D
Deleted member 2
Τι φυσίγγι είναι αυτό ;Χωρίς λόγια ....
Τι φυσίγγι είναι αυτό ;Χωρίς λόγια ....
Μο...(υ)...νοβολο super magnum
Χθες το βράδυ εδωσα την φωτογραφική μηχανή σε εναν σερβιτόρο να μας τραβήξει μερικές φωτογραφίες όλους μαζί.Τώρα που ψάχνω να δω τι τράβηξε ,δεν βρίσκω τίποτα.
Μάλλον θα νόμιζε πως με το δαχτυλάκι του χάιδευε κάτι άλλο .
Τέλος πάντων ,ας βάλω έτσι για την ιστορία τις ελάχιστες που τραβηξα εγώ ,αν και δεν φαίνονται όλοι.
Χωρίς λόγια ....
Μπράβο σας παιδιά, πάντα σε χαρά. Άντε και στην επόμενη τώρα.
Ωραιοι!Χθες το βράδυ εδωσα την φωτογραφική μηχανή σε εναν σερβιτόρο να μας τραβήξει μερικές φωτογραφίες όλους μαζί.Τώρα που ψάχνω να δω τι τράβηξε ,δεν βρίσκω τίποτα.
Μάλλον θα νόμιζε πως με το δαχτυλάκι του χάιδευε κάτι άλλο .
Τέλος πάντων ,ας βάλω έτσι για την ιστορία τις ελάχιστες που τραβηξα εγώ ,αν και δεν φαίνονται όλοι.
Χωρίς λόγια ....
Αλεπουδιάρη.....τι περιγράφει τόσο παραστατικά ο "γέροντας"; Τις ευεργετικές επιδράσεις του σωστού cast at toe ή την αξιοθαύμαστη συμπεριφορά της C7....;
Κωστάκη δεν θα αναγνωριζόμαστε σε λίγο.Μπραβο παιδες! Την επομενη κ εγω μεσα!!
Aσ΄τα Κώστα.. θα βρούμε μπελά με τέτοιες γομώσειςΜο...(υ)...νοβολο super magnum
φαντασια μου πλανεφτρα
Ξεχνιωνται τετοιες φατσεςΚωστάκη δεν θα αναγνωριζόμαστε σε λίγο.
Γυρνας τον χρονο πισω;Πως το κανεις;Θελω να ξαναδοκιμασω κατι χαμενες τουφεκιες...Την Παρασκευή 7 Νοέμβρη
Ειμαι τοσο πτώμα που δεν ξερω που βρίσκομαι και αρχισα και τα τσιπουρα.Γυρνας τον χρονο πισω;Πως το κανεις;Θελω να ξαναδοκιμασω κατι χαμενες τουφεκιες...
Γι' αυτο σε πάμεΑρχικά εγραψα Δεκεμβρη .Επι τοπου το διορθώνω και γραφω Νοέμβρη.