Και εγω τον κουρεψα αλλά δεν αντέχει ούτε το χειμώνα αυτος βουτάει στις λουμπεςΚούρεμα.... ούτε αγανα ούτε ζέστη....View attachment 49968
Και στις αρχές κυνήγι και εκπαιδευτικά βουτάει μέσα στα πουρνάρια ακούς το μπιπερ περιμένεις ότι θα βγει κανα κοπάδι πέρδικες και βλέπεις ξάπλα τον χομπίστα με την γλώσσα έξωΑυτό εννοείται.... όπου ρυάκι και γούρνα..... χειμώνα καλοκαίρι....
Όταν παγώνουν οι λουμπες τις σπάω με την αρβύλα και βουτάει μέσα... και λέω ουίσκια έπινε το βράδυΈτσι και εμένα η επανιέλα όπου βρει νερό χειμώνα-καλοκαίρι μέσα!Εδώ με του φίλου το σεττεράκι το συγχωρεμένο....View attachment 49971View attachment 49972View attachment 49973View attachment 49975
Δεν νιώθει λέμε...Όταν παγώνουν οι λουμπες τις σπάω με την αρβύλα και βουτάει μέσα... και λέω ουίσκια έπινε το βράδυ
Φερμα σήκωμα βαρεμα απορτ σκεφτείτε το κεφαλάκι σου εεεεεε.... και είσαι στην παραλία... με 40⁰Άντε να χειμωνιασει....View attachment 49991
Αμήν και πότε.Άντε να χειμωνιασει....View attachment 49991
Γερό και καλότυχο να είναι!!!Νέο μέλος στην ομάδα....ο νέος κουταβος του ζευγαριού μου.... καλότυχος να είναι....View attachment 53780