Ρε μαγκες για προτείνετε μερικά εννιαβολα για να παρω να εχω για την εναρξη!! Περισυ χτύπησα ενα με του lambro!
Μην φεύγεις μακριά από
REMINGTON
WINCHESTER
FEDERAL
αν θέλεις για απόστασης πάνω από 40 μετρα και η τρις μάρκες έχουνε φυσίγγια με Συγκεντρωτήρα
δηλαδή τα παρακάτω
REMINGTON Express Buckshot 2 3/4" 9βολο
REMINGTON Express Buckshot 2 3/4" Hog Hammer 8βολο
......................................................................................
WINCHESTER RAZORBACK XT 8βολα
......................................................................................
FEDERAL Flitecontrol 3'' 12βολα
κάποια ελληνικά φυσίγγια αλλα δεν είναι επιστοσύνης μπορεί να χάσεις την ακοή σου η το όπλο σου
το μεγαλύτερο ποσοστό τον κυνηγών κυνηγάνε με αυτές τις τρις μάρκες και περισσότερο με
REMINGTON
WINCHESTER
αν πάλι έριξες με τα lambro και πιστεύεις ότι σου κάνουνε γιατί σκάλωσες ένα πάρε και ρίχνε με αυτά σου εύχομαι να μην σου βγει κανένα λίγο πιο μακριά γιατί θα ρίξει πολύ κλάμα...
στα αγριογούρουνα δοκιμες και καλαμπούρια δεν έχει η επαφές με ένα αγριογούρουνο είναι μετρημένες στα δάκτυλα εκεί πας έτοιμος και σίγουρος τι έχεις σαν όπλο και σαν φυσίγγιο..δεν είναι ούτε τσίχλα ούτε φάσα να πεις δεν κάνουνε αυτά θα δοκιμάσω τα αλλα τώρα ..
προσωπικά αγοράζω πάντα 2 κουτιά δράμια από κάθε μάρκα που θέλω να δοκιμάσω και τα ρίχνω με ότι tsok έχω να δω πιο πάει καλύτερα
ανάλογος που θα κάτσω και πως είναι το μέρος βάζο και το φυσίγγιο που πιστεύω ότι θα μου κάνει την καλύτερη δουλειά
αυτή που κυνηγάνε με μονοβολα είναι για τι τα μέρη τους έχουνε πληθώρα σε θηράματα και στα @@ τους αν το χάσουνε.. αν κάποιος σε όλοι την σεζόν πιστεύει ότι δεν πρόκειται να χτυπήσει πάνω από 2-3 κανένας δεν θα έβαζε μονοβολα και θα ρίχνανε δράμια για σιγουριά τα μονοβολα η θα το πάρεις η θα δεις τις σκόνη του
ναι δεν λέω ότι πάντα στην ζώνη μας έχουμε και 4 μονοβολα αν σε περίπτωση τα σκυλιά το έχουνε φρενάρει το άγριο και το ζυγώσουμε για να μην χαλάσουμε κανένα σκύλο θα το ρίξω με μονοβόλο και για να μην το γεμίσω δράμια αλλα στο πετακτο μονοβόλο προσωπικά δεν βάζο μέχρι τα 40-50 μετρα με δράμια θα καθίσει σαν πουτάνα και τόσες μεγάλες απόσταση στα μέρη μου δεν έχουμε για να ρίξουμε 20-30 το πολύ άρα τα δράμια είναι μάνα
Μάνο πάρε και ρίξε είναι ένα θήραμα που αξίζει να δοκιμάσεις κάποια φυσίγγια και μετά αγοράζεις και ξέρεις ότι εκεί είσαι και άσε τους άλλους να να κελαηδάνε
έχω κάποιες ανάρτησης φωτογραφίες από δοκιμες σε δράμια αλλα δεν ξέρω πως μπορώ να στα βάλω εδώ να dis τουφεκια στα 40 μετρα αν το είχα στα 20 όπως έριξες εσύ θα το έκαμνα 10 πόντους τρυπα
όπως είπαμε δοκίμασε αλλα όχι με στραγάλια
καλή σεζόν να έχουμε !!!