Πότε θα έρθεις;Κανονίστε μετά τις 15/6 Σχιστό ή Ασπρόπυργο με ένα κασόνι παγωμένες μπύρες ο καθένας. χιχιχι
Πότε θα έρθεις;Κανονίστε μετά τις 15/6 Σχιστό ή Ασπρόπυργο με ένα κασόνι παγωμένες μπύρες ο καθένας. χιχιχι
2024 η 2224;;;;;Ποιός είναι για τις 27/6/24?
18-19/6/2022 !!! θα είμαι ή Σχιστό ή Ασπρόπυργο.Πότε θα έρθεις;
Έχεις κλεισμένη την ατζέντα σου για τις επόμενες τέσσερεις βδομάδες;;;;;;Ποιός είναι για τις 27/6/24?
Εγώ είμαι ετοιμοπόλεμος αλλά βλέπω πολύ λιβάνι...Έχεις κλεισμένη την ατζέντα σου για τις επόμενες τέσσερεις βδομάδες;;;;;;
Ούτε σε μνημόσυνο να ήμαστανΕγώ είμαι ετοιμοπόλεμος αλλά βλέπω πολύ λιβάνι...
Έχει βάλει τις μπύρες στην εκκλησία να παγώνουν ?Εγώ είμαι ετοιμοπόλεμος αλλά βλέπω πολύ λιβάνι...
Πες τα ΧρυσόστομεΕπειδή έχουν περάσει και κάποια χρονια πλέον, μήπως αντί για παιδάκι προβατίνα κανονίσουμε για γιαουρτάκι αγελάδος;
Μήπως έτσι έρθουν περισσότεροι
Κρίμα!!! Έχω ήδη κανονίσει για εκείνο το Σ/Κ. Ποιο πριν η μετά θα τα λέγαμε να γνωριστούμε από κοντά. Τώρα αν αλλάξει κάτι,......18-19/6/2022 !!! θα είμαι ή Σχιστό ή Ασπρόπυργο.
ΣΚ
Κανονίστε μετά τις 15/6 Σχιστό ή Ασπρόπυργο με ένα κασόνι παγωμένες μπύρες ο καθένας. χιχιχι
Για να δούμε....μ'αρεσει αυτη η ημερομηνία....Ποιός είναι για τις 27/6/24?
Σίγουρα Κώστα;Για να δούμε....μ'αρεσει αυτη η ημερομηνία....
6/9/69 ?Για να δούμε....μ'αρεσει αυτη η ημερομηνία....
Θα βρεθούμε ..καλοκαίρι θα έρχομαι συχνά ΑθήναΚρίμα!!! Έχω ήδη κανονίσει για εκείνο το Σ/Κ. Ποιο πριν η μετά θα τα λέγαμε να γνωριστούμε από κοντά. Τώρα αν αλλάξει κάτι,......
Θα είναι τριήμερο.....γιαυτό ξεκινάει Πέμπτη.Πέφτει Πέμπτη δεν θα μπορέσω View attachment 49513
Ανέβα πάνω ρε Κωστάρα μπας και τους μαζέψεις!Σας βλεπω ολους να συναντιέστε στο ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ στον ALPHA...........οουυυ να μου χαθήτε.....
ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ.....καληνύχταααα....