Ένδυση

Έχετε κάποια κάλτσα να προτείνετε να μπορεί να μπει σε waders χωρις παντελόνι; Οι μπότες μου ερεθίζουν την γάμπα και κάτι κάλτσες ποδοσφαίρου που έβαλα δεν κάνανε δουλειά γιατί πέφτανε μετά από λίγες ώρες. Οπότε θέλω κάτι να πιάνει καλά στο πόδι μέχρι κοντά το γόνατο.
Εγώ έχω πάρει Αγγλικές κάλτσες για γαλότσα και με βόλεψαν και πιάνουν όλη τη γάμπα. Τώρα για waders που λες δε ξέρω, δεν έχω βάλει ποτέ.

13.jpg

https://hollandscountryclothing.co.uk/search?q=shooting+socks&type=product,article,page,collection&options[prefix]=last

https://www.newforestclothing.co.uk/collections/mens-socks?filter.v.availability=1&sort_by=manual

https://www.ardmoor.co.uk/search?type=product&q=socks

Έχετε κάποια κάλτσα να προτείνετε να μπορεί να μπει σε waders χωρις παντελόνι; Οι μπότες μου ερεθίζουν την γάμπα και κάτι κάλτσες ποδοσφαίρου που έβαλα δεν κάνανε δουλειά γιατί πέφτανε μετά από λίγες ώρες. Οπότε θέλω κάτι να πιάνει καλά στο πόδι μέχρι κοντά το γόνατο.
https://pointit.gr/product/lorpen-κάλτσες-t2-merino-hunt-overcalf/
Εξερετικη κάλτσα είναι αυτό που ζητάς, το site είναι ενδεικτικό. Σιγουρέψου ότι είναι η μακριά πιάνει και την γάμπα, σε αυτό ακριβώς το σχέδιο

Τα waders δεν ξερω τι ειναι
Καλτσες καλες θα παρεις για κυνηγι -ορειβασια με μερινο μαλλι
Τωρα για προσεξε λιγο φιλαρακι γιατι δεν πας καλα.yel.
Τονκαρεκλακι σου ενοχλει τα αππιδια
Οι μποτες την γαμπα
Αμα πιασει ο Μανος κανα χωματροδρομο τι θα σου ενοχλησει; :p .sarcastic. .big smile.
Τα waders είναι οι μπότες στήθους. Σε όσες και αν έχω δοκιμάσει, εκει που τελειώνει η γαλότσα της έχει ένα άγριο κομμάτι το οποίο τρίβεται πάνω στο πόδι. Σε πολύωρα κυνήγια μπορεί να σου κάνει πληγή. Σε χαμηλές θερμοκρασίες επειδή φοράω παντελόνι μέσα από τις μπότες δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά σε πιο ζεστά κυνήγι (πχ. μέχρι τον Δεκέμβρη) που είτε θα είμαι με το εσώρουχο είτε με σορτς, έχω αυτή την ενόχληση.

Untitled.png

Κοίταξε και στο Decathlon Βασίλη.
Έχω πάρει ψηλές κάλτσες οι οποίες αποδείχτηκαν πολύ καλές και νομίζω ότι τις είχε και σε προσφορά τελευταία.

Τα waders είναι οι μπότες στήθους. Σε όσες και αν έχω δοκιμάσει, εκει που τελειώνει η γαλότσα της έχει ένα άγριο κομμάτι το οποίο τρίβεται πάνω στο πόδι. Σε πολύωρα κυνήγια μπορεί να σου κάνει πληγή. Σε χαμηλές θερμοκρασίες επειδή φοράω παντελόνι μέσα από τις μπότες δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά σε πιο ζεστά κυνήγι (πχ. μέχρι τον Δεκέμβρη) που είτε θα είμαι με το εσώρουχο είτε με σορτς, έχω αυτή την ενόχληση.

View attachment 91312
Γι αυτό σου είπα για κάλτσες που φοράς με μπότες του σκι.. είναι μέχρι το γόνατο και κάποιες έχουν και ενίσχυση σε σημεία να μην σε χτυπάει η μπότα.

