Μόνοι μας, τι εννοείς; Εγώ, εσύ, ο γέροντας και ο Πανούτσος;Εγω λεω σε πρώτη φάση να μαζευτούμε μόνοι μας σε καμιά καλή ταβέρνα , γιατι εχουν συσσωρευτεί πολλές μαλακίες που πρέπει να πούμε ...
Τότε είναι ο τελικός του basketball champions league. Αν έχει περάσει η ΑΕΚ θα λειπουμε πολλοι...Τι θα λέγατε για Κυριακή 6 Μαΐου;
Εγω λεω να αφησουμε τα γυρο γυρο ξερω ενα καλο ξενοδοχειο με πληρη εχεμυθεια
Υ Γ μπορει να μην πολυμπαινω στο φορουμ αυτο τον καιρο,αλλα σας παρακολουθω,και καλα θα κανουν μερκοι-μερικοι να κατσουν καλα και να μην εκμεταλευονται την απουσια μου γιατι θα πεσει αγριο με σμυριδι
Υπαρχω και θα υπαρχω οσο υπαρχεις!!!!!τα σημαδια στο κορμι ανεξιτηλαΕίχες τόσο καιρό να φανείς ,που ξέχασα ότι υπάρχεις .
18-22/5 μόνο να μην το κάνετε....γιατί θα βρίσκομαι στην Τσεχία για κυνήγι αγριόχοιρου και ζαρκαδιού!
Μήν σκάσετε από την ζήλεια σας....θα σας φέρω πολλές φωτογραφίες!!
Φιλικά!
Νομίζω πως όχι....όπως δεν κυναγάνε και την μπεκάτσα...μιας και στην Τσεχία είναι προστευόμενο είδος. Εθνικό σπόρ στην χώρα όμως είναι το κυνήγι....μανιταριών!!Προβατίνες κυνηγάνε στην Τσεχία ;
4.painΤετάρτη 2 Μαίου και ώρα 20:00 θα γίνει η συνάντηση των μελών του φόρουμ στην ταβέρνα ο Παράδεισος στην Πετρούπολη (Τσακάλωφ 11). Όσοι πιστοί προσέλθετε. Η μόνη απαίτηση είναι να γελάσουμε και να περάσουμε καλά! Ελάτε να τα πούμε από κοντά και να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας μάγκες.
https://www.ask4food.gr/estiatoria/14889-o-paradeisos
1. ilias7316
2. Manos
3. Vasilis
Θα έχει steakΈχω έλλειψη βιταμίνης μπεεεεεεεεε!!!!μου είπε ο ιατρός ,στον παράδεισο θα έχει ;
Μαγκες να κανω μια φιλικη παρεμβαση για την επιλογη του μαγαζιου γιατι εχω παει μια φορα στο παρελθονΤετάρτη 2 Μαίου και ώρα 20:00 θα γίνει η συνάντηση των μελών του φόρουμ στην ταβέρνα ο Παράδεισος στην Πετρούπολη (Τσακάλωφ 11). Όσοι πιστοί προσέλθετε. Η μόνη απαίτηση είναι να γελάσουμε και να περάσουμε καλά! Ελάτε να τα πούμε από κοντά και να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας μάγκες.
https://www.ask4food.gr/estiatoria/14889-o-paradeisos
1. ilias7316
2. Manos
3. Vasilis
Αν είναι έτσι Κώστα να αλλάξουμε το μέρος. Ζυγούρι δεν έχουμε φάει από εκεί αλλά τα υπόλοιπα που δοκιμάσαμε ήταν πολύ καλά. Αν έχεις να προτείνεις μέρος να μας το πεις φίλε. Εγώ πάντα πήγαινα και θα πηγαίνω στις μαζώξεις αυτές για την παρέα. Αλλά αν είναι να φάμε χάλια φαγητό καλύτερα να αλλάξουμε το μέρος.Μαγκες να κανω μια φιλικη παρεμβαση για την επιλογη του μαγαζιου γιατι εχω παει μια φορα στο παρελθον
και μια τελευταια πριν δυο μηνες
Ανθρακας ο θυσαυρος η μαλλον απο μενου χορταρι
Το ζυγουρι που ειχα παραγγειλει θυμιζε γεννοσημο φαρμακο
Δεν θελω να σας απογοητευσω αν μπορεσω θα παρευρεθω για την Παρεα
Τι θα λέγατε για τον ΓΚΜΟΧ ?Αν είναι έτσι Κώστα να αλλάξουμε το μέρος. Ζυγούρι δεν έχουμε φάει από εκεί αλλά τα υπόλοιπα που δοκιμάσαμε ήταν πολύ καλά. Αν έχεις να προτείνεις μέρος να μας το πεις φίλε. Εγώ πάντα πήγαινα και θα πηγαίνω στις μαζώξεις αυτές για την παρέα. Αλλά αν είναι να φάμε χάλια φαγητό καλύτερα να αλλάξουμε το μέρος.
Στέφανε πρότεινε ελεύθερα δεν έχουμε κολλήματα!Έχω φάει αρκετές φορές εκει. Τίμιο μαγαζί, ποτέ δεν μας απογοήτευσε αλλά ποτέ δεν μας ενθουσίασε κιολας. Ωραιος μεγάλος χώρος για τέτοιες συναντήσεις. Καλά θα περάσουμε (λογικά και εγώ μεσα).
Αν θέλετε στην περιοχή μπορώ να προτείνω και άλλα μαγαζιά.