Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Να περάσετε ωραία εύχομαι όλοι και καλή τύχη στην κλήρωση σε όλα τα παιδιά !
Εγώ επιστρέφω αργά από ταξίδι στα Γιάννενα όποτε δύσκολο να προλάβω !
Παντός πολυ ωραία ιδέα η μαζοξη! Μπράβο

Να περάσετε ωραία εύχομαι όλοι και καλή τύχη στην κλήρωση σε όλα τα παιδιά !
Εγώ επιστρέφω αργά από ταξίδι στα Γιάννενα όποτε δύσκολο να προλάβω !
Παντός πολυ ωραία ιδέα η μαζοξη! Μπράβο

Κρίμα ρε πατρίδα .Άλλη φορά.
Γίνονται πολλές μαζώξεις μην ανησυχείς.Καλά ναμαστε και καλή επιστροφή.

προς τιμή του αγαπητού μου φίλου η βραδιά σήμερα του αφιερώνεται

<<η βραδυά της τυροκαυτερής>>.congrats.
.sarcastic.
Ευχαριστώ φιλαράκι και καλά που μου το θύμισες γιατί πρέπει να παω να την δοκιμάσω για τις τελευταίες παρεμβάσεις ....

Μολις μπηκαμε στο σπιτι απο την δουλεια και σας καμαρωνω, ενα καφεδακι στα γρηγορα και ετοιμασια για αναχωρηση.
Ζολο, και μονο απο το τελικο χρωμα της τυροκαυτερης καταλαβα τι εχεις κανει. Παλι ιδρωμενοι θα ειμαστε αποψε, εχει και υγρασια.
Καλα να περασουμε!!!

Λοιπόν έγιναν οι δοκιμές ,η τυροκαυτερή πακεταρίστηκε αλλά σε δύο τάπερ.Το μικρότερο είναι πιο φαρμακερό...:mad:

Μολις μπηκαμε στο σπιτι απο την δουλεια και σας καμαρωνω, ενα καφεδακι στα γρηγορα και ετοιμασια για αναχωρηση.
Ζολο, και μονο απο το τελικο χρωμα της τυροκαυτερης καταλαβα τι εχεις κανει. Παλι ιδρωμενοι θα ειμαστε αποψε, εχει και υγρασια.
Καλα να περασουμε!!!

Πολύ υγρασία Σταυρο.Εδω μέσα στο σπίτι είμαι ιδρωμένος.
Οσο για το χρώμα ενισχύθηκε κι άλλο και όχι μόνο απο το χρώμα......;)

Ουφ ...ωχ Η βραδυά της τυροκαυτερής τελείωσε λίγο βεβειασμένα λόγω βροχής ,Ο κωλόκαιρος αποφάσισε να μας το χαλάσει έστω και αργά,
Περάσαμε πολύ ωραία όπως πάντα ,χάρηκα που ξαναείδα όλα τα τα φιλαράκια και χάρηκα ιδιαίτερα ,όπως όλοι, για την γνωριμία των νέων μελών που συμμετείχαν στο φαγοπότι.
Νάμαστε καλά να ανταμώνουμε και να τα λέμε.Λεπτομέρειές και φωτογραφικό υλικό αύριο.

Ουφ ...ωχ Η βραδυά της τυροκαυτερής τελείωσε λίγο βεβειασμένα λόγω βροχής ,Ο κωλόκαιρος αποφάσισε να μας το χαλάσει έστω και αργά,
Περάσαμε πολύ ωραία όπως πάντα ,χάρηκα που ξαναείδα όλα τα τα φιλαράκια και χάρηκα ιδιαίτερα ,όπως όλοι, για την γνωριμία των νέων μελών που συμμετείχαν στο φαγοπότι.
Νάμαστε καλά να ανταμώνουμε και να τα λέμε.Λεπτομέρειές και φωτογραφικό υλικό αύριο.

γιατί αύριο ωρέ Μήτσο ??? γιατί δεν μας ταίζεις και εμάς τους απόμακρους λίγο, με φρέσκο φωτογραφικό υλικό ?????
είμαι σίγουρος περάσατε τέλεια ....και στα επόμενα και γρήγορα .eat.

