Έβγαλα το απόγευμα μία βόλτα τον κουταβο, αλλα μου εσπασε τα νευρα. Μια που τον ελυσα και μια που χαθηκε. Καποια στιγμη μετά απο κανα 20 λεπτο τον ακουω να ερχεται, περναει στα 20 μετρα του φωναζω, του σφυριζω, τιποτα, με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι και ξαναχανεται για κανα τεταρτο παλι. Τελκα στο δυωρο τον ειδα τεσσερις πεντε φορες. Βρηκε πουλια, τα φερμαρε, τα κουτουλησε, δεν βρηκε τιποτα, απλα δεν ξερω. Οπως τον κοβω εχει το χουι της μεγαααααααλης ερευνας και επειδη εγω δεν βαζω ρευμα και δεν μου αρεσει να κυνηγαω με gps τον βλεπω να περνει μεταγραφη. Σε καποιους αρέσει αυτό αλλά εγώ δεν μπορώ να κυνηγάω έτσι. Είμαι προβληματισμένος γιατί από έξοδο σε έξοδο γίνεται όλο και πιό μακρινός και εδώ στο νησί τέτοια σκυλιά σε περιορίζουν για τους τόπους που θα κυνηγήσεις και τα μέρη που κυνηγάω συνήθως θέλουν σκυλί ελεγχόμενο. Ίσως να φταίω και εγώ που πήρα κουτάβι από αγωνοσκυλα.
Γιαννη σου απανταω εδω για να μην βγουμε off-topic στο θεμα μπεκατσα.Μην ξενερωνεις οπως λες.Αν εκπαιδευτει το σκυλι κυριως στην βασικη και ακομα καλυτερα ΚΑΙ στην κυνηγετικη, θα στρωσει το σκυλακι..Φιλος ειχε παει το σεττερ του για εκπαιδευση και εμαθε εκει το ορτυκι και μετα επεσε στην περδικα(εχουν παραπλησιες μυρωδιες).Κυνηγουσε μια χαρα.Η μπεκατσα δεν ενιεφερε τον σκυλο ΚΑΘΟΛΟΥ!!!Το παλεψε 2 χρονιες ο φιλος με αλλο σκυλο-δασκαλο και το σκυλακι του κουτουλησε 30-35 μπεκατσες μεχρι να φερμαρει την πρωτη του!!!Απο κει και περα η αποδοση του βελτιωνοταν κατακορυφα μερα με τη μερα!!!Εγινε εξαιρετικο μπεκατσοσκυλο.Το σκυλακι το εχει,εχει παθος,αντιλαμβανεται τις μυρωδιες.Υπομονη θελει και θα ανταμειφθεις.Δωστου μια ευκαιρια κριμα ειναι