Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Τα ίδια λέγανε και την Κυριακή και μέχρι τις 3 πίνανε βότκες. Πάμε Σάββατο ρε Γιάννη, μέσα είμαι εγώ.
Έγινε κλείνουμε.....παμε να γεμίσουμε την πλατεία με τραπέζια ....και θα στείλω τον άλλον να βάλει μπύρες στην κατάψυξη και να την κλειδώσει μέχρι τότε....

Τα ίδια λέγανε και την Κυριακή και μέχρι τις 3 πίνανε βότκες. Πάμε Σάββατο ρε Γιάννη, μέσα είμαι εγώ.
Μέχρι τις 3 κατσανε... αλλά ποίοι 3 ήτανε....Alex , άμα κάτσει σε τραπέζι δεν σηκώνεται.....spiridon , τα ήσυχα ποταμάκια να φοβάσαι.....gvp9000 , έμπλεξε με τους άλλους δύο....

Μέχρι τις 3 κατσανε... αλλά ποίοι 3 ήτανε....Alex , άμα κάτσει σε τραπέζι δεν σηκώνεται.....spiridon , τα ήσυχα ποταμάκια να φοβάσαι.....gvp9000 , έμπλεξε με τους άλλους δύο....
Καλά κάνεις και προστατεύεις τον τέταρτο, γιατί είναι σοβαρός άνθρωπος !

Αν είμαι Αθήνα θα έρθω ... θα πάρω ταξί όμως αυτή την φορά ... τη σιχάθηκα την μπύρα άνευ αλκοόλ ... αχαχαχ
Έσφιξα όμως και 2 κανονικές .... επίπεδα αλκοόλ normal.
Αυτή η μπυροφίδα ο Άλεξ όλο παράγγελνε πυρομαχικό.

Καλά καλαμπόκια .yel.
Και όμως συζητώντας μ' έναν άνθρωπο τον μαθαίνεις καλύτερα. Όταν κάποια στιγμή, για να μην παραδεχτώ την ήττα μου αλλά και για να αφήσω ένα παράθυρο ανοιχτό, του είπα ότι ο Τσάπλιν έκανε παιδιά και στα εξήντα του, αναπήδησε στην καρέκλα του και μου αντιγύρισε με ένταση ' στα εβδομήντα του, στα εβδομήντα του !! Εκεί κατάλαβα πόσο άδικο είναι να του ζητάμε να μη ζήσει την εφηβεία του.......

Καλα ενταξει....βρεθείτε πρώτα, κ θα στειλω εγω αερόκλειδο με το ΚΤΕΛ να ξελασκάρετε τα μπουλώνια που θα εχετε γινει ζάντα....γρύλους, μανέλες και πιεσόμετρα θα στειλει ο @Dr V
Συμπιεσόμετρο ας φερει ο @GIANNHS
Και αν δεν τα καταφέρετε φωνάξτε με...:cool:
IMG_20220626_071629.jpg

Back