Αγγλικό Σέττερ

εμεις παιδια μπηκαμε σε μπελαδες και στεναχωριες. ο σκυλος την παρασκευη εκανε διαροια με αιμα. σαββατο κυριακη εφαγε ελαχιστα, και σημερα ξανα διαροια με πολυ αιμα.
η επισκεψη του γιατρου ανεφερε κολητιδα σε ασχημο βαθμο, και ισως και σε ελκος στομαχου. δοκιμαζουμε απο σημερα φαρμακευτικη αγωγη, και βλεπουμε. θελουμε να πιστευουμε πως δεν ειναι καρκινος.

εμεις παιδια μπηκαμε σε μπελαδες και στεναχωριες. ο σκυλος την παρασκευη εκανε διαροια με αιμα. σαββατο κυριακη εφαγε ελαχιστα, και σημερα ξανα διαροια με πολυ αιμα.
η επισκεψη του γιατρου ανεφερε κολητιδα σε ασχημο βαθμο, και ισως και σε ελκος στομαχου. δοκιμαζουμε απο σημερα φαρμακευτικη αγωγη, και βλεπουμε. θελουμε να πιστευουμε πως δεν ειναι καρκινος.
Γιάννη περαστικά του, δυστυχώς έτσι είναι με τα σκυλιά μας...
μεγάλες χαρές όταν πάνε όλα καλά, μεγάλες στεναχώριες σε κάτι τέτοιες αναποδιές
Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά

Περαστικά σας Γιάννη. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!

Φιλε επιβάλετε να του κτυπήσεις πουλια.
η μπεκατσα εαν δεν σου κατσει κ ειδικα εαν ειναι σαν τις προηγ χρονιές που θελε κ τρια σηκωματα γθα να δεχτεί φερμα τοτε χεστα.
ο σκυλος ειναι 18 μηνων τωρα σωστα
εαν δεν ολοκληρωσει καθολου το κεφάλαιο έρευνα φερμα νυουφεκια απορτ θα ναι σαν να παει το παιδί δημοτικο στην έκτη τάξη χωρις καν να περασει νηπιαγωγείο.
Γθα τα μπεκατσινια......μην περιμενεις κ πολλες ευκαιριες για ενα κουταβι.
εδω εμπειρα σκυλια κ δεν τα κλειδωνουν.
παρε μερικα Ορτυκια ιταλικα κ ενα απόγευμα με σωστο καιρο δημιουργα ενα τερρεν .
εαν θελεις λεπτομεριες πεσ μου.
κτυπα του τεσσερα πουλιά σε 300 μέτρα φερμαριστα κ θα δεις αμεσως τα ενστικτα του να περνουν στροφες.
μετα θα βγει μπεκατσα κ αν φανεις τυχερός να δωσεις σε ηρεμα πουλια θα ναι ευχης εργο.
εαν παει απευθείας μπεκατσα κ δεν σου βγει σωστη φαση τοτε θα σε στην αρχη.
ρισκάρεις.
Οπως σου λεω θα κανεις το σκυλι να βγει με ''τσαμπουκα'' στο βουνο.
ο σκυλος ειναι σαν το ημερολόγιο.
Μπας κ χανεις ημερομηνίες στο τελος καταντα χαμενος.
καθε μερα εκπαιδευσης μέτρα μεχρι τα δυο του χρονια

Αλλιώς περνε το σε πέρδικες εαν εχεις καπου κοντα σου.
κ χωρις οπλο ακομη...φτανει να παρει επαφες.
καθε του επαφη ειναι ενα βημα

Χρυσανθε, 11 μηνων ειναι το σκυλι, 2 φορε ςπου του εχω βαλει ιταλικο ορτυκι το εχει φερμαρει αλλα δεν εχει καμια σχεση αυτο με την ερευνα κ το μπλοκαρισμα του θηραματος... Στις βολτες ολο κ δυναμωνει κ ολο κ εξεικιωνεται με διαφορα κυνηγοτοπια αλλα πρεπει να μαθει πλεον οτι το κεντρο του κοσμου δεν ειμαι εγω αλλα κ το θηραμα... Δυστυχως ενδημικο δεν εχουμε... Η τελευταια επιλογη ειναι να αμολησω 3-4 ιταλικα κ να ολοκληρωσουμε μερικες κυνηγετικες φασεις να δαγκωσει να ξυπνησουν ολα του τα ενστικτα αλλα κανω λιγο ακομα υπομονη μπας κ γινει κανενα χαζομπασιματακι με ορτυκια τωρα που οι κασετοφωναδες αρχιουν να ασχολουνται κ με αλλα θηραματα...

Δέχομαι απολυτα αυτα που λες.
εγω στο γραψα νομιζομενος οτι είναι 18 μηνων κ ακόμη δεν εζησε ολοκληρωμενη φαση.
σιγουρα εκει θα πρεπε να κανεις κατι γιαυτό στο πα.
11 μηνων εχεις καιρό μπροστα αλλα κ παρα πολυ δουλεια;)

Αυτο που φοβαμαι περισσοτερο κ δεν του "στηνω" ενα ολοκληρωμενο κυνηγι να δαγκωσει 2-3 ιταλικα ειναι μην κατσει η δυσκολη περιπτωση καποιο απο τα πουλια να μην πεταξει καλα κ το πιασει... Γιατι δεν μπορω να την πηγαινω στα πουλια με το σκοινι πλεον, θελω πανω στο ψαξιμο της να πεσει στο θηραμα, να το μυρισει, να τρελαθει, να το φερμαρει, να το χτυπησω... Φοβαμαι βεβαια οτι ετσι οπως εχουμε καταντησει με τα ορτυκια εκει θα καταφυγω...

Περαστικά στο σκυλάκι Γιάννη, όλα καλά θα πάνε, μη βάζεις το χειρότερο στο μυαλό σου.

Αρη δεν θα κάνεις χρηση κοινων ορτυκιων.
υπαρχουν τα ιταλικα που πετανε πολυ κ εχουν τροπο να στηθουν ωστε να μπορεις να δουλεψεις σωστα.
με κανονικά μην δουλεψεις εκτος κ αν εχουν περάσει δικτυοστασιο.

Και εγω δεν του εβαζα σε αυτη την ηλικια ιταλικο....το πολυ μεχρι 6 μηνων (τουλαχιστων ετσι κανω με τα δικα μου....απο εκει και μετα το ζητουμενο ειναι τα πονηρα σημεια....τα σημεια που <<τυχον εχουν θηραμα>> και αναλογος τι θελω να <<βελτιωσω>>.Σχηματιζω μια εικονα ....υστερει σε κατι ...αυτο πρεπει να βελτιωσω . εκει που νομιζω οτι υστερει και πρεπει να το βοηθησω... να τον ξυπνησω .....και αναλογα φτιαχνω το προγραμμα μου.Η Διαφορα με εμας τους κυνηγους ειναι οτι προσπαθουμε να αναδειξουμε κατι με αυτο που εχουμε...δεν εχουμε τις επιλογες αναδειξης μεσα απο 30 σκυλους....προσπαθουμε μεσα απο αυτο που ισως μας ετυχε γιατι οι επιλογες μας για διαφορους λογους...πολλες φορες ειναι λιγες..

Back