Μιας και το αγαπημένο μου μπεκατσοπαντέλονο έχει πλέον έντονες φθορές και όσα άλλα πήρα δεν με ικανοποίησαν με αποκορύφωμα παντελόνι γνωστής εταιρείας που στο δεύτερο κυνήγι άνοιξαν οι ραφές. Χθες τυχαία ψάχνοντας στο internet το ξαναβρήκα στο νούμερό μου σε κυνηγομάγαζο της επαρχίας. Η παραγγελία έγινε άμεσα μην τυχόν και το προλάβει άλλος😉
Σήμερα το πρωί τους κάλεσα να επιβεβαιώσω ότι είναι όλα καλά, ευγενικότατος ο ιδιοκτήτης με ρώτησε αν έχω προτίμηση σε συγκεκριμένη εταιρεία courier και όταν του απάντησα ότι για εμένα είναι ακριβώς το ίδιο, με ενημέρωσε ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα το έχω.
Ελπίζω να πάνε όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα και το Σαββατοκύριακο να το εγκαινιάσω όχι με μπεκάτσα αλλά με λαγό.

Μιας και το αγαπημένο μου μπεκατσοπαντέλονο έχει πλέον έντονες φθορές και όσα άλλα πήρα δεν με ικανοποίησαν με αποκορύφωμα παντελόνι γνωστής εταιρείας που στο δεύτερο κυνήγι άνοιξαν οι ραφές. Χθες τυχαία ψάχνοντας στο internet το ξαναβρήκα στο νούμερό μου σε κυνηγομάγαζο της επαρχίας. Η παραγγελία έγινε άμεσα μην τυχόν και το προλάβει άλλος😉
Σήμερα το πρωί τους κάλεσα να επιβεβαιώσω ότι είναι όλα καλά, ευγενικότατος ο ιδιοκτήτης με ρώτησε αν έχω προτίμηση σε συγκεκριμένη εταιρεία courier και όταν του απάντησα ότι για εμένα είναι ακριβώς το ίδιο, με ενημέρωσε ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα το έχω.
Ελπίζω να πάνε όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα και το Σαββατοκύριακο να το εγκαινιάσω όχι με μπεκάτσα αλλά με λαγό.
Ποίο ήταν μάπα και Πίο πήρες τώρα?

Ποίο ήταν μάπα και Πίο πήρες τώρα?
Δεν θα αναφέρω πιο ήταν μάπα, αλλά αυτό που πήρα τώρα και αν αντέξει όσο το προηγούμενο που είχα θα είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος, είναι το aigle headcorn. Προσωπικά θεωρώ ότι aigle και beretta είναι κορυφή στα κυνηγετικά ρούχα. Οι τιμές τσούζουν, όμως μακροπρόθεσμα τα παίρνεις πίσω τα λεφτά σου. Το επόμενο που έχω βάλει στο μάτι είναι το beretta wildtrail για πιο light καταστάσεις. Αλλά θα κάνω λίγο κράτι προς το παρόν. Τέλος έχω ένα beretta brown bear το οποίο το είχα αγοράσει από Αμερική με 60% έκπτωση πραγματικά πολύ ωραίο αλλά το λυπάμαι να το βάλω στα πουρνάρια επειδή το ύφασμά του είναι μαλακό και θεωρώ ότι θα το διαλύσω.

Τέλος έχω ένα beretta brown bear το οποίο το είχα αγοράσει από Αμερική με 60% έκπτωση πραγματικά πολύ ωραίο αλλά το λυπάμαι να το βάλω στα πουρνάρια επειδή το ύφασμά του είναι μαλακό και θεωρώ ότι θα το διαλύσω.
δεν παθαινει τιποτα.
Προσωπικά θεωρώ ότι aigle και beretta είναι κορυφή στα κυνηγετικά ρούχα.
η aigle εχει ριξει πολυ την ποιοτητατης ,τωρα παει κατι να κανει γιατι εχει χασει πολυ απο την αγορα ,παλια ηταν πρωτη εταιρια ,απο τα παππουτσια ξεκινησε η κατρακυλα.

Back