Θα του κλας μια μάντραΔεν μου καθεται και η ''καλη'' να ερθει ενα στην αυλη μου....και να γεμισω τον καταψυκτη μου κρεας !
Θα του κλας μια μάντραΔεν μου καθεται και η ''καλη'' να ερθει ενα στην αυλη μου....και να γεμισω τον καταψυκτη μου κρεας !
Σαν να τουφεκάς σταματημένο αυτοκίνητο στα 15m.Θα του κλας μια μάντρα
Φοβάται ο Γιάννης το θεριόΣαν να τουφεκάς σταματημένο αυτοκίνητο στα 15m.
Το χάν'ς ? Δεν το χάν'ς ...
Από το παράθυρο ρε θα το τουφεκίσει.Φοβάται ο Γιάννης το θεριό
και το θεριό τον Γιάννη...
Και τι μολύβι,ΔΡΑΜΙ!!Πριν από χρόνια γνωστός του πατέρα μου πήγε σε γουρουνοκυνήγι και τραυμάτισε 32χρονο τότε συγκυνηγό του με 1 μόνο δράμι: τον πέτυχε στον δεξιό πνεύμονα και το θύμα έμεινε με 1,5 πνευμόνι!!Του αχρήστευσε τον ένα από τους δύο λοβούς του πνεύμονα. Μεγάλη προσοχή με τις γουρουνογομώσεις...αυτη την στιγμη σε εμας εδω τα βρησκης παντουυυυ συνηθως γυρνανε στους καμπους μεσα στα καλαμποκιαααα,,μην φαμε και κανα μολυβι στην εναρξη με τα ορτυκιαααα καλητερα να ανοιξη ωπος παντα και εας δωσουνε και καμια μερα παραπανω και βεβαια και κανενα κινητρο
Εγώ γιατί νομίζω ότι θα του αστράψει μία και θα σηκωθεί να φύγει όπως ο λαγός? Μετά ξέρεις τι έχουμε να τραβήξουμε ε...?Από το παράθυρο ρε θα το τουφεκίσει.
Σιγά μην το αφήσει να του φάει τα ζαρζαβατικά.
Κανόνισε να πάρεις την θέση του γουρουνιού.Θείο πλάκα κάνω... άλλωστε το έχεις στο αίμα σου!
View attachment 75213
Είναι νύχτα ακούς χρατς χρους ...ουι ουι κλπ .Σαν να τουφεκάς σταματημένο αυτοκίνητο στα 15m.
Το χάν'ς ? Δεν το χάν'ς ...
V1 658 ταχύτητα!!!!Εγώ γιατί νομίζω ότι θα του αστράψει μία και θα σηκωθεί να φύγει όπως ο λαγός? Μετά ξέρεις τι έχουμε να τραβήξουμε ε...?
Κυλινδρικό φακό εεε?Είναι νύχτα ακούς χρατς χρους ...ουι ουι κλπ .
Βουτάς στο φακό στο στόμα βγαίνεις έξω σιγά-σιγά κολλητά στον τοίχο και την τελευταία στιγμή πατάς το κουμπί του φακού το βλέπεις και του λες "αλτ τις ει " σε κοιτάει και πανω που παει να σου δείξει τα λιοκια του ,του τη φυτεύεις.
Το χω ζήσει σε όνειρο
Είσαι έτοιμος να πεις τη μαλακία σου φιλαράκι Τζεπέτο.Κυλινδρικό φακό εεε?
Εγώ μια τεχνική απορία εξέφρασα!Είσαι έτοιμος να πεις τη μαλακία σου φιλαράκι Τζεπέτο.
Παντως εγω τετραγωνισμένο εχω Κι άμα θες να στον δείξω
Τώρα το έγραψες?
Μια παγανα με καρτερια τι πειραζε δηλαδη αχαχαχααχχαχαχα!https://www.dkose.gr/nea/anakoinoseis/epicheirisi-apomakrynsis-agriochoiron-apo-tin-amygdaleza/
Και ποιό το αντάλλαγμα, σε αυτή την πραγματικά μεγαλειώδους ευφυΐας ενέργεια ?
@@ ως συνήθως ...
Χρήσιμοι ηλίθιοι ...
Γερμανοί οικολόγοι, πέρασαν το αγριογούρουνο για λιοντάρι .