Τι να κανω ο έρμος , κουρασμένος ,απελπισμένος και πιωμένος!Γι' αυτο σε πάμε
Τι να κανω ο έρμος , κουρασμένος ,απελπισμένος και πιωμένος!Γι' αυτο σε πάμε
Χαρακτηριστικό παράδειγμα προς αποφυγή.....κοιτάτε πως τον κατάντησαν οι καριόλες....Τι να κανω ο έρμος , κουρασμένος ,απελπισμένος και πιωμένος!
Ετσι μπράβο Δημητρη.Την Παρασκευή 7 Δεκέμβρη έχουμε εκτακτο συνέδριο μελών στα Γιάννενα . Μεταξύ άλλων και φυσικά τσίπουρου και μεζέδων, το θεμα που θα μας απασχολήσει και θα συζητηθεί, ειναι η αύξηση του τουριστικού ρεύματος ουκρανέζων στον νομό.
Οσοι πιστοί προσέλθετε. Θα εχουμε και Αθηναικό μοντέλο στη συντροφιά.
Τι λες ,το πάμε για μέσα του μήνα ;Εδω οι Αθηναίοι τι κάνουμε;
Ξεπουπουλιάζουμε τις τσιχλες και τις φάσσες που χτυπάμε στον ύπνο μας;;;
Για να μπει μπροστά κά νας ...παλιός.
28 θα είμαι πάνω!Τι λες ,το πάμε για μέσα του μήνα ;
Νομίζω πως τοτε υα εχω λασκάρει απο το μάδημα ....
28 θα φευγω για Εβρο .28 θα είμαι πάνω!
Μετά ανεβαίνω εγώ απάνω,με μια μικρή στάση βόρεια Εύβοια!28 θα φευγω για Εβρο .
Πρόωρα στα καρτέρια για τον Άη Βασίλη????28 θα φευγω για Εβρο .
Την Παρασκευή 7 Δεκέμβρη έχουμε εκτακτο συνέδριο μελών στα Γιάννενα . Μεταξύ άλλων και φυσικά τσίπουρου και μεζέδων, το θεμα που θα μας απασχολήσει και θα συζητηθεί, ειναι η αύξηση του τουριστικού ρεύματος ουκρανέζων στον νομό.
Οσοι πιστοί προσέλθετε. Θα εχουμε και Αθηναικό μοντέλο στη συντροφιά.
Θα φάμε ;Κάτσε να δούμε. Μου φαίνεται σε κανα τσιπουραδικο με φτωχομεζέδες και βατραχοπόδαρα θα τη βγάλουμε.
Ουαουυ...θα φάμε πάλι...
Ελα ρε Στέφανε κι ειχα σκοπο να σε παρω τηλέφωνο σημερα γιατι μου ειχες πει οτι θα ανέβαινες.Αν ανέβω την Παρασκευή και την παλεύω μπορεί να σας γνωρίσω και εγώ από κοντά...
Είναι 50/50 αν θα ανέβω γιατί μετά το χειρουργείο είμαι σαν να έφαγα ξύλο αλλά και να ανέβω θα φύγω αργά από Αθήνα και δε θα προλάβω τη μάζωξη. Κρίμα γιατί η προβατίνα κάνει καλό στην ανάρρωση! Ίσως μια άλλη φορά!Ελα ρε Στέφανε κι ειχα σκοπο να σε παρω τηλέφωνο σημερα γιατι μου ειχες πει οτι θα ανέβαινες.