Τον βλεπω χρονια τον Tim Wells. Κλασσικος redneck αλλα αυτα που κανει ειδικα με το φυσοκαλαμο και το τοξο ειναι φοβερα. Παλουκωνει με το δορυ πολλα μεγαλα θηραματα. Αλλα υπαρχει μια παροιμια που λεει : οποιος πηδαει πολλα παλουκια στο τελος του μπαινει και ενα στον κωλο.....
Για 10 κανουν ετσι? Που να εβλεπαν το υπερκοπαδι που ειδαμε εμεις με 60+....
Μη διαθέσιμο βίντεο
Για ξαναπρωσπαθησε !! Και πες μου μην τα γα@@@@σω τιποτα το μ@@@@μενο το γιουτουμπ!!Μη διαθέσιμο βίντεο
Αυτό το βίντεο είναι ιδιωτικό
ΠενέλιΠρέπει να είχε βουλωμένη διόπτρα....
https://www.kynigesia.gr/kynigi/chanei-kai-tis-8-voles-se-kopadi-agriogoyroynon-sti-pediada-vinteo/
Όλοι αδράνεια θα πάρουμε στο τέλοςΠενέλι
Καθόλου περίεργο. Πάντα απορούσα πως μπορούνε να στοχοποιήσουν μέσω διόπτρας ένα θήραμα που τρέχει με όλη του την ταχύτητα για να σωθεί, να το ακολουθήσουν με τη διόπτρα και να το πετύχουν. Είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται ειδική εκπαίδευση. Η διόπτρα είναι για μεγάλες αποστάσεις και ακίνητο θήραμα.Πρέπει να είχε βουλωμένη διόπτρα....
https://www.kynigesia.gr/kynigi/chanei-kai-tis-8-voles-se-kopadi-agriogoyroynon-sti-pediada-vinteo/
Ότι είναι δύσκολο και χρειάζεται ειδική εκπαίδευση είναι δεδομένο, θα έχεις δεί βίντεο που ρίχνουν και μέσα σε δάσος, που η βολή είναι ακόμα πιό δύσκολη, και παίρνουν γουρούνια, σίγουρα δεν τα χτυπάνε από τύχηΚαθόλου περίεργο. Πάντα απορούσα πως μπορούνε να στοχοποιήσουν μέσω διόπτρας ένα θήραμα που τρέχει με όλη του την ταχύτητα για να σωθεί, να το ακολουθήσουν με τη διόπτρα και να το πετύχουν. Είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται ειδική εκπαίδευση. Η διόπτρα είναι για μεγάλες αποστάσεις και ακίνητο θήραμα.
Αν είχε λειόκαννο και έριχνε με ενστικτώδη σκόπευση χωρίς διόπτρα θα είχε καλύτερα αποτελέσματα.
Έχω δει πολλά τέτοια βίντεο όπως αυτά που λες γιατί μου αρέσουν πολύ και μου έκανε πάντα εντύπωση η σκοπευτική δεινότητα των κυνηγών. Σίγουρα έχουν εκπαιδευτεί ώρες σε ειδικά σκοπευτήρια για αυτή τη δουλειά και όταν αντιμετωπίζουν το θήραμα είναι πανέτοιμοι σκοπευτικά.Ότι είναι δύσκολο και χρειάζεται ειδική εκπαίδευση είναι δεδομένο, θα έχεις δεί βίντεο που ρίχνουν και μέσα σε δάσος, που η βολή είναι ακόμα πιό δύσκολη, και παίρνουν γουρούνια, σίγουρα δεν τα χτυπάνε από τύχη