τότε έχει τελωνιακο έλεγχο, αν σταματήσει σε ευρωπαϊκό αεροδρόμιο και πάρει την επόμενη πτήση προς Ελλάδα τότε δεν έχει .Θελω να μου φερει αν μπορεσει συγκετρωτηρες federal flight control
Γιωργο Καλημερα ,Τωρα κατευθειαν στην επιστροφη δεν ξερω θα την ρωτησω ,Αλλα και ποσο να την χρεωσουν για 500 συγκετρωτηρες σιγα δεν με νοιαζει εδω δεν τους βρισκω και ειναι καλο υλικοΜε τι εταιρία πετάει ? απευθείας η' με ενδιάμεση πτήση σε ευρωπαϊκή χωρά ? Γιατί δεν ξέρω ποια είναι η νομοθεσία για αυτά τα υλικά ( συγκεντρωτηρες) και μην έχει πρόβλημα , αν πετάει απευθείας τότε έχει τελωνιακο έλεγχο, αν σταματήσει σε ευρωπαϊκό αεροδρόμιο και πάρει την επόμενη πτήση προς Ελλάδα τότε δεν έχει .
Στον Cabelas εχω καρτα αγορων μου στελνει καταλογο καθε χρονοΑς πάει στον Cabela's να σε εφοδιάσει πλήρως χεχε
Το θέμα είναι ότι δεν στέλνει Ελλάδα μήπως να τους κάναμε καμία κρούση να ξεκινήσουν σιγά σιγά θα μπορούσαν να συνεργαστούν με Amazon και να γλυτώνεις τελωνείο μέσο του προγράμματος τους η να κάνουν ένα παρόμοιο πρόγραμμα και το Cabela's τόσος κόσμος ψωνίζει από εκεί!!!!Στον Cabelas εχω καρτα αγορων μου στελνει καταλογο καθε χρονο
Και εγώ έχω άτομο το θέμα είναι να ανοίξουν πάλι τις αποστολές κατά εδώ!!!Αν υπαρχουν συγγενεις εκει τα παιρνουν και τα στελνουν σαν δεμα Εχω δεν εχω πληρωσει φορο ποτε Και εχω φερει μπιπερ μαχαιρια διαφορα αλλα οχι μεγαλα ποσα
Και τι εγινε φυσιγγια μπαρουτια και καψουλια να μην ειναι ,Εγω στο δεμα δηλωσαν οτι ειναι μαχαιριΚαι εγώ έχω άτομο το θέμα είναι να ανοίξουν πάλι τις αποστολές κατά εδώ!!!
Και ήρθε κανονικά??Και τι εγινε φυσιγγια μπαρουτια και καψουλια να μην ειναι ,Εγω στο δεμα δηλωσαν οτι ειναι μαχαιρι
Ναι κανονικα σε μια εβδομαδαΚαι ήρθε κανονικά??
Θετικό αυτό!!!!Ναι κανονικα σε μια εβδομαδα
Δεν το λέω από θέμα κοστολόγησης το λέω από θέμα μην φάνε κάνα κόλλημα επειδή είναι συγκεντρωτηρες και το πάνε άλλου .... είναι νούμερα οι τελώνες...Γιωργο Καλημερα ,Τωρα κατευθειαν στην επιστροφη δεν ξερω θα την ρωτησω ,Αλλα και ποσο να την χρεωσουν για 500 συγκετρωτηρες σιγα δεν με νοιαζει εδω δεν τους βρισκω και ειναι καλο υλικο
Το πολυ πολυ να τους παρουνε τι αλλο ;Δεν το λέω από θέμα κοστολόγησης το λέω από θέμα μην φάνε κάνα κόλλημα επειδή είναι συγκεντρωτηρες και το πάνε άλλου .... είναι νούμερα οι τελώνες...
Εγώ πάντως δεν θα το ρίσκαρα .Το πολυ πολυ να τους παρουνε τι αλλο ;
https://global.danner.com/pronghorn-8-mossy-oak-break-up-infinity-400g.html.htmlΓια εμένα με μόνωση τα πιο καλά είναι 3 άρβυλα
1)meindl comfort fit Hunter(299 dolar)
2)Crispi wild rock(430-450 dolar)
3)kenetrek mountain(450-550 dolar)
Καλό φίλε μου και από άποψη μάρκας και χαρακτηριστικών και γενικά για την danner δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό δες και αυτόhttps://global.danner.com/pronghorn-8-mossy-oak-break-up-infinity-400g.html.html
Αυτό εδώ πως το βλέπεις για 129 δολάρια Καναδά ?