Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Θείο...Εγώ 3:00 έτρωγα κοτόπουλο και τζατζίκι με βότκα λεμόνι,τι φώτο να βάλω?

Ασε τις ........αντε να πω ''δικαιολογιες''....!!!! Το σιγουρο ειναι οτι περασατε πολυ καλα και πολυ χαιρομαι...:)
Βαλε φωτο να ''ανοιξει'' λιγο το ματι μου....Με ''εφαγε'' αυτη πτανα η παραμεθοριος....εχει τα ''καλα'' της
αλλα εχει την .sex hard. την αποσταση !!!!:confused:

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους σύνεδρους του εκτακτου συνεδρίου μελών του φόρουμ για τα ωραία εδέσματα και ποτά αλλά πάνω απ΄όλα για την ωραία παρέα και τις συζητήσεις!
Το επόμενο συνέδριο ελπίζω να γίνει όπως το σχεδιάζαμε χτές (μάλλον σήμερα πρωί beer) στον κυνηγότοπο και να κρατήσει ένα τριήμερο!

Καλημέρα παιδιά, έτρεξα την Ιερά οδό από το Χα'ι'δάρι μέχρι την Πειραιώς χωρίς να συναντήσω αυτοκίνητο ώρα 3.00 το πρωί ,που μας σκουπίσανε τους τελευταίους , είχε προβλέψει ο Alex για βότκα και τζιν πριν τελειώσουν οι μπύρες, ωραίοι και ζεστοί άνθρωποι που τους αδικεί το απρόσωπο πληκτρολόγιο, εύχομαι να ξαναβρεθούμε πριν σκορπίσουμε για διακοπές !
Κάτι ήξερα εγώ....

Αυτό το κεφαλάκι, το τρίτο απο αριστερά που αχνοφαίνεται είναι ήρεμη δύναμη!!! Γεια σου κυρ @spiridon μερακλή! .yel.View attachment 50320
Τον πρόσεξες τον άλλον που έσπευσε να διευκρινίσει τι έπινε ;Ήθελε να ξέρουμε όλοι, ότι δεν έχει καμία σχέση με ένα ποτό που λέγεται Τζιν !

Back