Μια φορά έκανα την χάρη στην φουκαριαρα τη μάνα μου και πηδαγαν από τα παράθυρα.Απο προξενια....δεν μασαει αυτος !!!
Μια φορά έκανα την χάρη στην φουκαριαρα τη μάνα μου και πηδαγαν από τα παράθυρα.Απο προξενια....δεν μασαει αυτος !!!
Την επόμενη φορά θα παίρνω τον Χρήστο μαζί να ακούει την περιουσία και να μπαίνει πρώτος.Τι επέλεξες;
Ρωμαίος ή Γκόλφω ;View attachment 50432
Δεν κάνει ο ανιψιός λέμε για τέτοια δουλειάΜην μου ''υποτιματε'' τον ανιψιο.....Εχει ΜΑΣΤΕΡ και τωρα κανει διδακτορικο...Εχει σκισει την ''γατα'' ...
και εχει βαλει πλωρη για την ΤΙΓΡΗ....
Απο προξενια....δεν μασαει αυτος !!!
Απο εδώ το πήγες από εκεί το έφερες, πάλι σε εμένα κατέληξες!Νύφη.Εχω 300 ρίζες.
Χρήστος.Μπολιασμενες με Τ?
Νύφη.2 σπίτια στην Αθήνα.
Χρήστος.Σε παίρνω!
Νύφη.2 βιβλιάρια τραπέζης.
Χρήστος.Θα ανέβω στα 33γρ.
Νύφη.Σπιτι παραθαλάσσιο.
Χρήστος.Σαγαπω!
Κάποιος πρέπει να κάνει τη λατζα...Απο εδώ το πήγες από εκεί το έφερες, πάλι σε εμένα κατέληξες!
Την επόμενη θα κάτσουμε πλατεία....και να κλείσουν ότι ώρα θέλουν...4 άτομα έκλεισαν το μαγαζί ... βασικά μας έδιωξαν ... ευτυχώς όχι με τις κλωτσιές ...
Θα σας στειλω την ομαδα ΔΙ.ΑΣ αν καθεστε στα παγκάκια σαν τους μεταναστες.....Την επόμενη θα κάτσουμε πλατεία....και να κλείσουν ότι ώρα θέλουν...
Βασίλη βρήκες εναλλακτική για τον πόνο;1, 2, 8 ή 9 Ιουλίου; Είναι Παρασκευές και Σάββατα!
Δοκίμασε το! Αναλγητικό με μπύρες και νιώθεις άλλος άνθρωπος! Την επόμενη μέρα μπορεί να πονάς περισσότερο βέβαια αλλά θα αξίζει...Βασίλη βρήκες εναλλακτική για τον πόνο;
Όλες μέσα.... .μ άυτά και μ αυτά βλέπω να χωρίζουν οι παντρεμένοι και να μην παντρεύονται οι ελεύθερη ..1, 2, 8 ή 9 Ιουλίου; Είναι Παρασκευές και Σάββατα!
Α μόνος μου εγώ δεν μπορώ αυτές τις μέρεςΌλες μέσα.... .μ άυτά και μ αυτά βλέπω να χωρίζουν οι παντρεμένοι και να μην παντρεύονται οι ελεύθερη ..
Καλά έλα την Κυριακή εσύ.....κάποιοι θα είναι εκεί ακόμα...Α μόνος μου εγώ δεν μπορώ αυτές τις μέρες
Εχει βρει μια μιγάδα και τον τριβει δυο φορές τη μέραΒασίλη βρήκες εναλλακτική για τον πόνο;
Όλες μέσα.... .μ άυτά και μ αυτά βλέπω να χωρίζουν οι παντρεμένοι και να μην παντρεύονται οι ελεύθερη ..
Και για να μην παρασύρονται οι μικροί δύο τραπέζια ....στο ένα οι παντρεμένοι στο άλλο οι ελεύθεροι!Όλες μέσα.... .μ άυτά και μ αυτά βλέπω να χωρίζουν οι παντρεμένοι και να μην παντρεύονται οι ελεύθερη ..
Δουλεύουμε αρκετή Σάββατο....και δεν θα μπορούμε να το πάμε αργά την Παρασκευή...1 Ιουλίου είναι ότι πρέπει!
Τα ίδια λέγανε και την Κυριακή και μέχρι τις 3 πίνανε βότκες. Πάμε Σάββατο ρε Γιάννη, μέσα είμαι εγώ.Δουλεύουμε αρκετή Σάββατο....και δεν θα μπορούμε να το πάμε αργά την Παρασκευή...