το συζητάμε αφού υπάρχει και σαν σκέψηΚοιταζοντας το ημερολογιο η φετινη ληξη της κυνηγετικης περιοδου ειναι 29 φεβρουαριου και πεφτει Δευτερα
Τι θα λεγατε για μια ομαδικη εξορμηση -συναντηση ολων των μελων και κυνηγι τσιχλας που θα περιλαμβανει στην συνεχεια και πικνικ με ψησιμο στην υπαιθρο και οτι αλλο γουσταρει η ομαδα-παρεα-οικογενεια του HL
το συζητάμε αφού υπάρχει και σαν σκέψη
Μολις βρήκα και μια φωτογραφια απο παλιο κυνηγι εξω απο το εκκλησακι.Πολυ καλή ιδέα εγω είμαι μέσα θα προτιμούσα Κυριακή ,και θα πρότεινα μερος οπως Στενή ας πούμε υπάρχει ενα εκλλησάκι δεξια που μπορουμε να μαζευτουμε απο τον κυνηγο΄τοπο με τα ποδια αφου ξεσηκώσουμε ολα τα πουλια της περιοχης αν είμαστε αρκετα ντουφέκια . και εχει αλάνα και μπορουμε να ψησουμε άνετα νομίζω πως εχει και φουρνο στο πλάι .Και είναι μέρος κοντινο απο Αθήνα λιγο πιο πανω απο Καθενους.
Συμφωνω λιγη οργάνωση θελει μόνο απο την προηγουμενη και κάπως ετσιτην επομενη πεφτει η μασα, μετα το περπατητο τα λουκάνικα ειναι βάλσαμο.Νομίζω η καλύτερη λύση είναι να πάμε για κυνήγι και μετά να ψήσουμε μόνοι μας έξω.
Μια άλλη λύση είναι να κυνηγήσουμε και μετά να πάμε σε ταβέρνα αλλά νομίζω μπορούμε άνετα να ψήσουμε έξω στην φύση θα είναι πολύ καλύτερο. Σίγουρα μπορούμε μιας και το έχουμε ξανακάνει με επιτυχία και είχαμε περάσει υπέροχα.
Σα να μου θυμίζει τσικνα προβατινας.Ω ρε τι έγινε κάποτε ....
imageupload
καυσαέρια είναι περνούσαν κάτι παιδιά που έκαναν μότο κρόςςΣα να μου θυμίζει τσικνα προβατινας.
καυσαέρια είναι περνούσαν κάτι παιδιά που έκαναν μότο κρόςς
Αυτή την πίτα οταν την πρωτάκουσα απο την γυναικα μου γέλαγα και την κορόιδευα.Οταν όμως δοκίμασα έπαθα πλάκα καο απο τότε εγινε απο τις αγαπημένες μου.Όμορφες στιγμές, είχαμε περάσει πραγματικά πολύ όμορφα.
Από κυνήγι πολύ χάλια η κατάσταση εγώ θυμάμαι είχα ρίξει 1-2 φυσίγγια.
Η παρέα ήταν απλά υπέροχη!! Ήταν η πρώτη φορά που σας γνώρισα από κοντά.
Την μέρα αυτή θα την θυμάμαι μια ζωή. Παρόλο που δεν σαν είχα γνωρίσει από κοντά πιο πριν, ήταν σαν να σας ξέρω χρόνια!
Όλα τα κρέατα υπέροχα! Δημήτρη τώρα μου ήρθε στο μυαλό εκείνη η πίτα που είχες φέρει, θυμάσαι τι ήταν;; Ήταν πεντανόστιμη!!
Αυτή την πίτα οταν την πρωτάκουσα απο την γυναικα μου γέλαγα και την κορόιδευα.Οταν όμως δοκίμασα έπαθα πλάκα καο απο τότε εγινε απο τις αγαπημένες μου.
Ειναι πίτα με λάχανο και φέτα ανάμεσα σε 14 φύλλα χειροποίητα.
Να κατατεθεί η μυστική συνταγή .Όταν μπορέσεις θέλω τη συνταγή. Ή να την μάθεις απ έξω να μου την πεις στη συνάντηση.