Και τα δύο αυτά μαζί,στα ίδια χρήματα δεν θα βγουν;Το delta και από μέσα φοράς ότι θες για να ζεσταθείς το πολύ πολύ παίρνεις και το duck oven και τα συνδυάζεις
Και τα δύο αυτά μαζί,στα ίδια χρήματα δεν θα βγουν;Το delta και από μέσα φοράς ότι θες για να ζεσταθείς το πολύ πολύ παίρνεις και το duck oven και τα συνδυάζεις
Ρε φίλε έτσι και γλιστρησω πάντα κοιτάω να μην χτυπήσω το όπλο πρώτα και εκπυρσοκροτησει, τώρα θα πετάω το όπλο μην πέσω και λερωσω το μπουφάνΝα βλέπεις αγκάθι και να παραμερίζεις ...
Και παραπάνω αν δεν τα πάρεις σε προσφορά αλλά έχεις τζακετ για όλες τις συνθήκες....αν πάρεις μόνο το delta βγαίνει στα 505 αυτή την στιγμή και είχε πέσει μέχρι 356 περίπου όταν το πήρε ο Ηλίας....Και τα δύο αυτά μαζί,στα ίδια χρήματα δεν θα βγουν;
Ρε φίλε έτσι και γλιστρησω πάντα κοιτάω να μην χτυπήσω το όπλο πρώτα και εκπυρσοκροτησει, τώρα θα πετάω το όπλο μην πέσω και λερωσω το μπουφάν
Σταμάτα ρεΡε φίλε έτσι και γλιστρησω πάντα κοιτάω να μην χτυπήσω το όπλο πρώτα και εκπυρσοκροτησει, τώρα θα πετάω το όπλο μην πέσω και λερωσω το μπουφάν
Τα έχει κάποιο κατάστημα Ελλάδα ή εννοείς από το εξωτερικό;Και παραπάνω αν δεν τα πάρεις σε προσφορά αλλά έχεις τζακετ για όλες τις συνθήκες....αν πάρεις μόνο το delta βγαίνει στα 505 αυτή την στιγμή και είχε πέσει μέχρι 356 περίπου όταν το πήρε ο Ηλίας....
Τζάκετ θα φοράς, βρακί από μέσα δεν ξέρω?Και παραπάνω αν δεν τα πάρεις σε προσφορά αλλά έχεις τζακετ για όλες τις συνθήκες....αν πάρεις μόνο το delta βγαίνει στα 505 αυτή την στιγμή και είχε πέσει μέχρι 356 περίπου όταν το πήρε ο Ηλίας....
Μόνο Τζακετ και από κάτω έξω η μαλαπερδαΤζάκετ θα φοράς, βρακί από μέσα δεν ξέρω?
Από το κατάστημα που σου λέω κατά καιρούς βγάζει προσφορές στα Sitka σε τιμές παραπλήσιες με τις αγοράς τις Αμερικής ........απλα θέλει να το παρακολουθείς αυτό που θες μόλις το βγάλει σε προσφορά να το πάρεις συνήθως είναι 4-5 μέρες η προσφορά....Τα έχει κάποιο κατάστημα Ελλάδα ή εννοείς από το εξωτερικό;
Τίποτα επιδειξίας θα πετάς τον πράσινο μέσα από το σιτκα χαχαχαχΤζάκετ θα φοράς, βρακί από μέσα δεν ξέρω?
Τις περισσότερες φορές τίποτα αχαχχαχαΑστειεύομαι παιδιά αλλά εγώ έχω πάρει ένα σιλαντ αγγλικό σε προσφορά στα 200 ευρώ και είναι κανονι,αυτά που γράφετε τα έχω ακουστά αλλά τι θα μου προσφέρει περισσότερο με τις κλιματικές συνθήκες στη. Ελλάδα?
Θα μου κανεις κι εμένα ένα τέτοιο δώρο ,εγώ που είμαι φίλος σουΑστειεύομαι παιδιά αλλά εγώ έχω πάρει ένα σιλαντ αγγλικό σε προσφορά στα 200 ευρώ και είναι κανονι,αυτά που γράφετε τα έχω ακουστά αλλά τι θα μου προσφέρει περισσότερο με τις κλιματικές συνθήκες στη. Ελλάδα?
