κουκλακος βασιληηη να ειναι γερως και να τον χαρης στα κυνηγιασουυυΜετά την έξοδο τα πρώτα μαθήματα απορτ και επαφή με το θήραμα....View attachment 54441
κουκλακος βασιληηη να ειναι γερως και να τον χαρης στα κυνηγιασουυυΜετά την έξοδο τα πρώτα μαθήματα απορτ και επαφή με το θήραμα....View attachment 54441
Μπράβο φίλε μου!!!!Καλημέρα σε όλους σήμερα νιώθω ότι έχω κερδίσει το τζόκερ . Σήμερα πήγαμε στο κτηνίατρο για το προκαθορισμένο ραντεβού που μετά από την τελευταία θεραπεία που της κάναμε βγήκαμε νικητές και ιδού τα αποτελέσματα.View attachment 54511View attachment 54512
Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστο να προσέχεις και εσύ το σκυλάκι σου φίλε μου.Μπράβο φίλε μου!!!!
Γερό από εδώ και πέρα εύχομαιΤίποτα εύχομαι σε όλους σας και στους συντρόφους σας υγεία και να τους προσέχετε εγώ από χαζομάρα μου πήγα να την χάσω και το ότι την στερήθηκα όλη την περσινή κινηγιετικη περίοδο μου αρκεί από εδώ και στο εξής εμβόλια για ότι κυκλοφορεί.
Ευχαριστώ φίλε μου, είναι σε καλά χέρια!!!Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστο να προσέχεις και εσύ το σκυλάκι σου φίλε μου.
Και κυρίως, διατροφή.Γερό από εδώ και πέρα εύχομαι
Όσον αφορά τα εμβόλια έτσι είναι
Και για όποιον δεν έχει την δυνατότητα, καλύτερα ένα σκυλί και να το έχει κομπλέ από εμβόλια, χάπια, εξετάσεις παρά περισσότερα και να κάνει τα μισά.....
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο έτσι είναι της έχω κάνει όλα τα εμβόλια δεν την έχω αφήσει αλλά με έπιασε στον ύπνο . Αυτή η ύπουλη ασθένεια .Γερό από εδώ και πέρα εύχομαι
Όσον αφορά τα εμβόλια έτσι είναι
Και για όποιον δεν έχει την δυνατότητα, καλύτερα ένα σκυλί και να το έχει κομπλέ από εμβόλια, χάπια, εξετάσεις παρά περισσότερα και να κάνει τα μισά.....