Ένδυση

Ναι Αλεξ.Ειναι πληρως στεγανο.Αυτο,μαζι και με το αλλο της εταιρειας,το olympus που εχω εγω.
Βασικα περυσι που το αγορασα θυμαμαι οτι ηταν στεγανο, φετος ομως δεν ειναι...αρα καμια μαλακια εγινε στο πλυσιμο Θοδωρη.

Βρε παιδιά να τι θέλω πολύ (σε νορμάλ τιμή).
Ένα αναπνέων και ανθεκτικό σε πουρνάρια, αδιάβροχο παντελόνι.
Καμιά δοκιμασμένη πρόταση;
Pinewood!! Έμπαινα μέσα σε ασπαλαθους και δεν ένιωθα κάτι. Ακόμα το έχω αν και μου είναι λίγο μεγάλο πλέον. Ρίξε μια ματιά.

Δεν ξέρω για εσάς πάντως έχω δύο παντελόνια...ένα του Τοξότη και ένα της deerhunter τα οποία κάθονται στην ντουλάπα λόγω του ότι είναι μεν αδιάβροχα αλλά πολύ ζεστά και σκάω όταν τα φοράω. Επίσης ένα του Τοξότη λεπτό και αδιάβροχο εάν το φορέσω δύο φορές θα γίνει κομμάτια ... είναι γεγονός πως το πλύσιμο χαλάει την αδιάβροχοποίηση ..... έχω ευχαριστηθεί ένα μοντέλο της gamo και ένα του Τοξότη. Φέτος πήρα και ένα ακόμη της rs hunting πολυ καλό αλλά σχετικά ζεστό με τον καιρό που έχει... Πιστεύω ότι ένα κανονικό παντελόνι με ένα ζευγάρι γκέτες καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των εξορμησεων αν θέλει κάποιος περισσότερα θα πρέπει να δώσει αρκετά χρήματα... πάνω από 100-150 ευρώ...τα οποία θεωρώ ότι είναι υπερβολικά.... θέλω τουλάχιστον δύο παντελόνια τη σεζόν

Οι γκέτες καλύπτουν μέχρι τη γάμπα. Το μεγάλο ζόρι είναι πιο πάνω. Πρέπει όλο το παντελόνι να παρέχει προστασία.
Συνήθως από το γόνατο και κάτω αφήνεις κομμάτια παντελόνι στο πουρνάρι προστατεύει και από λάσπες που κολλάνε στις μπότες και με το βάδισμα λερώνεις τα μπατζακια εσωτερικά.

Αν δεν έχει καμια επώνυμη μεμβράνη αδιάβροχο μην ψάχνεις να είναι ......και νορμάλ τιμή για αυτό που ζητάς φίλε μου πιστεύω είναι τα 80-120€

Καλημερα,εδω εισαι:
https://www.hobbi.gr/panteloni-mpekatsas-cofra-wittenau-p-21440.html

Ολα αυτα που ζητας απο ενα παντελονι σε νορμαλ τιμη.
Το link ειναι ενδεικτικο,μπορει να το βρεις και λιγο φτηνοτερα!

Καλημερα,εδω εισαι:
https://www.hobbi.gr/panteloni-mpekatsas-cofra-wittenau-p-21440.html

Ολα αυτα που ζητας απο ενα παντελονι σε νορμαλ τιμη.
Το link ειναι ενδεικτικο,μπορει να το βρεις και λιγο φτηνοτερα!
Σε ένα χρόνο μπεκατσοκυνηγι αυτό το παντελόνι βγαίνει άχρηστο λες και το φόραγες 10 χρόνια.

Συνήθως από το γόνατο και κάτω αφήνεις κομμάτια παντελόνι στο πουρνάρι προστατεύει και από λάσπες που κολλάνε στις μπότες και με το βάδισμα λερώνεις τα μπατζακια εσωτερικά.
Τα πάντα σχετικά. Κανονικά πρέπει όλο το πόδι να είναι προστατευμένο. Στα μέρη που κάνω περπατητό το ζόρι το τρώω στο ύψος της λεκάνης και λίγο πιο κάτω. Η ουσία είναι να έχουμε ρούχα που να μας προστατεύουν ανάλογα το μέρος που πάμε.

Back