Θα σου παραγγείλω σουμάδα την επόμενη φοραΚαλημέρα! Καλά ήταν αλλά με τόση μπυρα δεν μπορούσα να κοιμηθώ χθες και σήμερα κουτουλαω από την νύστα...να είμαστε καλά να βγούμε πάλι παρέα!
Θοδωρή και εγώ χάρηκα!Ωραία ήταν......απλα ξέμεινε το μαγαχι απο μπύρες!!!! χαχαχα!!! Κ στην επόμενη παιδια χάρηκα που σας γνώρισα!!
Για σένα Ηλία έστω για το λίγο που σε γνώρισα θεωρώ οτι εισαι πολύ καλο και παιδί κ αξιόλογος άνθρωπος. Να τα πούμε σύντομα!!Θοδωρή και εγώ χάρηκα!
Δεν τον γνώρισες καλά τότεΓια σένα Ηλία έστω για το λίγο που σε γνώρισα θεωρώ οτι εισαι πολύ καλο και παιδί κ αξιόλογος άνθρωπος. Να τα πούμε σύντομα!!
Αυτό ξαναπές το!Δεν τον γνώρισες καλά τότε
Θοδωρη αμοιβαία τα αισθήματα....και από τις συνομιλίες μου είχες γίνει πολύ συμπαθής,σίγουρα θα τα πούμε σύντομα!Για σένα Ηλία έστω για το λίγο που σε γνώρισα θεωρώ οτι εισαι πολύ καλο και παιδί κ αξιόλογος άνθρωπος. Να τα πούμε σύντομα!!
Μιχάλη είσαι πολύ δυνατός παίκτης!! Δυστυχώς οδηγούσα και δεν μπορούσα να σε ακολουθήσω στις μπυρες!! Την επόμενη φορά να πάμε με ταξίΜια υπέροχη βραδιά εχθές. Γνωρίσαμε και κάποιους νέους φίλους. Όλη η παρέα εξαιρετική.
Η κυνηγοσυζητηση έδωσε και πήρε. Ρίχναμε και καμία κλεφτή μάτια στην αγαπημένη Liverpool που πήγε τελικό έστω και με αγωνία. Όσο για την μπυρα, η ομάδα εχθές ήταν όλη πολύ δυνατή και οι πεντάδες έρχονταν η μια πίσω απ την άλλη μέχρι τις 01.00 η ώρα. Όλα πολύ καλά λοιπόν και να είμαστε όλοι καλά να το ξανακάνουμε.
fuck....!!!! Λες ε?!!! Έριξε μελανι σαν τη σουπια κ με θάμπωσε!!!Δεν τον γνώρισες καλά τότε
Όταν περνάω καλά ούτε που τις καταλαβαίνω Βασίλη, κι εχθές ήταν πολύ ωραία. Με Μένιο και Δημήτρη δίπλα μου το παιχνίδι ήταν δυνατό. Εκείνος όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν απέναντι μου ο Τάκης (Zamorano) ο οποίος έβαζε συνέχεια.Μιχάλη είσαι πολύ δυνατός παίκτης!! Δυστυχώς οδηγούσα και δεν μπορούσα να σε ακολουθήσω στις μπυρες!! Την επόμενη φορά να πάμε με ταξί