Πριν κάμποσα χρόνια, μπορεί και 10, είχα πάρει ένα ζευγάρι άρβυλα CRISPI δεν θυμάμαι πως λέγανε το μοντέλο. Δεν τα φόρεσα πολλές φορές, γιατί δεν πήγαινα κυνήγι στη μαδάρα και γενικά σε δύσκολα εδάφη, στο χωριό στις αγροτικές δουλειές και στο κυνήγι φορούσα συνήθως στρατιωτικά άρβυλα και τελευταία κάτι φτηνά GRISPORT, δεν έκανε και ζόρικους χειμώνες εδώ κάτω (εκτός από φέτος ...) Έτσι είναι ακόμα σαν καινούργια, ακόμη και οι σόλες έχουν ελάχιστη φθορά. Πάντως ήταν ασυζητητί ότι καλύτερο έχω φορέσει στα πόδια μου !!!
Σήμερα όμως στην δουλειά έσκυψα να πάρω κάτι από κάτω, και παρατήρησα αυτό:
Έχει ξεκολλήσει το ένα (το δεξί) μόνο μπροστά, στην περιοχή των δαχτύλων, δεν το τράβηξα πολύ γιατί φοβήθηκα μην ξεκολλήσει τελείως όλη η σόλα ...
Τώρα τί κάνω ;;; Θά'θελα τη βοήθεια σας, τη γνώμη σας. Να το πάω εδώ σε κάποιο τσαγκάρικο να μου το κολλήσει, θα πετύχει ;;; Ή έχει ιδιαιτερότητες η σόλα Vibram και το δέρμα Nubuk και θέλει ειδική διαδικασία και υλικά ;;;
Αν ήμουν στην Αθήνα, ξέρω ότι θα μου έλεγαν πολλοί να τα πάω στον Αγάπιο, και αυτό θα έκανα ... αλλά τώρα ;;;
Και είναι κρίμα να τα πετάξω γιατί είναι σαν καινούργια, μου έρχονται τέλεια, ξεχνώ ότι τα φορώ, και δεν καταλαβαίνουν ούτε από νερά, ούτε κρύο ούτε τίποτα !!!