Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Για σένα Ηλία έστω για το λίγο που σε γνώρισα θεωρώ οτι εισαι πολύ καλο και παιδί κ αξιόλογος άνθρωπος. Να τα πούμε σύντομα!!
Θοδωρη αμοιβαία τα αισθήματα....και από τις συνομιλίες μου είχες γίνει πολύ συμπαθής,σίγουρα θα τα πούμε σύντομα!

Μια υπέροχη βραδιά εχθές. Γνωρίσαμε και κάποιους νέους φίλους. Όλη η παρέα εξαιρετική.
Η κυνηγοσυζητηση έδωσε και πήρε. Ρίχναμε και καμία κλεφτή μάτια στην αγαπημένη Liverpool που πήγε τελικό έστω και με αγωνία. Όσο για την μπυρα, η ομάδα εχθές ήταν όλη πολύ δυνατή και οι πεντάδες έρχονταν η μια πίσω απ την άλλη μέχρι τις 01.00 η ώρα. Όλα πολύ καλά λοιπόν και να είμαστε όλοι καλά να το ξανακάνουμε.

Μια υπέροχη βραδιά εχθές. Γνωρίσαμε και κάποιους νέους φίλους. Όλη η παρέα εξαιρετική.
Η κυνηγοσυζητηση έδωσε και πήρε. Ρίχναμε και καμία κλεφτή μάτια στην αγαπημένη Liverpool που πήγε τελικό έστω και με αγωνία. Όσο για την μπυρα, η ομάδα εχθές ήταν όλη πολύ δυνατή και οι πεντάδες έρχονταν η μια πίσω απ την άλλη μέχρι τις 01.00 η ώρα. Όλα πολύ καλά λοιπόν και να είμαστε όλοι καλά να το ξανακάνουμε.
Μιχάλη είσαι πολύ δυνατός παίκτης!! Δυστυχώς οδηγούσα και δεν μπορούσα να σε ακολουθήσω στις μπυρες!! Την επόμενη φορά να πάμε με ταξί .sarcastic.beer

Μιχάλη είσαι πολύ δυνατός παίκτης!! Δυστυχώς οδηγούσα και δεν μπορούσα να σε ακολουθήσω στις μπυρες!! Την επόμενη φορά να πάμε με ταξί .sarcastic.beer
Όταν περνάω καλά ούτε που τις καταλαβαίνω Βασίλη, κι εχθές ήταν πολύ ωραία. Με Μένιο και Δημήτρη δίπλα μου το παιχνίδι ήταν δυνατό. Εκείνος όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν απέναντι μου ο Τάκης (Zamorano) ο οποίος έβαζε συνέχεια.
Να σκεφτείς παρειγγηλε και δυο στο τέλος μετά το γλυκό όταν σχεδόν είμασταν έτοιμοι να φύγουμε. Αρχηγός σου λέω ήρεμη δύναμη.
Χάρηκα πραγματικά που τον γνώρισα.

Back