Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Με τη σειρά μου κ γω να πώ οτί πέρασα πολύ ωραία χθές αν κ ήταν λίγο αφού η βρόχη μας τα χάλασε,παρόλα αυτά το ευχαριστήθηκα κ χάρηκα πολύ που γνώρισα όλα τα παιδιά απο κοντά:)
Εις το επανιδείν λοιπόν...
Μπράβο!
Ήταν όλα πολύ καλά!

συγχωρέστε με αλλά έφυγα από το μαγαζί αργά χθες ( με κράτησαν για τον αγώνα ) - Γεράσιμε όταν με πήρες τηλ είχα τόση δουλειά με το Live που δεν προλάβαινα ανάσα να πάρω

συγχαρητήρια στον Μάκη και Απόστολο για το δωράκι τους .congrats.

στην επόμενη παιδιά δεν χανόμαστε

Το αγρυπνο ματι του φωτογραφου ηταν τελικα παντου... .sarcastic. Το περιμενα αλλωστε... .my man.
Μπραβο παλικαρια, να εισαστε ολοι καλα να τα ξαναπουμε απο κοντα κ η παρεα να μεγαλωνει... Μου λειψατε παλιοπαιδα...
Τελικα η τυροκαυτερη ηταν Τζουμερκιώτικη???.yelling.

Το αγρυπνο ματι του φωτογραφου ηταν τελικα παντου... .sarcastic. Το περιμενα αλλωστε... .my man.
Μπραβο παλικαρια, να εισαστε ολοι καλα να τα ξαναπουμε απο κοντα κ η παρεα να μεγαλωνει... Μου λειψατε παλιοπαιδα...
Τελικα η τυροκαυτερη ηταν Τζουμερκιώτικη???.yelling.

Με υλικά απο την Ήπειρο φίλε.Εκτος απο τις πιπεριές.
Θα σου πούνε τα φιλαράκια τι ήταν
Μερικοί όταν είδαν οτι είχα δυο τάπερ μου ζήταγαν απο αυτή που δεν καίει πολύ .
.....sarcastic.

Πραγματικά αυτές οι συναντήσεις είναι ¨μπάλσαμο" .
Βλέπεις φάτσες που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα , γελάς και μιλάς για πράγματα που σε ενδιαφέρουν.
Χάρηκα επίσης που γνώρισα από κοντά τον Θεόφραστο ( ο οποίος τρώει όλο του το φαί :p) και τον Κώστα ( που δεν τρώει όλο του το φαί:p)
Η τυροκαυτερή απλά υπέροχη , τι να λέει ο Μαμαλάκης και λοιποί σεφ!!!!
Στον γυρισμό έπεσα σε κανονική καταιγίδα και έγινα μούσκεμα διότι έφυγα απο το σπίτι χωρίς αδιάβροχο .hit.. Στην εθνική έφαγα απίστευτες λούτσες.big smile.

Να είμαστε καλά και σύντομα θα οργανώσουμε την επόμενη συνάντηση......................διότι τα καλύτερα έρχονται.well done.

ότι τελειότερο:
στις χειρότερες μέρες που περνάμε
να ζείς τις καλύτερες στιγμές με καλούς φίλους

υ.σ.1 άριστες εντυπώσεις από τους Κώστα(τα είπαμε αρκετά)και Θεόφραστο(τα είπαμε λίγο μετά την βροχή)
και από τα ξαδέρφια του Κυριάκου,Γιάννη και Δημήτρη,προσπαθώντας να καταλάβω αν είναι πραγματικοί συγγενείς αυτού του συμπαθητικού θεότρελλου :)
υ.σ.2 η τυροκαυτερή
τέλεια......υποκλίνομαι .congrats.
οι πιπεριές ήταν Μαραθώνα οι γλυκές και Θήβας οι καυτερές .banana.

Θεοτρελος εγω??????
Χαχαχαχαχαχα
Γεια σου ρε Μακη!!!!!
Πολυ το χαρηκα και εγω και τα ξαδερφια μου το χθεσινο !!!!
Να ειμαστε καλα να το ξανακανουμε!!!!!

Χάρηκα ιδιαίτερα που περάσατε όλοι ωραία!!.well done..congrats.
Επιτέλους γνωριστήκατε κ από κοντά κ όχι μέσω λαπτοπ κ ταμπλετ..
Να ένα καλό του φόρουμ,Τι καλό δηλαδή..Το καλύτερο!!!.bravo.

Αυτά Τάσο γίνονται αρκετές φορές τον χρόνο και όποιος μπορεί ακολουθεί.

Για αλλη μια φορα το συνεδριο των Μελων εληξε ευχαριστα .buy.
Λυθηκαν ολες οι αποριες περι φυσιγγιων -θηραματων -κηπευτικων -κοψιδιων -ζαμποτυροπιτων .sarcastic.
Ευχαριστη εκπληξη η παρουσια του Κωστη και του Θεοφραστου .congrats.
Τυροκαυτερη δεν δοκιμασα γιατι εχω τσακωθει με το τυρι .smashfrak.
Στην επομενο συνεδριο ελπιζω ο Δημητρης να μας φερει πουλοπιτα απο αυτη που φτιαχνουν στην Ηπειρο με τσιχλες .victory.
Οσο για τους διοργανωτες του συνεδριου και τις κληρωσεις μαζι με τους τυχερους της βραδιας :D

Συγχαρητηρια ειστε αψογοι .well done.

Με το καλο και στην επομενη συναντηση .well done.
Τα 9 κιλα ζυγουριου να γινουν 19 .well done.

Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια αυτά είναι που αξίζουν και μένουν.
Μακάρι να μην υπήρχε η απόσταση και οικογενιοεπαγγελματικες υποχρεώσεις και δε θα το' χανα.

Back