Μου το προτεινε και ο ασσουλης Γιώργη, σίγουρα θα πάω να το δω! Για το frog toggs έχουμε άποψη?επίσης και για sitka ή drake το σκέφτομαι αλλά φοβάμαι το τελωνείοΛιάκο δες το Gamehide Wetlands!
Είμαι πολύ ικανοποιημένος!
Δεν βάζει σταγόνα και είναι αρκετά ζεστό και άνετο!
Σε dearhunter κοίτα Λιάκο.Μου το προτεινε και ο ασσουλης Γιώργη, σίγουρα θα πάω να το δω! Για το frog toggs έχουμε άποψη?επίσης και για sitka ή drake το σκέφτομαι αλλά φοβάμαι το τελωνείο
Αυτα και αν ειναι μπουφαν!!Σε dearhunter κοίτα Λιάκο.
Ρατσιστές!!!!!!!Kοιταγα το deerhunter Recon και η βατα ειναι για δεξιοχειρα μονο.
Ρε τους κωλοφασιστες
Το μουφον θα το δω σίγουρα!Σε dearhunter κοίτα Λιάκο.
Το θέμα είναι να έχει δοκιμαστεί στη βροχή... Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να σε απασχολεί με τους χειμώνες που δεν κάνει πλέον κ με την τεχνολογία στα υπόλοιπα ρούχα...Το μουφον θα το δω σίγουρα!
Ποιο έχεις μητσο?Πράγματι αυτο που λέει ο Αρις ειναι το βασικό ,η βροχη!
Εχω ενα απο Αμερική το οποίο με βροχη το χάρηκα μια φορά στη Σαγιαδα . Απο 6 το πρωι μέχρι 6 το απόγευμα που ήμουνα μεσα , έβρεχε συνεχώς και κατα διαστήματα καταρακτωδώς. Μετα απο τόσες ωρες και να εισαι στεγνός είναι πολυ μεγάλη υπόθεση. Το κακό είναι οτι δυστυχώς μου ειναι λίγο μικρό γιατι πήρα κι εγω λίγα κιλά. Αν βρω κατι αλλο δοκιμασμένο ,μπορει να το δώσω για να πάρω άλλο.
Να θυμηθείς γιατί δν θέλω πάλι να κάνω τν καρατήστα κυνηγώντας τα....Αν δεν θέλετε να σας πλησιάζουν τα κουνούπια υπάρχουν αντικουνουπικα μαντηλάκια με τα οποία περνούσα χέρια και πρόσωπο και για ένα 4ωρο τουλάχιστον δεν με τσίμπαγε κανένα σε κίτρινη συσκευασία είναι δεν θυμάμαι πως λέγονται.....
Λίγο παρακάτω από αυτήν την δημοσίευση μου θα τα βρεις χαχαχΝα θυμηθείς γιατί δν θέλω πάλι να κάνω τν καρατήστα κυνηγώντας τα....
Άντε για να μην σε ζοριζω είναι αυτάΛίγο παρακάτω από αυτήν την δημοσίευση μου θα τα βρεις χαχαχ
Δν τα είχα δει ρε.Λίγο παρακάτω από αυτήν την δημοσίευση μου θα τα βρεις χαχαχ
Πόσο που διαθέτεις και νουμερακι φίλαρακι μου και κάτι θα σε βρω και τι ζητάς πέρα από αδιάβροχο να είναι early-mid-high season?Ενδιαφέρομαι για μπουφάν για τον βάλτο! Αδιάβροχοποιηση ζέστη και άνεση τα βασικά στοιχεία!
Mid XL έως 300€Πόσο που διαθέτεις και νουμερακι φίλαρακι μου και κάτι θα σε βρω και τι ζητάς πέρα από αδιάβροχο να είναι early-mid-high season?
Έχεις λεφτά ρε καριόλη...Κάνε μου και εμένα εμένα δώρο...Mid XL έως 300€
Για μέχρι mid season καλός είσαι...Mid XL έως 300€