Βρε είναι μακρυά αλλά ο τύπος δίνει ρέστα και στα κρεατικά αλλά και στην τιμήΤελευταία μάζωξη που έγινε εκεί μας τον έπιασε λίγο ο γκμοχτραβηξε του λίγο το αυτί
Δεν είναι καθόλου μακρυά.Βρε είναι μακρυά αλλά ο τύπος δίνει ρέστα και στα κρεατικά αλλά και στην τιμή
http://www.vrisko.gr/details/5gae3a007g5e0_3acg5bca544a_i60d4
Να προσθέσω ότι στο τέλος της μασας ο τύπος προσφέρει και λουκουμάδες σε μπωλ σαλατιερας με μπόλικο παγωτό επάνωΔεν είναι καθόλου μακρυά.
Στα υπόψιν Κώστα
Τώρα μας πέθανες και είναι η ώρα που ψάχνω για γλυκό μέσα στο σπίτι σαν φέρμας ....Να προσθέσω ότι στο τέλος της μασας ο τύπος προσφέρει και λουκουμάδες σε μπωλ σαλατιερας με μπόλικο παγωτό επάνω
Ειπα να φάμε σε πλατεία και κάτω απο δέντρα και με λυχναράκια.,οχι πίσω απο τζαμαρίες που ανοίγουνε ρε φιλε.Όχι δεν ερχόμαστε δίπλα στο σπίτι σου, να έρθετε δίπλα στο δικό μου, προτείνω Μπάρμπα Χαράλαμπο .
Είμαστε περισσότεροι, βάλε τον Πανουτσο και τον Καλαματιανό που θα το παίζει Γλυφαδιωτης το άλλο Σκ
Αν και έχω αποσυρθεί από την πιάτσα τα τελευταία 5 χρόνια, νομίζω πως με αυτά τα ονόματα δεν υπάρχουν πλέον.Γιωργο στην Γλιφαδα τα καφε COZI ... KAI CORTE υπαρχουν ακομα???
Ωραία, πάμε λυχναρακια....Ειπα να φάμε σε πλατεία και κάτω απο δέντρα και με λυχναράκια.,οχι πίσω απο τζαμαρίες που ανοίγουνε ρε φιλε.
Δεν το λέω για μένα αλλά για τους καινούριους ,μήπως έπρεπε να ειμαστε κάπου στη μέση.
Ασε που κοντά στη Γλυφάδα γίνεσαι επικίνδυνος.
Τα θες με ασετιλίνη η με νιτρογλυκερίνη ;Ωραία, πάμε λυχναρακια....
Δεν σε πιάνουμε πουθενά, καθημερινές είναι ζόρικα, Σάββατο γάμοι, άσε τους γάμους και πάνε για πουρνάριαΈχω δύο γάμους το Σάββατο.hit.. Ίσως αν δεν παω στο τραπέζι να σας προλαβω να ποιουμε ενα κρασί. Οποτε αν τα καταφέρω θα ερθω προς το τέλος κ όποιον προλάβω.