Tolis SBE1
Banned
Και αυτα που εχω 3.5 ειναιΜαζί γράφαμε.Καποια που έχω σφάξει Τόλη,ήταν σφαιρικότατα.Εχω ένα 3.5"αρι να το παρουσιάσω αργότερα αν θέλετε...
Και αυτα που εχω 3.5 ειναιΜαζί γράφαμε.Καποια που έχω σφάξει Τόλη,ήταν σφαιρικότατα.Εχω ένα 3.5"αρι να το παρουσιάσω αργότερα αν θέλετε...
Μπραβο σας Βαγγελη! Με τι ρατσες σκυλιων κυνηγατε?Το κυνήγι του Σαββάτου...... Ένας ωραίος κάπρος που δυστυχώς μας χτύπησε και δύο σκυλιά που ευτυχώς σώθηκαν από τα ειδικά γιλέκα προστασίας με λίγα ραματα στα πόδια........
View attachment 65940
View attachment 65941
View attachment 65942
Πλοτ και σερβικοι ιχνηλάτες τα περισσότερα........Μπραβο σας Βαγγελη! Με τι ρατσες σκυλιων κυνηγατε?
Ειστε ευχαριστημενοι? Απο σκισιματα πως πανε αυτες οι ρατσες?Πλοτ και σερβικοι ιχνηλάτες τα περισσότερα........
Καλά πάνε τα σκυλιά...... Όχι σκισιματα δεν έχουμε πολλά.......... Προσέχει βέβαια αναλόγως η παγανα ,δεν κοιτάνε να πάρουν το θήραμα στη στάμπα........ Το στέλνουν στα καρτερία......Ειστε ευχαριστημενοι? Απο σκισιματα πως πανε αυτες οι ρατσες?
Ευχαριστω! Καλα κυνηγια να εχετε!Καλά πάνε τα σκυλιά...... Όχι σκισιματα δεν έχουμε πολλά.......... Προσέχει βέβαια αναλόγως η παγανα ,δεν κοιτάνε να πάρουν το θήραμα στη στάμπα........ Το στέλνουν στα καρτερία......
Ποιος νικάει
Και στα ταίρια τους
Ποιος νικάει
Τηγανιά τις συκωταριές......το κεφάλι στη μασινα και συνοδεία τσίπουρο και ρετσίνα..... και έξω από την καλύβα να ρίχνει πατσαβουρια.....Και στα ταίρια τους
Ήρθε η ώρα για καφέ με παϊδάκια;
ωραία κυνήγια και περαστικα στα σκυλια, παρεα βουνοπλαγια νομιζωΤο κυνήγι του Σαββάτου...... Ένας ωραίος κάπρος που δυστυχώς μας χτύπησε και δύο σκυλιά που ευτυχώς σώθηκαν από τα ειδικά γιλέκα προστασίας με λίγα ραματα στα πόδια........
View attachment 65940
View attachment 65941
View attachment 65942
Είχε benelli ,τα είδε όλα και κατέληξε με λασσο..........
πως δεν εφαγε κανα κοσμο!πολυ αγριο!Το ασπρόμαυρο "αγριογούρουνο " του Ναυπλίου
https://www.anagnostis.org/2023/02/...inito-gia-na-glitosei-apo-agria-skylia/?amp=1
πως δεν εφαγε κανα κοσμο!πολυ αγριο!
Το ασπρόμαυρο "αγριογούρουνο " του Ναυπλίου
https://www.anagnostis.org/2023/02/...inito-gia-na-glitosei-apo-agria-skylia/?amp=1
Επρεπε να τον ειχα σημερα το πρωι εδω να καταλάβει τι εστί άγριο και να τα κανε πάνω του.εντωμεταξύ αυτός που έχει τραβήξει το βιντεακι είναι ντόπιος τραγουδιστής της περιοχής