Τωρα με το γαμο, βγαλε λιστα δωρων στον Καλκατζακο. Ολο και κατι χρησιμο θα παρεις με τοσο χαρτι που θα μαζευτει. Η συμβια δε ξερω αν θελει βεβαια, αλλα καπως θα το παλεψεις.
Θες να τον γδάρει;;;;.hit..smashfrak..shoot.
θα στειλω ξεχωριστα προσκλητηρια εκει που πρεπει για να μη με καταλαβει! Ξεφυγαμε παλι .buy buy.Καλα, ας βαλει σε αλλο μαγαζι, στον Κυργια ας πουμε.
εμενα τα lowa ειναι τωρα στον 4ο χρονο και δεν βαζουν ουτε υγρασια ουτε τιποτα κι εχουνε φαει πολυ νερο αλλα μολις βραχουνε τ αφηνω να στεγνωσουνε καλα να φυγει η υγρασια και τα περναω μετα με λιπος φωκιας. ειναι ενα μικρο πρασινο κουτακι και σχετικα φτηνο και καλο. αλλα αν δε φυγει η υγρασια τελειως μη το κανειςΤο κερι εχει νοημα να το βαλω τωρα? Σκεψου οτι τα εχω 3 μερες στον ηλιο και ακομα το χρωμα τους δεν εχει επανελθει πληρως!! Πρεπει να εχει κρατησει υγρασια ακομα!
Εισαι λαθος εδω.Ολα τα μποτακια θελουν περιποιηση.Πηγαινε παρε λιπος λοιπον απο κυνηγομαγαζο.Πλυντα απο λασπες αστα να στεγνωσουν καλα και περνα τα με μια παχια στρωση λιπος.Παρε το μπιστολακι των μαλλιων και ζεστανε το λιπος μεχρι να υγροποιηθει καπως για να το αποροφησει το δερμα..Προσοχη ομως οχι το μπιστολακι σταθερο σε ενα σημειο.....Φιλιππα δεν τα εχω περασει ποτε γιατι δεν εχω ασχοληθει ποτε με το θεμα αυτο. Γενικα στα παπουτσια ειμαι της αποψης να δινω λεφτα να παιρνω κατι ποιοτικο για να μη χρειαζεται να ασχολουμαι για αρκετο καιρο.
Το κερι εχει νοημα να το βαλω τωρα? Σκεψου οτι τα εχω 3 μερες στον ηλιο και ακομα το χρωμα τους δεν εχει επανελθει πληρως!! Πρεπει να εχει κρατησει υγρασια ακομα!
Για το 'Αγάπιο" έχω ακούσει πολλές φορές .Γνωριζει καποιος κανεναν καλο τσαγκαρη για αλλαγη σολας vibram??
Γνωριζει καποιος κανεναν καλο τσαγκαρη για αλλαγη σολας vibram??
είναι ο 1ος που ασχολήθηκε και έχει καλή φήμηΓια το 'Αγάπιο" έχω ακούσει πολλές φορές .
https://agapioskynigi.gr/
Σε ευχαριστώ. Ίσως έχεις δίκιο φίλε αλλά τα έχω πολλά χρόνια και όταν είμαι Ελλάδα τους αλλαζω τα φώτα. Και ακόμα αντεχουν.Καλοφορετα κ ευχομαι να τα χαρεις κ να τα κρατησεις αλλο τοσο!!
Προσωπικη μου αποψη,θεωρω οτι το κοστος ειναι μεγαλο κ με ενα καλο ψαξιμο κ λιγο υπομονη στα ιδια λεφτα παιρνεις καινουργια! Εντελώς φιλικά!
Τόσο μου είπε κοστίζει.90ε γιατι τοσο ακριβα?