Όταν ριχνω τέτοια πυρομαχικά ακόμη και σκαγια το κάνω σε εγκαταλελειμμένο νταμαρι. Υπάρχει ασφαλεις τερματισμός των βλημάτων και ποικιλία στις αποστάσεις. Όσο για τον αέρα γι'αυτό γράφω σε μια απομακρυσμένη ερημιά. Πάντως πιστεύω πως τα practical μια χαρά θα το ξεπατωναν το γρουνι στα 20-25 μέτρα.Κατ αρχήν θα ήθελα να σας παρακαλέσω όλους..... προσοχή στον ασφαλή τερματισμό μονοβολων και ψήφων..... προς θεού ποτέ στον αέρα.... κατά δεύτερον έχω προσωπικά δοκιμάσει και συνήθως έχω πάνω μου δύο εννιαβολα και δύο μονοβολα.....τα πρώτα είτε απλά practical του Κύργια είτε της basieri pelagri ειτε της rottweil. Από μονοβολα ρίχνω τα απλά breneke της rottweil. Τα έχω δοκιμάσει στα τουφέκια μου και τα εμπιστεύομαι. Έχω όμως ρίξει πολλά practical του Κύργια και με την επαναληπτική που έχω και μπορώ να πω ότι τα γκρουπαρει πολύ καλά. Τελευταία έριξα από τα 40 περίπου μέτρα 4 μονοβολα της woolf με την επαναληπτική.. πολύ καλό γκρούπ μέσα σε κύκλο 5 εκατοστά με τα τρία να εφάπτονται μεταξύ τους. Δεν θα τα χρησιμοποιούσα όμως ποτέ υπό άλλες συνθήκες επειδή εξείχε μπροστά από το ρελιασμα η αιχμή του μονοβολου..... παρά πολύ επικίνδυνο.... μπορεί όπως είναι το ένα μετά το άλλο στην αποθήκη μετά από πυροβολισμό να εκπυρσοκροτησει και δεύτερο επειδή το πίσω ακουμπά στο καψυλιο του εμπρός.... έχει γίνει ατύχημα έτσι...