Ο τελευταίος που με προκαλεσαι έπαιζε φλογέρα με καραμπίνα το πρωί.Καλοκαίρι δεν πίνω τέτοια πράγματα.....αλλά έλα τον χειμώνα πάνω....να σε κάνω να μπερδέψεις τα παπούτσια πιο είναι αριστερό πιο δεξί....
Ο τελευταίος που με προκαλεσαι έπαιζε φλογέρα με καραμπίνα το πρωί.Καλοκαίρι δεν πίνω τέτοια πράγματα.....αλλά έλα τον χειμώνα πάνω....να σε κάνω να μπερδέψεις τα παπούτσια πιο είναι αριστερό πιο δεξί....
Σου στέλνω τζάμπα την Αρετή μπας και βρείς το φώς σου.Με ένα νταρικο σας περνάω ουροκαθετηρες να μη χρειάζεται να σηκώνεστε για τουαλέτα.
Με ένα σταρικο σας περνάω πεταλούδα για ενδοφλέβιο όρο να ξεμεθατε επιτόπου και να συνεχίζετε ακάθεκτοι.
Παραγγελίες ραντεβού ινμποξ
Δεν το περίμενα νόμιζα ότι πίνεις μόνο φραπέ σκέτοΟ τελευταίος που με προκαλεσαι έπαιζε φλογέρα με καραμπίνα το πρωί.
Την έχει καπαρωσει ο Μπέντζαμιν Μπάτον την ερωτεύτηκεΣου στέλνω τζάμπα την Αρετή μπας και βρείς το φώς σου.
Σε μισή ώρα σε κάνω να σκαρφαλώνεις στα πεύκα.
Πήγαινε στο ποστ για τα κυνηγόσκυλα...κάνε ζουμ πάνω στο τραπέζι, να δεις τι έχω σε πρώτη ζήτηση....και μετά έλα πες μού...Ο τελευταίος που με προκαλεσαι έπαιζε φλογέρα με καραμπίνα το πρωί.
Γεια σου Μπίλι...Αυτό με την πεταλούδα και τον όρο ....παρακαλώ αλλά θέλω και τον τρίποδα να τον σέρνει στο καρτέρι....Με ένα νταρικο σας περνάω ουροκαθετηρες να μη χρειάζεται να σηκώνεστε για τουαλέτα.
Με ένα σταρικο σας περνάω πεταλούδα για ενδοφλέβιο όρο να ξεμεθατε επιτόπου και να συνεχίζετε ακάθεκτοι.
Παραγγελίες ραντεβού ινμποξ
Καλά...Το πρωί στο καρτέρι θα βλέπεις χιλιάδες Φασσες ανάμεσα σε δισεκατομμύρια στίγματα στον ουρανό.Πήγαινε στο ποστ για τα κυνηγόσκυλα...κάνε ζουμ πάνω στο τραπέζι, να δεις τι έχω σε πρώτη ζήτηση....και μετά έλα πες μού...
Την μαρίνα θες να πεις ή το έσω-έξω τσοκάκι;Σου στέλνω τζάμπα την Αρετή μπας και βρείς το φώς σου.
Αν ειχε και τσοκ ported ,θα έβγαζε δυο κλίμακεςΟ τελευταίος που με προκαλεσαι έπαιζε φλογέρα με καραμπίνα το πρωί.
Δεν βλέπω να το αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σοβαρότητα το θέμα και δε θα ξέρει ο μάστορας ποιά μάρκα μπύρας να παγώσει και πόσα πρόβεια να ζυμώσει !Ένα καφάσι μπύρες δεν σας φτάνει αν έρθει ο κ. @spiridon !
Αν τις παιρνεις μονος σου απ'το ψυγειο ή αν στις φερνει η χαρουλα;;;;;;;;;;;Στις πόσες μπυρες σταματάς να νιώθεις πόνο ρε μάγκες;
Μην πεφτει απο το πλατησκαλο να λες.....Σε μισή ώρα σε κάνω να σκαρφαλώνεις στα πεύκα.