Το ξέρω ότι είναι παλιό.Ειναι παλιο βιντεακι.
Βλεπεται οτι και ο μικρος που παραλιγο να φαει τις τουφεκιες, μαλλον δεν εχει καταλαβει το μεγεθος της τυχης του!
Το ξέρω ότι είναι παλιό.Ειναι παλιο βιντεακι.
Βλεπεται οτι και ο μικρος που παραλιγο να φαει τις τουφεκιες, μαλλον δεν εχει καταλαβει το μεγεθος της τυχης του!
Ο νο1 λόγος είναι, ότι είναι μαλακες. Τώρα όλα τα υπόλοιπα απλά ακολουθούν.το ξέρετε γιατί όλη η Ευρώπη οδηγεί στα δεξιά ενώ η αγγλία αριστερά;
Μα δεν είναι τα παιδιά που προκαλούν ατύχημα, είναι οι ηλίθιοι ενήλικες που το κάνουν, οι οποίοι εξ αρχής δεν θα έπρεπε να φέρουν όπλο. Ο ηλίθιος ενήλικας είναι το ίδιο επικίνδυνος είτε υπάρχει έφηβος είτε όχι στο κυνήγι.Το ότι παίρνεται μικρό παιδί μαζί σας στο κυνήγι είναι όχι απλά σφάλμα, αλλά έγκλημα.
Τι θα καταλάβει το μικρό παιδί όταν σε βλέπει να ντουφεκάς ?
Να σε καμαρώσει ή για να σε μιμηθεί όταν μεγαλώσει ?
Πόση νοημοσύνη έχει το μικρό παιδί ώστε να καλυφθεί αν εσύ κάνεις λάθος κίνηση ?
Πόση δύναμη και πόσο θάρρος έχει ώστε να εναντιωθεί σε γουρούνι που ορμάει ?
Το παιδί είναι παιδί και μαθαίνει, εσείς που ξέρετε δεν πρέπει να το συμβουλέψετε ότι δεν ήρθε ο καιρός του ακόμη για κυνήγι?
Αν τραυματιστεί μετά λέμε η κακιά ή ώρα έφταιγε ?
Εύγε ρε φίλεΜα δεν είναι τα παιδιά που προκαλούν ατύχημα, είναι οι ηλίθιοι ενήλικες που το κάνουν, οι οποίοι εξ αρχής δεν θα έπρεπε να φέρουν όπλο. Ο ηλίθιος ενήλικας είναι το ίδιο επικίνδυνος είτε υπάρχει έφηβος είτε όχι στο κυνήγι.
Ένας σωστός κυνηγός μπορεί σωστά να εκπαιδεύσει το παιδί του στο πεδίο με μαθήματα που θα του μείνουν μια ζωή. Οι περισσότεροι κυνηγοί δυστυχώς ξεκινάνε χωρίς να έχουν κάποιον πατέρα που να τους πήγαινε στο κυνήγι και να τους μάθαινε τους σωστούς κανόνες του κυνηγίου.
Να και μία νεαρή κυνηγός με το μπαμπά της στη φωτογραφία. Είναι πολύ τυχερή που ο μπαμπάς της και ο παππούς της, της έμαθαν πως να είναι σωστή κυνηγός.
View attachment 44668
ΑδερφακιΓιατί όποιος τον παίρνει γέρνει...
ΣτεφανεΤο ότι παίρνεται μικρό παιδί μαζί σας στο κυνήγι είναι όχι απλά σφάλμα, αλλά έγκλημα.
Τι θα καταλάβει το μικρό παιδί όταν σε βλέπει να ντουφεκάς ?
Να σε καμαρώσει ή για να σε μιμηθεί όταν μεγαλώσει ?
Πόση νοημοσύνη έχει το μικρό παιδί ώστε να καλυφθεί αν εσύ κάνεις λάθος κίνηση ?
Πόση δύναμη και πόσο θάρρος έχει ώστε να εναντιωθεί σε γουρούνι που ορμάει ?
Το παιδί είναι παιδί και μαθαίνει, εσείς που ξέρετε δεν πρέπει να το συμβουλέψετε ότι δεν ήρθε ο καιρός του ακόμη για κυνήγι?
Αν τραυματιστεί μετά λέμε η κακιά ή ώρα έφταιγε ?
Το κυνήγι είναι πάθος αλλά και το πόσο καλός κυνηγός θα γίνει είναι από το μυαλό του και μόνο.
Δεν μαθαίνετε αυτό,βάλτε το καλά στο μυαλό σας.
Από δω και πέρα θα έχουμε για πρότυπο την μικρή ρωσίδα (ή ότι άλλο είναι).ΤέλοςΜα δεν είναι τα παιδιά που προκαλούν ατύχημα, είναι οι ηλίθιοι ενήλικες που το κάνουν, οι οποίοι εξ αρχής δεν θα έπρεπε να φέρουν όπλο. Ο ηλίθιος ενήλικας είναι το ίδιο επικίνδυνος είτε υπάρχει έφηβος είτε όχι στο κυνήγι.
Ένας σωστός κυνηγός μπορεί σωστά να εκπαιδεύσει το παιδί του στο πεδίο με μαθήματα που θα του μείνουν μια ζωή. Οι περισσότεροι κυνηγοί δυστυχώς ξεκινάνε χωρίς να έχουν κάποιον πατέρα που να τους πήγαινε στο κυνήγι και να τους μάθαινε τους σωστούς κανόνες του κυνηγίου.
