κανονικοτατα ρε φιλε βασιλη ολατους, χαπια αμπουλες συροπια ειναι να μην σε τυχη,,μηπως μας εγκιοντε οτι ολατους ειναι απωτελεζματικα;;; αλα δυο ποιντερ που ειχα χαση το ενα με καρκινο το αλλο νευρικη ανεπαρκιαααΚρίμα ρε Σάκη.... δεν τους έδινες σιρόπι ή εμβόλιο για την διροφιλαρια;
τι παη καλα ρε φιλε για να πανε και τα σκυλακιαμαςςς;; καθε μερα καινουργιες αρωστιεςςς μας βγαζουνε και στα σκυλιαα και στον ανθρωποοοοοΚρίμα.Τί γίνεται ρε παιδιά, με τα σκυλάκια;
Πολλοί θάνατοι.
ωπος το ειπες ηταννν,,αστα φιλεεεεΤι εγινε ρε Σακη;
Μια χαρα δεν ηταν το σεττερακι;
Να'σαι γερός Τάσο, να θυμάσαι τις στιγμές που ζήσατε μαζί......Αν βγείτε στο βουνο, ρίξτε μια τουφεκιά για την Bianca....
Σε νιώθουμε απόλυτα Σάκη μου, εμείς που έχουμε τα σκυλάκια σαν μελοι της οικογένειας..... μένουν μαζί μας όμως στις αναμνήσεις μας......
Αυτο το milbevax τον Οκτώβριο που ανεβηκα Δράμα και το ειπα στον κτηνίατρο, με εβαλε και εδωσα ενα στον σκυλο 10 μερες πριν φύγω και αλλο ενα 10 μερες αφού γύρισα.Καρκίνοι,ανεπάρκειες,όλο και πιο συχνά,τα τελευταία χρόνια,ακούς να φεύγουν σκυλιά, απ'αυτούς τους λόγους.
Προσοχή στις τροφές.Δεν υπάρχει καλή τροφή, με είκοσι-τριάντα ευρώ.
Χίλιες φορές,πλατάρια και ρύζι.
Αμπούλες,κολάρα,αποπαρασιτώσεις,όλο τον χρόνο.
Ειδικά,κυρίως στα βόρεια,μην παραλείπετε,το milbemax.
Και πάντα,πολύ καλή καθαριότητα,και απολύμανση,στα κουμάσια των σκύλων.
Όλα τα παραπάνω, δεν σημαίνουν,ό,τι δεν θα αρρωστήσει ο σκύλος,αλλά μειώνουν κατά πολύ,τις πιθανότητες.
Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε,για τους φίλους μας,που μας προσφέρουν τόσες ωραίες στιγμές.
Αυτό τι κάνει?Αυτο το milbevax τον Οκτώβριο που ανεβηκα Δράμα και το ειπα στον κτηνίατρο, με εβαλε και εδωσα ενα στον σκυλο 10 μερες πριν φύγω και αλλο ενα 10 μερες αφού γύρισα.
Είναι, για την πρόληψη, της διροφιλαρίωσης.Αυτό τι κάνει?
σκοτωνη το σκουλικη της καρδιάς… ένα μεγάλο κάθε δυο μηνες δίνω στο Σπρίγκερ ( εντολή κτηνιάτρου) τιμη 10€Αυτό τι κάνει?
Άντε να είναι γερός και να χαρείτε όμορφες στιγμές μαζί....τελικα παιδες μπηκε ενα νεο μελος στην οικογενεια ο μορκαν 3,5 ετων κυνηγωντας μπεκατσα ορτυκι,,,,μου τον εκανε δωρο ενως φιλουμου φιλος πινωντας το μεσημερι με παρεα τα τσιπουρακιαμας και ακουσε την πικρα που περασαααα,,και μου λεη οταν σηκωθουμε απο το τραπεζι παμε να σου δωσο εναν σετερρααα δωρο ,,εχω 4 σκυλια μου λεη και δεν εχω πωλη χρονο να τα κυνηγισοοο παρτο απο την καρδιαμου μου λεη και θα τον γουσταρηςςςς η φωτο βραδυνεςςς αυριο στο κυνηγι φρεσκεςςςς γραμες basano εαν σας λεη κατι
Με υγεια να τον χαρεις μεχρει τα βαθιά γεράματα …. Σακί να απολύμανση το μέρος που θα τον βάλεις αν είναι το ίδιο που είχε τα αλλα σκυλιατελικα παιδες μπηκε ενα νεο μελος στην οικογενεια ο μορκαν 3,5 ετων κυνηγωντας μπεκατσα ορτυκι,,,,μου τον εκανε δωρο ενως φιλουμου φιλος πινωντας το μεσημερι με παρεα τα τσιπουρακιαμας και ακουσε την πικρα που περασαααα,,και μου λεη οταν σηκωθουμε απο το τραπεζι παμε να σου δωσο εναν σετερρααα δωρο ,,εχω 4 σκυλια μου λεη και δεν εχω πωλη χρονο να τα κυνηγισοοο παρτο απο την καρδιαμου μου λεη και θα τον γουσταρηςςςς η φωτο βραδυνεςςς αυριο στο κυνηγι φρεσκεςςςς γραμες basano εαν σας λεη κατι
Όχι "βάσανο"ρε Σάκη!τελικα παιδες μπηκε ενα νεο μελος στην οικογενεια ο μορκαν 3,5 ετων κυνηγωντας μπεκατσα ορτυκι,,,,μου τον εκανε δωρο ενως φιλουμου φιλος πινωντας το μεσημερι με παρεα τα τσιπουρακιαμας και ακουσε την πικρα που περασαααα,,και μου λεη οταν σηκωθουμε απο το τραπεζι παμε να σου δωσο εναν σετερρααα δωρο ,,εχω 4 σκυλια μου λεη και δεν εχω πωλη χρονο να τα κυνηγισοοο παρτο απο την καρδιαμου μου λεη και θα τον γουσταρηςςςς η φωτο βραδυνεςςς αυριο στο κυνηγι φρεσκεςςςς γραμες basano εαν σας λεη κατι
Σάκη καλότυχος και με όμορφες στιγμές να είναι ο νέος σύντροφος στο κυνήγι.τελικα παιδες μπηκε ενα νεο μελος στην οικογενεια ο μορκαν 3,5 ετων κυνηγωντας μπεκατσα ορτυκι,,,,μου τον εκανε δωρο ενως φιλουμου φιλος πινωντας το μεσημερι με παρεα τα τσιπουρακιαμας και ακουσε την πικρα που περασαααα,,και μου λεη οταν σηκωθουμε απο το τραπεζι παμε να σου δωσο εναν σετερρααα δωρο ,,εχω 4 σκυλια μου λεη και δεν εχω πωλη χρονο να τα κυνηγισοοο παρτο απο την καρδιαμου μου λεη και θα τον γουσταρηςςςς η φωτο βραδυνεςςς αυριο στο κυνηγι φρεσκεςςςς γραμες basano εαν σας λεη κατι