Ένδυση

Για τα ρούχα της Ισπανικής benisport έχετε καμιά άποψη?
Έψαχνα κάνα παντελόνι dispan και τα είδα σ' ενα κατάστημα εδώ και μου άφησαν καλή αίσθηση...
http://www.benisport.es/
Είδα αυτό το γιλέκο και το παντελόνι και μου άρεσε η γραμμή τους και η ποιότητα κατασκευής τους..
738_Perfilada.jpg

612.jpg

Μόλις ήρθα από το μαγαζί.Έχει δυστυχώς μεγάλα νούμερα,για εμάς τα μοντελάκια τίποτα.big smile..big smile. Μου έφερε κάτι απίθανες μπλούζες σε χακί,αλλά δυστυχως σε xxl.
Κάποιος πήγε από δω μου είπε & είπε ότι ήταν εδώ από το forum το είχε γράψει σ'ένα χαρτί & μου το έδειξε.
Θα πάω πάλι την ερχόμενη εβδομάδα μήηηπως & βρω κάτι από αυτά που θα κατεβάσει από την αποθήκη.

Μόλις ήρθα από το μαγαζί.Έχει δυστυχώς μεγάλα νούμερα,για εμάς τα μοντελάκια τίποτα.big smile..big smile. Μου έφερε κάτι απίθανες μπλούζες σε χακί,αλλά δυστυχως σε xxl.
Κάποιος πήγε από δω μου είπε & είπε ότι ήταν εδώ από το forum το είχε γράψει σ'ένα χαρτί & μου το έδειξε.
Θα πάω πάλι την ερχόμενη εβδομάδα μήηηπως & βρω κάτι από αυτά που θα κατεβάσει από την αποθήκη.
που ακριβως ειναι το μαγαζι παιδια?

Καλησπέρα παιδιά..επειδή οι βροχές έχουν ξεκινήσει πλέον και πάω για μπεκάτσα με τα παραλλαγής του στρατού στα πουρνάρια και κάθε φορά στίβω και το σόβρακο απο τα νερά έχει κανείς να μου προτείνει κανένα παντελόνι αδιάβροχο δοκιμασμένο γύρω στα 50-60 ευρώ?

Καλησπέρα παιδιά..επειδή οι βροχές έχουν ξεκινήσει πλέον και πάω για μπεκάτσα με τα παραλλαγής του στρατού στα πουρνάρια και κάθε φορά στίβω και το σόβρακο απο τα νερά έχει κανείς να μου προτείνει κανένα παντελόνι αδιάβροχο δοκιμασμένο γύρω στα 50-60 ευρώ?
Πάρε αυτό http://www.e-toxotis.gr/shop/παντελόνι-2007/ και θα με θυμηθείς,ελαφρύ,αδιάβροχο και αντοχής στα κλαδιά κλπ...τιμή από 45 μέχρι 50€.Υπάρχει και ενα άλλο μοντέλο με επένδυση,αλλά δε στο συστήνω για περπατητό,γιατί θα ανάψουν τα α@@@@ια σου.

Ναι αυτό εννοούσα.Το 2007 μοντέλο να πάρεις,ετσι κι αλλιώς για μπεκάτσα είπες το θες, αλλά και για γενικό κυνήγι(για περπατητό) γενικά είναι φοβερό.
Στο μπεκατσοκυνήγι,άντε να έχει λίγο λάσπη και υγρασία σε θάμνους-κλαριά κλπ και επειδή παρπατάμε αρκετά,δεν θέλει ''βαριά'' παντελόνια.

Back