Ένδυση

Αυτό που έγινε φέτος από κουνούπια δεν το έχω ξαναματαδεί. Ατελείωτα. Και κουβαλάνε και αρρώστιες τα γ@μ ... Δοκιμασμένο πάντως κάνει δουλειά, άοσμο και όχι τόσο "βαρύ" από άποψη χημείας είναι το σπρευ Repel.

Καλορίζικο Μάνο.
Έχεις υπόψην σου απο πεινασμένα κουνούπια του Σεπτεβρίου, Οκτωβρίου;;;;;
Τρυπάνε ακόμη κ το χιτώνιο του Ε.Σ φιλαράκι που είναι πολυεστερικό υλικό...άστα. .sarcastic.

Κώστα το ξερω φίλε αλλα μπορεί να πάνε στον διπλανό που θα φοράει κοντομάνικο .sarcastic.

καλοφόρετο
δεν είναι ζεστό για την έναρξη?
αυτό εδώ είναι φαντάζομαι https://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=9336
Αυτό είναι. Είναι πολύ ελαφρύ σαν ενα κοντομάνικο τεχνικό μπλουζάκι απλώς έχει μακρυά μανίκια.

Κώστα το ξερω φίλε αλλα μπορεί να πάνε στον διπλανό που θα φοράει κοντομάνικο .sarcastic.

Αυτό είναι. Είναι πολύ ελαφρύ σαν ενα κοντομάνικο τεχνικό μπλουζάκι απλώς έχει μακρυά μανίκια.
το ελαφρύ το καταλαβαίνω δηλαδή το βλέπω
για το ζεστό είναι ο ενδοιασμός μου
μου θυμίζει κάτι σε ισοθερμικό
περιμένω το τεστ την άλλη βδομάδα στο βουνό

δεν ξέρω που κυνηγάς γιατί εγώ που κυνηγάω Κρήτη δεν έχουμε θέμα με κουνούπια αλλά με τη ζέστη και τον ήλιο
για αυτό με ενδιαφέρει το ζεστό
αν δεν είναι ζεστό είναι σούπερ!!!

το ελαφρύ το καταλαβαίνω δηλαδή το βλέπω
για το ζεστό είναι ο ενδοιασμός μου
μου θυμίζει κάτι σε ισοθερμικό
περιμένω το τεστ την άλλη βδομάδα στο βουνό

δεν ξέρω που κυνηγάς γιατί εγώ που κυνηγάω Κρήτη δεν έχουμε θέμα με κουνούπια αλλά με τη ζέστη και τον ήλιο
για αυτό με ενδιαφέρει το ζεστό
αν δεν είναι ζεστό είναι σούπερ!!!
Έχω το ίδιο ακριβώς μπλουζάκι σε κοντομάνικο και το φοράω Αύγουστο-Σεπτέμβριο. Είναι σε slim γραμμή , άνετο με δροσερή αίσθηση και ύφασμα σαν Dri-FIT (για αποβολή ιδρώτα). Σε πολύωρο περπατητό με ζέστη δεν το έχω φορέσει....

Έχω το ίδιο ακριβώς μπλουζάκι σε κοντομάνικο και το φοράω Αύγουστο-Σεπτέμβριο. Είναι σε slim γραμμή , άνετο με δροσερή αίσθηση και ύφασμα σαν Dri-FIT (για αποβολή ιδρώτα). Σε πολύωρο περπατητό με ζέστη δεν το έχω φορέσει....
Παιδιά Κρήτη κυνηγάμε μέχρι και Νοέμβριο με κοντομάνικο.
Άντε να φοράω ένα φανελάκι από μέσα και ένα λεπτό πουκάμισο με μανίκια και μετά τις 10 να τα σηκώσω και να το κάνω κοντομάνικο.

Όχι δν έχω πάρει κάποιο ακόμη αλλά θα πάρω τις dispan με τις τιράντες για να μην ιδρώνω τόσο....τώρα έχω ένα columbia λαδί αλλά είναι βαρύ το ριμάδι....δν κάνει για μπεκάτσα.....
εγώ τελικά παρήγγειλα από Αθήνα σήμερα το WINCHESTER SUPER-X αφού δεν κυκλοφορεί στο Ηράκλειο
περιμένω την Παρασκευή να το παραλάβω και θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις
στο gamehide psv δε μου άρεσε το ότι δεν έχει φερμουάρ πίσω
και το WINCHESTER είναι και πολύ ελαφρύ γύρω στα 300 γρ ενώ το psv σχεδόν 600γρ
όσο μεγαλώνω θέλω να ελαφραίνω

Παιδιά Κρήτη κυνηγάμε μέχρι και Νοέμβριο με κοντομάνικο.
Άντε να φοράω ένα φανελάκι από μέσα και ένα λεπτό πουκάμισο με μανίκια και μετά τις 10 να τα σηκώσω και να το κάνω κοντομάνικο.
Πιστεύω ότι για τις καιρικές συνθήκες που αναφέρεις είναι πολύ καλό. Παρόμοια (σε ύφασμα) κοντομάνικα που φοράω σε αθλητικές δραστηριότητες αποβάλουν τον ιδρώτα και αισθάνεσαι στεγνός. Πάντως δεν είναι ισοθερμικό και δεν σε ζεσταίνει όταν το φοράς.

