Manos
Staff member
Ναι....
Ετσι ομως δεν φαινεται η"συνευρεση"!
Αφήστε ρε παιδιά μην παρεξηγηθούμε και στην Google και βγαίνουμε πρώτοι στις αναζητήσεις για ερωτικούς συντρόφους...
Ναι....
Ετσι ομως δεν φαινεται η"συνευρεση"!
Κι εγω που νόμιζα οτι είμαστε και σεξουαλικό φόρουμ......Αφήστε ρε παιδιά μην παρεξηγηθούμε και στην Google και βγαίνουμε πρώτοι στις αναζητήσεις για ερωτικούς συντρόφους...
Εισαι συ μια γρια π.....α.....Κι εγω που νόμιζα οτι είμαστε και σεξουαλικό φόρουμ......
Δεν ξέρω εγώ βλέπω ότι στο φόρουμ τελικά υπάρχουν πουριτανοί ! Οπισθοδρομική ρε παιδί μου ,είπα να βάλω λίγο συναισθημα και με πήρατε στο ψιλό !!!!!!αλλά δεν πειράζει θα ξεσπάσω πάνω στα παιδακια της προβατινας καλά και φιλετακι Μπουτακι να είναι δεν με χαλάει !!!!!! Όμως παιδιά πιστεύω ότι πρέπει μετά την 1 γιατί νομίζω θα λείπουν αρκετά παιδιάΕισαι συ μια γρια π.....α.....
Πέσαμε έξω !!!!!!!!Κι εγω που νόμιζα οτι είμαστε και σεξουαλικό φόρουμ......
Εεεε doc....οπισθοδρομικοι ας ειναι, οπισθοβουλοι μην ειναι
Εκ των όπισθεν γίνεται και η .....διόρθωση στο πιτς .Εεεε doc....
οπισθο....,οπισθο....,φτανουμε και στο.... οπισθογεμης....
Την λιμαρει την οπισθεν???Εκ των όπισθεν γίνεται και η .....διόρθωση στο πιτς .
Για αυτο του απάντησα του μάστορα.Ομως δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες ,αν τη λιμαρει ,την ξύνει ή της μεγαλώνει την οπή.Την λιμαρει την οπισθεν???
Πέμπτη είναι αγορίνα .Αν είναι καθημερινή Πέμπτη είναι καλά. Αλλιώς ΣΚ. Απλώς επειδή έχουν μαγαζιά μερικοί ίσως βολεύει περισσότερο Κυριακή. Ας πουν και οι άλλοι.