Wellcome to the club, άντε να μπει και μια φυλή της προκοπής στο σπίτι σου... όλο αυτά τα αγριόσκυλα είχες.
Καλορίζικο και καλά κυνήγια Λιάκο
Καλορίζικο και καλά κυνήγια Λιάκο
τέλος καλό όλα καλά Γιάννη είναι κι αυτά σαν τα μικρά παιδιάΚαλησπερα. Τρεχάματα είχα σήμερα με την σεττερινα μου. Αργά το απόγευμα που πήγα να την ταΐσω και να βγει την βόλτα της,πήρε στο αριστερό αυτί ένα άγανο, στην αρχη που την είδα με το κεφάλι χαμηλά και να το γέρνει, φοβήθηκα για τσίμπημα από φίδι αλλα αφού δεν είχε πρήξιμο ψιλοηρεμησα. Τηλέφωνο στον κτηνίατρο που παρ'όλο το προχωρημενο της ώρας ήρθε στο ιατρείο και τελικά χωρίς νάρκωση, έβγαλε το σημερινό άγανο απο το ενα αυτί και ενα πιο παλιό από το άλλο. Τις έκανε προληπτικά μια αντιβίωση και όλα καλά.
Δυστυχώς ή φώτο δεν ανεβαίνει για να φανεί πόσο μεγάλο είναι.
Καλησπερα. Τρεχάματα είχα σήμερα με την σεττερινα μου. Αργά το απόγευμα που πήγα να την ταΐσω και να βγει την βόλτα της,πήρε στο αριστερό αυτί ένα άγανο, στην αρχη που την είδα με το κεφάλι χαμηλά και να το γέρνει, φοβήθηκα για τσίμπημα από φίδι αλλα αφού δεν είχε πρήξιμο ψιλοηρεμησα. Τηλέφωνο στον κτηνίατρο που παρ'όλο το προχωρημενο της ώρας ήρθε στο ιατρείο και τελικά χωρίς νάρκωση, έβγαλε το σημερινό άγανο απο το ενα αυτί και ενα πιο παλιό από το άλλο. Τις έκανε προληπτικά μια αντιβίωση και όλα καλά.
Δυστυχώς ή φώτο δεν ανεβαίνει για να φανεί πόσο μεγάλο είναι.
Μάλλον όλα συντείνουν. Εξαρτάται και από το επίπεδο εκπαίδευσης που είχε.
Η σκύλα μου πλησιάζει στις μέρες της αλλα δεν έχει ακόμη αίμα. Πριν από λίγο που τα έβγαλα για την καθημερινή τους βολτίτσα, ο αρσενικός έχωσε κανά δυο φορές τη μουσούδα του στον "παράδεισο".
Ίσως αυτό να έγινε και στην δικιά σου περίπτωση. Βέβαια σε λίγες μέρες θα φανεί στο σκυκλι του φίλου σου αν θα έχει αίμα...