Να και μία νεαρή κυνηγός με το μπαμπά της στη φωτογραφία. Είναι πολύ τυχερή που ο μπαμπάς της και ο παππούς της, της έμαθαν πως να είναι σωστή κυνηγός.
View attachment 44668
Αφού είναι έτοιμο να ξεκινήσει να κυνηγά τότε στείλτο και στον στρατό,είναι έτοιμο και να πολεμήσει.Τι λες δεν θα τα καταφέρει?Στεφανε
Σε καποια που λες συμφωνω
Σε αρκετα διαφωνω
Μιλας μονο για αγριογουρουνο η γενικα;
Θεωρεις οτι ενα παιδι που βγαινει ξαφνικα στα 18-20 του στο κυνηγι χωρις καμια προηγουμενη κυνηγετικη επαφη παρα μονο απο τις διηγησεις των δικων του ειναι πιο ασφαλισμενο απο ενα που σταδιακα συνοδευε το πατερα του;
Θεωρεις οτι ειναι το ιδιο ετοιμο να ξεκινησει να κυνηγα;
Αυτό....εσύ το λεςΔεν έχουμε σωτηρία σαν χώρα. 500.000 χρόνια μνημόνια
Από δω και πέρα θα έχουμε για πρότυπο την μικρή ρωσίδα (ή ότι άλλο είναι).Τέλος
Αφού είναι έτοιμο να ξεκινήσει να κυνηγά τότε στείλτο και στον στρατό,είναι έτοιμο και να πολεμήσει.Τι λες δεν θα τα καταφέρει?
Εγώ δεν συνόδεψα κανέναν στο κυνήγι.Ούτε πατέρας(ήταν μόνο ψαράς) ούτε πρόλαβα παπούδες.
Δεν έγινα καλός κυνηγός?
Εγώ τον μικρό τον έχω πάρει σε κάποια κυνήγια αγριογούρουνου.Δεν έχουμε σωτηρία σαν χώρα. 500.000 χρόνια μνημόνια
Αφού είναι έτοιμο να ξεκινήσει να κυνηγά τότε στείλτο και στον στρατό,είναι έτοιμο και να πολεμήσει.Τι λες δεν θα τα καταφέρει?
Εγώ δεν συνόδεψα κανέναν στο κυνήγι.Ούτε πατέρας(ήταν μόνο ψαράς) ούτε πρόλαβα παπούδες.
Δεν έγινα καλός κυνηγός?
...βρε το άλογο κάνουνε!....βρε Γιάννη!!!Νομίζουν ότι έχουν ακόμη σπαθί κ ότι είναι Καβάλα στο άλογο
Καλός κυνηγός δεν ενδιαφέρει κανέναν αν έγινες.Δεν έγινα καλός κυνηγός?
Εαν εγινες καλος κυνηγος εσυ το ξερεις και δεν με ενδιαφερει εμενα.Δεν ρωτησα πουθενα ποσο καλος εισαιΔεν έχουμε σωτηρία σαν χώρα. 500.000 χρόνια μνημόνια
Δεν έγινα καλός κυνηγός?
Άλλο είναι το θέμα μας.Τα παιδιά στο κυνήγιΚαλός κυνηγός δεν ενδιαφέρει κανέναν αν έγινες.
Το καλός γενικώς κοίτα να βελτιώσεις .
Έχει διαφορά το κυνήγι αγριογούρουνου από τον λαγό, σε θέμα ασφάλειας, η συνοδεία μικρών παιδιών και θες σοβαρή απάντηση?Εαν εγινες καλος κυνηγος εσυ το ξερεις και δεν με ενδιαφερει εμενα.Δεν ρωτησα πουθενα ποσο καλος εισαι
Οταν σε ρωτουν κατι ομορφα και ευγενικα να απαντας και εσυ ετσι αλλιως θα περνεις απαντησεις στον ιδιο τροπο
Οταν σε ρωτουν κατι να απαντας αυτο και οχι οτι αλλο σου ερθει
Και οταν δεν εχεις επιχειρηματα να αναπτυξεις να λες την αποψη σου χώρις να την επιβαλλεις
Αν θες να την έπιβαλλεις πηγαινε αλλου και προπαντων μην πηγαινεις κυνηγι!!!
Σε κανει επικινδυνο για τους γυρω σου!
Αν θες 1.000.000 μνημονια υπογραψε κ ζηστα ΕΣΥ.
Δηλαδή στο USA που η νομοθεσία επιτρέπει σε δεκαχρονους και δωδεκαχρονους να κυνηγάνε νόμιμα ποσά εκατομμύρια χρόνια πρέπει να μπουν σε μνημόνια Στεφανε?Άλλο είναι το θέμα μας.Τα παιδιά στο κυνήγι
.
Έχει διαφορά το κυνήγι αγριογούρουνου από τον λαγό, σε θέμα ασφάλειας, η συνοδεία μικρών παιδιών και θες σοβαρή απάντηση?
Θα κοιτάμε τα καλύτερα ή τα χειρότερα.Δηλαδή στο USA που η νομοθεσία επιτρέπει σε δεκαχρονους και δωδεκαχρονους να κυνηγάνε νόμιμα ποσά εκατομμύρια χρόνια πρέπει να μπουν σε μνημόνια Στεφανε?
Εμένα ο πατέρας μου με έπαιρνε από τα 12 και μετά. Στον δρόμο και κατά την διάρκεια είχε κήρυγμα. Προτιμούσε να πάω μαζί του παρά να μαλακιζομαι με αεροβολα και φλομπερακια με τους συνομηλίκους μου.
Καλημερα.Οσοι και οι επικινδυνοι -εκπαιδευμενοι-οδηγοι στο δρομο...