Πιστεύω ότι για τις καιρικές συνθήκες που αναφέρεις είναι πολύ καλό. Παρόμοια (σε ύφασμα) κοντομάνικα που φοράω σε αθλητικές δραστηριότητες αποβάλουν τον ιδρώτα και αισθάνεσαι στεγνός. Πάντως δεν είναι ισοθερμικό και δεν σε ζεσταίνει όταν το φοράς.
άμα δε σε ζεσταίνει και διώχνει τον ιδρώτα είναι πολύ καλό
περιμένω το τέστ στο κυνήγι
από ότι είδα το ίδιο κυκλοφορεί και με κοντό και με μακρύ μανίκι

Καλορίζικο Μάνο.
Έχεις υπόψην σου απο πεινασμένα κουνούπια του Σεπτεβρίου, Οκτωβρίου;;;;;
Τρυπάνε ακόμη κ το χιτώνιο του Ε.Σ φιλαράκι που είναι πολυεστερικό υλικό...άστα. .sarcastic.
Φίλε πέρυσι στην έναρξη στο νύχτωμα οι βουρλιές βούιζαν σαν Απάτσι από τα κουνούπια...Το περίεργο είναι πως ούτε ένα δεν μας ενόχλησε χωρίς να έχουμε βάλει τίποτα ευτυχώς δηλαδή γιατί θα γύρναγα πίσω ο μισός... .sarcastic.

Φίλε πέρυσι στην έναρξη στο νύχτωμα οι βουρλιές βούιζαν σαν Απάτσι από τα κουνούπια...Το περίεργο είναι πως ούτε ένα δεν μας ενόχλησε χωρίς να έχουμε βάλει τίποτα ευτυχώς δηλαδή γιατί θα γύρναγα πίσω ο μισός... .sarcastic.
Είσαι κ σαν μαρίδα... .sarcastic. .sarcastic.

Καλά φέτος πήγαινε προετοιμασμένος γιατί σε θέλουμε να γυρίσεις ολόκληρος .sarcastic. ( πήγαινε για ένα αναγνωριστικό και θα καταλάβεις)

Αν δεν θέλετε να σας πλησιάζουν τα κουνούπια υπάρχουν αντικουνουπικα μαντηλάκια με τα οποία περνούσα χέρια και πρόσωπο και για ένα 4ωρο τουλάχιστον δεν με τσίμπαγε κανένα σε κίτρινη συσκευασία είναι δεν θυμάμαι πως λέγονται.....

Αν δεν θέλετε να σας πλησιάζουν τα κουνούπια υπάρχουν αντικουνουπικα μαντηλάκια με τα οποία περνούσα χέρια και πρόσωπο και για ένα 4ωρο τουλάχιστον δεν με τσίμπαγε κανένα σε κίτρινη συσκευασία είναι δεν θυμάμαι πως λέγονται.....
Τέλη αν μπορείς να θυμηθείς κάτι για να τα βρούμε, θα βοήθαγε πολύ, "ακούγεται" πολύ καλό προιόν από την περιγραφή σου. :)

Τέλη αν μπορείς να θυμηθείς κάτι για να τα βρούμε, θα βοήθαγε πολύ, "ακούγεται" πολύ καλό προιόν από την περιγραφή σου. :)
Μετά από μια αναζήτηση συνάδελφε τα βρήκα στο ίντερνετ είναι τα παρακάτω...
https://trofodosies.gr/hygienium-15.html

Φίλε σαν το αντικουνουπικό του στρατού δεν έχει...Ούτε γυναίκα δεν σε πλησίαζε όχι κουνούπι

Αγόρασα και ένα μακρυμάνικο καλοκαιρινό τεχνικό μπλουζάκι από greek airsoft, τιμή 29.90
View attachment 15788

Για κάνα βάλτο ίσως να καλό, να με σώσουν από κάνα κουνούπι.

Επανέρχομαι για να δώσω ένα review για το παραπάνω μπλουζάκι. Σημερινό κυνήγι σε κάμπο, περπατητό για κάτι παραπάνω από 9 χλμ από τις 9 το πρωί περίπου. Καταπληκτικό, δεν με ζέσταινε καθόλου και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στέγνωνε το μπλουζάκι. Για την ακρίβεια απέβαλε τον ιδρώτα από το σώμα μου και μετά στέγνωνε. Συστήνω ανεπιφύλακτα ένα τέτοιου είδους μπλουζάκι, πιο πολύ μάλιστα και από το κοντομάνικο.

Back