γιατί αύριο ωρέ Μήτσο ??? γιατί δεν μας ταίζεις και εμάς τους απόμακρους λίγο, με φρέσκο φωτογραφικό υλικό ?????
είμαι σίγουρος περάσατε τέλεια ....και στα επόμενα και γρήγορα .eat.

Βασιλη μας έλειψες φίλε,Την επόμενη ελπίζω να είσαι εδω και να τα πούμε .

Εν αρχή οι χειραψείες και τα καθιερωμένα
AltairLusso ,Σταύρος ,panoutsos ,averel
1_3.jpg

Σταυρος ,Vasilis, ,AltairLusso
2_2.jpg

Τα γατάκια έφτασαν τελευταία και με χειραψίες και χαμόγελα δεχόμενος τα συχαρίκια για τα νέα καθήκοντα ως technical manager της Max Gear

Mάκης , Gerry , Vasilis
3_2.jpg

Mετά άρχισαν οι κληρώσεις .Μέσα απο το κουτί βγήκαν όχι περιστέρια αλλά κάστορες και άλλα χτικιασμένα ζωντανά ...sarcastic.

4.jpg

IMG_2329.jpg

5.jpg
6.jpg

Μετά aπο λίγα πιώμα τα και με συνοδεία της τυροκαυτερής άρχισαν οι περίεργες αντιδράσεις μερικών ....
7.jpg

ωχ ωχ ...δύσκολα τα πράγματα ......

8.jpg

Μερικοί παρέμειναν όμως ήρεμοι και συνέφεραν και αυτούς που βρίσκονταν σε τυροκαυτεροντελίριο...
Τζίμης -τσαπ , Vasilis

9.jpg

10.jpg

Και ενώ έχουμε φάει 9 κιλά ζυγούρι ,κοντοσούβλια πρόβεια , έχουμε πιει τον σκασμό και βρισκόμαστε σε πελάγη ευτυχίας αρχίζει να βρέχει .............
Gerry, dionisis ,Manos

11.jpg

Μερικοί το συνεχίσαμε μέσα για λίγη ώρα .
Περάσαμε πολύ ωραία ,συζητήσαμε για πολλά και μας έμεινε η προσδοκία των μπασιμάτων που θα σημάνει και επίσημα την γενικευμένη έναρξη ,με τις ομαδικές εξορμήσεις μας και όλα τα καλά.

Last edited:
συγχωρέστε με αλλά έφυγα από το μαγαζί αργά χθες ( με κράτησαν για τον αγώνα ) - Γεράσιμε όταν με πήρες τηλ είχα τόση δουλειά με το Live που δεν προλάβαινα ανάσα να πάρω

συγχαρητήρια στον Μάκη και Απόστολο για το δωράκι τους .congrats.

στην επόμενη παιδιά δεν χανόμαστε

Εύγε μάγκαι τε παίχται για ακόμα μια φορά..
Αποδείξατε εμπράκτως για άλλη μια φορά τι θα πεί να υπάρχει πυρήνας στέρεος σε μια παρέα αρκετών ετών πιά...
Ο Γιάτσεκ ήτο εκεί όπως και εμείς..
Ζολώτα ιδιαίτερες ευχαριστίες για την καλή σου τη καρδιά-πρόθεση που ετοίμασες την τυροκαυτερή που ακόμα και άγευστη να ήταν θα ήταν η πιο γευστική ένεκα της προσπάθειας σου και μόνο να ευχαριστήσεις τους φίλους σου...
Ασε που @@μαγε (στείλε συνταγή)
Εχάρην και δια την γνωριμίαν με τον Θεόφραστο και τον Κώστα...
Χαιρετισμούς και στον Πετζουρόπουλο που είναι στα Ξένα για το μεροκάματο... υπομονή

Τέλος ευχαριστήθηκα που σας είδα όλους σας να είστε καλά και υγιείς....

Στην επόμενη...

Back