Ένδυση

Τα grip είναι γιατί πολύ ανοιχτό χρώμα μου φαίνονται έτσι είναι τα grab συνήθως τα οποία δεν έχουν μαλλί.....αν έχουν μαλλί θα είσαι μια χαρά στα κρύα!!!!
Έχουν πολύ μαλλί ....
Χαίτη θα έλεγα. Χαχαχα

Τα grip είναι ...

Attachments

• Screenshot_2020-12-24-13-39-45-804_com.viber.voip.jpg
    Screenshot_2020-12-24-13-39-45-804_com.viber.voip.jpg
    94 KB · Προβολές: 21
Μια χαρά ... Είχε κάτι μετρήσεις που έπρεπε να κάνεις στο χέρι σου ο κατασκευαστής.
Τις έκανα και επέλεξα τα large.
Όλα καλά ...
Σε ευχαριστώ, το είδα, κι εμένα μου βγάζει large και ήμουν επιφυλακτικός γι αυτό και ρώτησα...

@Bnllcrio Τέληηηηηηηηη που είσαι ;
Χρόνια πολλά ...

Αυτά τα ισοθερμικά που πήρα πέρσι καλά είναι ;;;
Τα ξέρεις ; ... μου τα πούλησαν για καλά ...
Δεν τα ξέρω φίλε μου εγώ είχα πάρει πριν χρόνια τις alpine thermal και είμαι ευχαριστημένος!!!!

@Bnllcrio Τέληηηηηηηηη που είσαι ;
Χρόνια πολλά ...

Αυτά τα ισοθερμικά που πήρα πέρσι καλά είναι ;;;
Τα ξέρεις ; ... μου τα πούλησαν για καλά ...
Εξαιρετικά! Στείλε σύνδεσμο, ψάχνω και εγώ! Αν και νομίζω είναι Τσέχικα και πάνω θα τα βρω πιο φθηνά.

Ευχαριστώ φιλαράκι μου το Parka XPO PRO RF είναι
@Bnllcrio το αδικεί πολύ η φωτογραφία που ανέβασα...Εδώ φαίνεται καλά!
Στο αγγλικό ebay το είχα βρει σε καλή τιμή μια φορά τώρα το ανέβασαν κάνα 50 € μια περίοδο έπαιζε κάτω από τα 200€

Είναι πολύ ποιοτικό μπουφάν φιλαράκι...Για Frogg Toggs πήγαινα αλλά δεν άξιζε
Το frogg αν πάρεις και την μόνωση από μέσα άξιζει αλλά ανεβαίνει πολύ πάει κάνα 300αρι στα ίδια λεφτά περνεις deerhunter το καινούργιο και περισσεύει και ένα 50€

Το frogg αν πάρεις και την μόνωση από μέσα άξιζει αλλά ανεβαίνει πολύ πάει κάνα 300αρι στα ίδια λεφτά περνεις deerhunter το καινούργιο και περισσεύει και ένα 50€
Είναι τόσο παχύ όσο ένα τσιγαρόχαρτο...Τι να το κάνω να πάρω ένα σκέτο νάιλον να το πληρώσω 200€ και να πρέπει να δώσω ένα 80αρι ακόμα για να πάρω την μόνωση...Δεν ξέρω αν το βλέπω λάθος αλλά το θεωρώ χαζομάρα

Είναι τόσο παχύ όσο ένα τσιγαρόχαρτο...Τι να το κάνω να πάρω ένα σκέτο νάιλον να το πληρώσω 200€ και να πρέπει να δώσω ένα 80αρι ακόμα για να πάρω την μόνωση...Δεν ξέρω αν το βλέπω λάθος αλλά το θεωρώ χαζομάρα
Νίκο έτσι όμως και το sitka χαζομάρα θεωρείται τι θέλω να πω το επιβάλει η ανάπτυξη των προϊόντων να βγαίνουν έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο φόρετα και άνετα
Πάντως σε κόντρα goretex Jacket με frogg togg σε νερό και τα δύο τα πήγαν εξίσου καλά.....

Back