Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Κάποιος να βγάλει φωτογραφία τον 'Αλεξ 37 όταν του πει ο σερβιτόρος ότι τέλειωσαν οι μπύρες να δούμε τι έκφραση θα πάρει
Μπα
Την εκφραση του σερβιτορου να μας βαλει οταν ακουσει τα νεα ο Αλεξ κ κανει να σηκωστει… για να παει στο περιπτερο .sarcastic.

Καλημέρα παιδιά, έτρεξα την Ιερά οδό από το Χα'ι'δάρι μέχρι την Πειραιώς χωρίς να συναντήσω αυτοκίνητο ώρα 3.00 το πρωί ,που μας σκουπίσανε τους τελευταίους , είχε προβλέψει ο Alex για βότκα και τζιν πριν τελειώσουν οι μπύρες, ωραίοι και ζεστοί άνθρωποι που τους αδικεί το απρόσωπο πληκτρολόγιο, εύχομαι να ξαναβρεθούμε πριν σκορπίσουμε για διακοπές !

Καλημέρα παιδιά, έτρεξα την Ιερά οδό από το Χα'ι'δάρι μέχρι την Πειραιώς χωρίς να συναντήσω αυτοκίνητο ώρα 3.00 το πρωί ,που μας σκουπίσανε τους τελευταίους , είχε προβλέψει ο Alex για βότκα και τζιν πριν τελειώσουν οι μπύρες, ωραίοι και ζεστοί άνθρωποι που τους αδικεί το απρόσωπο πληκτρολόγιο, εύχομαι να ξαναβρεθούμε πριν σκορπίσουμε για διακοπές !

Μπραβο Σπυρο!!! Ετσι ωραια να περνατε....και ευχομαι την επομενη φορα να ειμαι και εγω μαζι σας !!! :)

Εκεινη η πτανα ο ''ανιψιος'' μου....μια φωτο φωτο δεν ανεβασε...ωστε να δουμε και εμεις τα ομορφα!!!!!:)

Back