Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο....να δούμε τι θα πει και ο Γιούρι....αν και έγινε light αυτός πλέον!Εννοείτε θα στην φέρω τότε.....ναι ρε σύ εγραψες....κ λέω μάλιστα να υιοθετηθεί απο όλους τους κατέχοντες a302!!!!
Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο....να δούμε τι θα πει και ο Γιούρι....αν και έγινε light αυτός πλέον!Εννοείτε θα στην φέρω τότε.....ναι ρε σύ εγραψες....κ λέω μάλιστα να υιοθετηθεί απο όλους τους κατέχοντες a302!!!!
Που σαι συ μάνα μου ;Το νου σας ρεμαλια...
Άντε μπράβο....αν και φοβάμαι πως ο Στέφανος τρώει πολύ!!!steak
Ναι γτ εγω παω πισωΆντε μπράβο....αν και φοβάμαι πως ο Στέφανος τρώει πολύ!!!steak
Άμα μπορείτε ελάτε να τα πούμε!Ναι γτ εγω παω πισω
Θα προσπαθησω...Γτ χθες βγηκα απο το νοσοκομειο...Τ υπολοιπα απο κοντα αν ερθουμε...Άμα μπορείτε ελάτε να τα πούμε!
ωραία .. θα φέρω την άδεια αγοράς... έκλεισε !!!Να φέρω και το 725 να το πιάσεις λίγο;;;
Γιατι δεν φέρνεις κι εσυ το δικο σου,να πιασετε ο ένας του αλλου?ωραία .. θα φέρω την άδεια αγοράς... έκλεισε !!!
Γιατι δεν φέρνεις κι εσυ το δικο σου,να πιασετε ο ένας του αλλου?
Θα το καταλάβεις ........Εγώ θα έρθω από γυμναστήριο απευθείας, πεινασμένος και διψασμένος θα είμαι!!! Τώρα με αυτά που έχουμε πει το τι ποιος που και γτ θα πιάσει τίνος, ωωωχ ζαλίστηκα.
Τα ρουφάς τα μακαρόνια ;;
Εγώ θα ρίξω μια ματιά έξω από το φράχτη και αν δω τίποτα περίεργα θα πάω δίπλα στο la Scala για καμιά μακαρονάδα...