Μπράβο ρε πατριώτη παίχτη!Το βιντεάκι που είχα υποσχεθεί πριν αρκετές σελίδες, τελικά βρήκα χρόνο και ίντερνετ να το κόψω-ράψω και να το ανεβάσω.
Μπράβο ρε πατριώτη παίχτη!Το βιντεάκι που είχα υποσχεθεί πριν αρκετές σελίδες, τελικά βρήκα χρόνο και ίντερνετ να το κόψω-ράψω και να το ανεβάσω.
Γεια σου Κωστα!!Κατι κανουμε και μεις εδω πανω.Μας δυσκολευει πολυ η ξερα αλλλα κατι κανουμε.Εχει να βρεξει καλα εδω απ τον ιουλιο..Μπράβο παιδιά βαράτε γιατί χανόμαστε
Μητσάρα σε χάσαμε ρε φίλε, πως πάνε οι βόλτες εκεί πάνω στα πάτρια της γυναίκας μου??? Χουφτώνεται κανένα διαόλι??
Πολυ ωραιο βιντεο και πολυ ωραιες τουφεκιες.Εξαιρετικα ωραια!!!
Γεια σου Κωστα!!Κατι κανουμε και μεις εδω πανω.Μας δυσκολευει πολυ η ξερα αλλλα κατι κανουμε.Εχει να βρεξει καλα εδω απ τον ιουλιο..
Το βιντεο ειναι περσινο φιλος ειναι που τουφεκαει σε γειτονικη μου παρεα τον επερναν σβαρνα τα γουρουνια
Κάτι μου θύμιζε το ειχαμε συζητησει και πέρσι τώρα που το σκέφτομαιΤο βιντεο ειναι περσινο φιλος ειναι που τουφεκαει σε γειτονικη μου παρεα τον επερναν σβαρνα τα γουρουνια
Ναι όντως πέρσι ειχε ανέβει το βίντεο και ειχε πολύ κουβέντα...όπως και να'χει ο τύπος οπου σήκωνε το όπλο μοίραζε κηδειόχαρτα!
Ηλια και για να πενεψουμε τα γενια μας το οπλο του... τι αλλο benelli supersportΝαι όντως πέρσι ειχε ανέβει το βίντεο και ειχε πολύ κουβέντα...όπως και να'χει ο τύπος οπου σήκωνε το όπλο μοίραζε κηδειόχαρτα!
Μπράβο στην ομάδα σου Μίλτο.
Κοιτάξτε στο 1.50-1.55 πώς την γλύτωσε φτηνά ο σύντροφος τουτι αστοχοι που ειναι οι τουρκοι , και ποσο χαζοι
Δεν ξερω φιλε με τι το κρατησε..θα μαθω το βραδυ που θα κατεβουν απο το βουνοΜπράβο στην ομάδα Μιλτο ωραίο ζώο ! Με τη το κράτησε ο Αρχηγός;
Ω..ρε!!!
Οταν λεμε ΚΑΠΡΙ σημαινει αυτο ακριβως!Μπραβο σας παιδια!
μπράβο σας θεριό είναι