Φίλε survival Κηφισιά 280 μου λέει gore tex μέχρι μείον θερμοκρασία τόσο ελαφρύ διαπνεον κλπ.Παω διστακτικά να το πάρω η όχι ,πιάνουμε κουβέντα γίναμε φίλοι και το παίρνω 200 μαζί με σπρέι καθαρισμού κάλτσες θερμαντικες και γάντια στην ίδια τιμή.. το έχω 2χρονια και επειδή είναι χακί το φοράω και έξω με πουκαμισάκι και είμαι οκ.Και δεν νομίζω να είναι πρωτοκλασατη μάρκα στα κυνηγετικάΘα μου κανεις κι εμένα ένα τέτοιο δώρο ,εγώ που είμαι φίλος σου
Πολύ καλό, σε τι χρώματα βγαίνει;761 ευρώ τέρμα πάνω έχει επιλογές σε τι νόμισμα θες να σου εμφανίζει τις τιμές...
Ναι όλα καλά αυτά που λες δώρο θα μου το κανεις ;Φίλε survival Κηφισιά 280 μου λέει gore tex μέχρι μείον θερμοκρασία τόσο ελαφρύ διαπνεον κλπ.Παω διστακτικά να το πάρω η όχι ,πιάνουμε κουβέντα γίναμε φίλοι και το παίρνω 200 μαζί με σπρέι καθαρισμού κάλτσες θερμαντικες και γάντια στην ίδια τιμή.. το έχω 2χρονια και επειδή είναι χακί το φοράω και έξω με πουκαμισάκι και είμαι οκ.Και δεν νομίζω να είναι πρωτοκλασατη μάρκα στα κυνηγετικά
Έλα να τα βάλουμε κάτω και θα πάρει ο ένας του αλουνου να κλαίς κάνα μήνα μετά!!!!!! βγάλε και το κ από το επώνυμο σου κόλα ένα Τ στην θέση του καί θα είσαι όνομα και πράγμαΝαι όλα καλά αυτά που λες δώρο θα μου το κανεις ;
Χαχαχαχαχαχαχα τίποτα δεν έχω ρε λιακο ,το μόνο που έχω είναι κουμπάρο με λεφτά ,είδες Τρίτη συζήταγα για τσοκακι και Παρασκευή μου το έφερε σπίτιΈλα να τα βάλουμε κάτω και θα πάρει ο ένας του αλουνου να κλαίς κάνα μήνα μετά!!!!!! βγάλε και το κ από το επώνυμο σου κόλα ένα Τ στην θέση του καί θα είσαι όνομα και πράγμα
Το συγκεκριμένο σε optifade timber και optifade marsh.....για κυνήγι σε βουνά η σε βραχώδη Όρη βγάζει άλλες σειρές ....η συγκεκριμένη σειρά απευθύνεται στον βάλτο!!!!Πολύ καλό, σε τι χρώματα βγαίνει;
Μονο εδω θα διαφωνησω... Εγω το φοραγα απο Οκτωβρη μεχρι τελος, στην αρχη με κοντομανικο κ μετα με ισοθερμικο κ πιο μετα με πουλοβερ... Δεν ειναι βαρυ το μπουφαν για την Ελλαδα, μια χαρα ειναι, βαρυ για την τσεπη ειναι...Εργαλείο απλά όχι για τις καιρικές συνθήκες τις Ελλάδας τις περισσότερες μέρες του χρόνου δεν είναι τζακετ που θα το φορέσεις από Οκτωβρίου μέχρι Φεβρουάριο είναι για extreme καιρούς.....
Άρη με τόσο μόνωση primaloft εγώ το θεωρώ μόνο για ειδικές καιρικές συνθήκες....εσύ που το φοράς σίγουρα ξέρεις κάτι παραπάνω.....είναι και στον άνθρωπο το ποσό κρυώνει πχ εγώ με ένα φίλο φορούσαμε τις ίδιες μπότες στον βάλτο εγώ ήμουν εντάξει αυτός κρύωνε......Μονο εδω θα διαφωνησω... Εγω το φοραγα απο Οκτωβρη μεχρι τελος, στην αρχη με κοντομανικο κ μετα με ισοθερμικο κ πιο μετα με πουλοβερ... Δεν ειναι βαρυ το μπουφαν για την Ελλαδα, μια χαρα ειναι, βαρυ για την τσεπη ειναι...