Kostas ContraDosi
Moderator
Αμα ανεβω πανω, θα φερω κ γκλίτσα....αλλιως δεν μαζεύονται τα πρόβατα....Ανέβα πάνω ρε Κωστάρα μπας και τους μαζέψεις!
Αμα ανεβω πανω, θα φερω κ γκλίτσα....αλλιως δεν μαζεύονται τα πρόβατα....Ανέβα πάνω ρε Κωστάρα μπας και τους μαζέψεις!
Οκ. Να ρίχνεις σύρμαΘα βρεθούμε ..καλοκαίρι θα έρχομαι συχνά Αθήνα
Ανέβα πάνω εσύ και θα ψάχνεις να βρείς από πού σου ήρθε η παραβίαση ροδελας...Αμα ανεβω πανω, θα φερω κ γκλίτσα....αλλιως δεν μαζεύονται τα πρόβατα....
Θα ερθω με αντιασφηξιογόνες μασκες ρε....γιατι θα μου κλ....τε τα @ρ×!δ!@....Ανέβα πάνω εσύ και θα ψάχνεις να βρείς από πού σου ήρθε η παραβίαση ροδελας...
Πρέπει να παίρνει μάτι την γειτόνισσα που απλώνει την μπουγάδα και δεν έχει δει τι έγραψες ακόμαΘα ερθω με αντιασφηξιογόνες μασκες ρε....γιατι θα μου κλ....τε τα @ρ×!δ!@....
Όχι κλανίδια παιδιά ... σεβασμός ...Θα ερθω με αντιασφηξιογόνες μασκες ρε....γιατι θα μου κλ....τε τα @ρ×!δ!@....
Αυτό το ΠΣΚΔ είμαι εκτός...το επόμενο μέσα...Ακούω...Τι κάνουμε?
Άκουσες τίποτα....Ακούω...Τι κάνουμε?
Και να είχα ακούσει Γιάννη μετά από 9 μέρες το ξέχασα...Άκουσες τίποτα....
Πάρε κάνα τηλ. Να μαζεύει μπίρες να παγώνουν...καλού κακού...πότε δεν ξέρεις..Και να είχα ακούσει Γιάννη μετά από 9 μέρες το ξέχασα...
Επ'αοριστον ρεζερβέ ψυγείο με μπύρες θέλουμε πείτε του... ρεζερβέ τραπέζι δεν το θέλουμε... τι να το κανουμε! Τρώμε και πίνουμε και στα όρθια...Πάρε κάνα τηλ. Να μαζεύει μπίρες να παγώνουν...καλού κακού...πότε δεν ξέρεις..
Καλά έτσι και ξανά μείνει από μπύρα.....θα πάρω ντελιβερι να φέρει....Επ'αοριστον ρεζερβέ ψυγείο με μπύρες θέλουμε πείτε του... ρεζερβέ τραπέζι δεν το θέλουμε... τι να το κανουμε! Τρώμε και πίνουμε και στα όρθια...
Νεροφιδα...Την επόμενη θα σου ανοίξω ένα μπουκάλι ουίσκι να φύγεις χωρίς κάλτσες.Καλά έτσι και ξανά μείνει από μπύρα.....θα πάρω ντελιβερι να φέρει....
Καλοκαίρι δεν πίνω τέτοια πράγματα.....αλλά έλα τον χειμώνα πάνω....να σε κάνω να μπερδέψεις τα παπούτσια πιο είναι αριστερό πιο δεξί....Νεροφιδα...Την επόμενη θα σου ανοίξω ένα μπουκάλι ουίσκι να φύγεις χωρίς κάλτσες.
Βασίλη..δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω όταν πας να σηκωθείς απο το τραπέζι....Στις πόσες μπυρες σταματάς να νιώθεις πόνο ρε μάγκες;
Σε μισή ώρα σε κάνω να σκαρφαλώνεις στα πεύκα.Στις πόσες μπυρες σταματάς να νιώθεις πόνο ρε μάγκες;