καλα σκυλακια ειναι και αυτα βρε παναγιωτηηη,,αλα μετα τα ΠΟΙΝΤΕΡΑν και προσωπικά δεν μου αρέσει ο τρόπος προσέγγισης ενός setter επάνω στο θήραμα... όταν βλέπω συναδέλφους κυνηγους να έχουν τον σκυλο τους μέλος της οικογένειας τους , σπεύδω να τους συγχαρώ.
Συγχαρητήρια Γιώργο για τον σκυλακο σου,
είσαι παράδειγμα προς μίμηση.
Αιλουροι με πικες.Όταν εντοπίζουν και πλησιάζουν θήραμα, θυμίζουν επίσης γάτες!
Ευχαριστώ, η κάθε ράτσα έχει τον τρόπο της. Σε όλες τις ράτσες υπάρχουν σκύλοι που είναι μεγάλοι κυνηγοί και συνεργάτες και σκύλοι που υστερούν λίγο ή πολύ...Αν και προσωπικά δεν μου αρέσει ο τρόπος προσέγγισης ενός setter επάνω στο θήραμα... όταν βλέπω συναδέλφους κυνηγους να έχουν τον σκυλο τους μέλος της οικογένειας τους , σπεύδω να τους συγχαρώ.
Κυνήγι στον παράδεισο . . .
Τα καλύτερα setter βρίσκονται εκεί πάνω!... γιατί έχει απέραντους κυνηγότοπους με άφθονο κυνήγι, κυνηγάνε πολύ, εκπαιδεύουν και επιλέγουν σωστά.Πολύ ωραίο βιντεάκι
Από τα καλύτερα...
Από τα καλύτερα...
Ο Giacomo Giorgi ξεκίνησε την εκτροφή του το 1974 με σκύλους της εξαιρετικής εκτροφής Del Brembo του Cav. Isaia Bramani senior.Έχει ένας κολλητός μου έχει αίματα του
Τα setter όπως γνωρίζουμε όλοι, θυμίζουν αίλουρους!
έχουν γατίσιες κινήσεις και συμπεριφορές! παράδειγμα...Όπως ξέρεις δεν κάνει πολύ ώρα στον υπολογιστή και ιδού το αποτέλεσμα τον πήρε ο ύπνος.
Όταν εντοπίζουν και πλησιάζουν θήραμα, θυμίζουν επίσης γάτες!
Μα έτσι πρέπει να νιώθουμε ως μέλη της οικογένειας μας.Αν και προσωπικά δεν μου αρέσει ο τρόπος προσέγγισης ενός setter επάνω στο θήραμα... όταν βλέπω συναδέλφους κυνηγους να έχουν τον σκυλο τους μέλος της οικογένειας τους , σπεύδω να τους συγχαρώ.
Κωνσταντίνε τα σύγχρονα llewellin είμαι βέβαιος ότι θα είναι και αυτά καλά κυνηγόσκυλα, αλλά δυστυχώς δεν τα γνωρίζω στο κυνήγι, ότι έχω δει σε video. Ίσως γνωρίζεις ότι υπάρχουν και Έλληνες κυνηγοί με τέτοιους σκύλους.Και απο την αλλη μερια του Ατλαντικού, μια γραμμη αιματος που εχουν σε υψηλη υπόληψη. Λιγο διαφορετικα απο τις ευρωπαικες γραμμές, αποχρωματισμενες μυτες , ουρες 12 o clock στη φερμα , τετραγωνισμενες κατασκευές αλλα τερατα αντοχης , καλες μυτες ,και υψηλο κυνηγετικο ένστικτο.
https://www.gundogmag.com/editorial/team-player-the-llewellin-setter/175642