Είναι τέλειο φίλε, να το χαρείς!@Bnllcrio το αδικεί πολύ η φωτογραφία που ανέβασα...Εδώ φαίνεται καλά!
Καλορίζικο καλοφορετο φίλε μου να το χαρείς!!!!Έκανα ενα δωρακι στον εαυτό μου....
Υπ'οψην πρώτη φορά αγοράζω μπουφάν αλλα τις βροχερες μερες που ολα τα πυκνά είναι μούσκεμα πιστεύω θα με βολέψει στο περπάτημα.
View attachment 20867
Ευχαριστώ.....Καλορίζικο καλοφορετο φίλε μου να το χαρείς!!!!
Ευχαριστώ φίλε, με αυτο το σκεπτικό έκανα την αγορά, για τα μουσκεμενα πυκνά. Χθες έγινα μούσκεμα μονο πέρνοντας απο τα πουρνάρια με συνέπεια να παγωσω.Καλοφόρετο Γιάννη.
Πρέπει να κάνω κι εγώ μια τέτοια αγορά σε πορτοκαλί χρώμα.
Έχω ένα τζάκετ αμερικανικό με gore tex, αδιάβροχο και αρκετο καλο για τα μουσκεμένα τερεν αλλά έφαγε τα ψωμιά του.
Ένα φωτεινό χρώμα θα ήταν μια καλή κίνηση.
Θα περιμένω τις εκπτώσεις αλλιώς του χρόνου με το καλό.
Μεγειες παικταρα μου!Ο άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς φέτος!
Ευχαριστώ εργαλείο μουΜεγειες παικταρα μου!
https://www.trazeras.gr/index.php/k...jacket-silva-shooterking-aka50499-detail.htmlΚαλημέρα! Ψάχνω για τον πατέρα μπουφάν 2 όψεων ( πορτοκαλί απο τη μια και χακί ή παραλλαγή από την άλλη ) , αδιάβροχο και από τις 2 πλευρές, με μεγάλες τσέπες. Όχι fleece. Έχει κανείς υπόψη του κανένα μοντέλο με τα παραπάνω χαρακτηριστικά?
Ο σπεσιαλίστας στο Click awayΚαι μόλις έλεγα να φωνάξω τον Τέλη αχαχαχαχα
Χαχαχα σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.....Ο Τέλης είναι δύναμη (extra full choke) !!!
Τέλη σκέψου σοβαρά να ανοίξεις μαγαζί με κυνηγετικά. !!!
Καλοφορετο Γιαννη.Δεν ειναι το Α70 ετσι?Έκανα ενα δωρακι στον εαυτό μου....
Υπ'οψην πρώτη φορά αγοράζω μπουφάν αλλα τις βροχερες μερες που ολα τα πυκνά είναι μούσκεμα πιστεύω θα με βολέψει στο περπάτημα.
View attachment 20867
Ωραίο! Κάτι τέτοιο ψαχνωhttps://www.trazeras.gr/index.php/k...jacket-silva-shooterking-aka50499-detail.html
Για δες αυτό είναι το μόνο που μπόρεσα να βρω με μια γρήγορη αναζήτηση....
Ελπίζω να βοήθησα φίλε θα κοιτάξω και απο Ευρώπη αν υπάρχει τίποτα....Ωραίο! Κάτι τέτοιο ψαχνω
Είχα δει κάποια στιγμή ένα στο hobby αλλά είχε μόνο XLΕλπίζω να βοήθησα φίλε θα κοιτάξω και απο Ευρώπη αν υπάρχει τίποτα....